|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2017.
9.5.2017 23:08:31   
vocicana
Lesi, obozavam kada otvorim temu i taman da krenem da kuckam moj tablet umre, iz neznanog razloga.
HVala ti mnogo!!! Nasli smo turbo povoljan aranzman, od 8-28.9 racunam da nece biti katastrofalne guzve bas, a msm da ce biti ok posetiti sva mesta koja si mi navela da su tu u blizini. Kolima idemo, tako da se nadam zdravlja boze da sve bude ok. Toliko mi treba taj delic puzlice, da se samo pomerimo iz Ks-a, vise mi je dojadilo.
MNogo hvala. Ja sada ne trazim nesto specijalno, Damjan je mali, a sl godine svakako necemo ici na more, imacemo malu turneju po zemljama beneluxa, pa svuda po malo. Tada ce malisa nesto i znati, bar da kaze...gladan sam, ovo ce biti prava avantura i tako joj se radujem.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 276
13.5.2017 14:32:51   
vocicana
Letovanje uplaceno, od 8-28.9, nadam se da se necemomnogo dosadjivati, 10 dana nam je malo, a 20...pa videcemo. HVala mojoj Lesici na divnim savetima. user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 277
13.5.2017 16:08:31   
emicaa
Voci gdje ste uplatili?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 278
9.6.2017 13:22:50   
Anck Su Nmaun
Voci gde palite?
Ja ne mogu da iscekam da idemo user posted image uzasno mi je potreban odmor!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 279
11.6.2017 19:10:53   
World
Nemam kad da citam komplet temu. Treba mi preporuka za Grcku, negdje blizu plaze, da je adekvatno za djecu. Kako inace pronalazite smjestaj, agencije, sajtovi ili...?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 280
11.6.2017 21:01:03   
Anck Su Nmaun
Pogledaj Nikana imas slike i apartmana i koliko je udaljeno.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 281
11.6.2017 21:18:40   
IvanaSK RR
Ili sajt Grckainfo. Mnogi ih hvale.

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 11.6.2017 22:54:29 >

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 282
11.6.2017 22:45:33   
lesica
World mila, sve zavisi šta tražiš : kakvu plažu, kakav smeštaj, kakvo mesto, kako biste išli - svojim kolima, autobusom, avionom, koliko daleko da bude, kada biste išli...

Žene pomenuše ova dva sajta, oni onako postrednički rade direktno sa vlasnicima, mogu pomoći oko rezervacije i slično.
E sad, kako im je sezona već počela, može da se desi da vam i u direktnoj komunikaciji sa vlasnicima budu veće cene nego preko agencija, ali su uglavnom svi ti direktni smeštaji daleko kvalitetniji nego preko agencija. Doduše ima tu i smeštaja koji se rade i preko agencija pa treba dobro izvagati (i cene po agencijama se za iste smeštaje razlikuju mada ovo najviše važi za hotele)

Piši, pa da ti prenesemo iskuustva.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 283
11.6.2017 23:48:09   
Mariya
World, ja sam sve lično slala upite. Mada za to treba odvojiti malo vremena.
Izguglala sam smeštaj i ako mi se dopalo poslala upit. A moraš malo opširnije da kažeš šta tražiš jer u Grčkoj ima svegauser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 284
12.6.2017 0:34:42   
Nallee
Ako smem da se nadovezem na temu letovanja da li ste zenice unazad par godina letovale u Canj u crnoj gori ? Mi idemo u drugaricin aprtman ove godine i strah me od plaze sto znam da je ranije biklo onog ogromnog kamenja, a kazu da je sad neko uredio tu plazu i da ima peska :D Ako je neko letovao skorije da me utesi ili da kupujem one gumene patike za vodu hahahahuser posted image user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 285
13.6.2017 21:52:46   
World
NE stizem nikako da se posvetim svom ljetovanju, sve cekam godisnji pa da natenane izlistam.. :)
Prelistala sam brzinski grcka info, ali ne znam gdje da trazim. Npr. cula sam da su Asprovalta i okolna mjesta super, ali da su veliki talasi stalno, pa mi ne odgovara zbog djece. Treba mi nesto tipa blizu plaze, da ne vucem milion stvari plus djecu, neko mirno more, da ima u blizini hrana i to, planiramo sami da se hranimo, ne u hotelima, znaci neki apartman, studio ili kako god da se zove. Po mogucnosti ne preko 50e. Idemo svojim autom.
Uputite me jos sta mi treba da ponesem, npr. znam da treba da uzmem zdravstveno osiguranje, sta od lijekova, sredstava, sta ja znam, nesto sto nema tamo a moze zatrebati. Prvi put sa djecom idemo na duzi put, moram biti spremna na sve. :)
Hvala

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Nallee)
Direktna veza do poruke: 286
13.6.2017 22:00:10   
IvanaSK RR
World, evo teme sta su devojke pakovale Klik

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 287
13.6.2017 23:29:18   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Nallee

Ako smem da se nadovezem na temu letovanja da li ste zenice unazad par godina letovale u Canj u crnoj gori ? Mi idemo u drugaricin aprtman ove godine i strah me od plaze sto znam da je ranije biklo onog ogromnog kamenja, a kazu da je sad neko uredio tu plazu i da ima peska :D Ako je neko letovao skorije da me utesi ili da kupujem one gumene patike za vodu hahahahuser posted image user posted image

Ja sam bilo jednom (ili dva putauser posted image ) na toj plaži i tamo nikad nije ni bilo krupno user posted image kamenje??? Nego onaj sitni crvenkasti pjesak. Mada velika je plaža, nisam je cijelu obišla tako da možda i ima kameniti dio, ne znam. Ali sigurno je da ima sitnog pjeska user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 13.6.2017 23:30:04 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Nallee)
Direktna veza do poruke: 288
16.6.2017 10:27:34   
emicaa

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Meni nije zbog obilaska drugih palaza nego da vidim i grad,neko brdo.Nastavicu pisati u temi ljetovanje 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 289
16.6.2017 10:30:44   
emicaa
Oa da nastavimo,mi idemo na Krit,hotel je direkt na plazi,najblizi grad je malia.Mi planiramo otici do manastira Sv.Georgija i obici jos neka mjesta koja nisu na duze sat od hotela.7 dana ostavljamo za plazu a ostala 3 za hodanje.
Nasa komsinica i njen muz idu vec 6 godina u isti hotel u turskoj i za to vrijeme dok su tamo uopate ne napustaju hotel.Za mene to uopste nije odmor

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 290
16.6.2017 10:49:39   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Meni nije zbog obilaska drugih palaza nego da vidim i grad,neko brdo.Nastavicu pisati u temi ljetovanje 😂

Da pa zavisi sta je u okolini, ako su neka manja mesta tu i nema sta da se vidi posebno.
daaa...ajmo u temu

Bzvz a meni zao otici dva puta u isto mesto user posted image

Inace htedoh rec'' volim obici i plaze a i mesta ali zavisi sta je u okolini. Sa plazama mi je lakse zbog dece, a mesta jedino ako je veci grad pa da ima sta da se vidi. manja mestasca smo obilazili uvece u set_njici, ne volim da se przim set_ajuci.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 16.6.2017 10:50:01 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 291
16.6.2017 11:49:59   
emicaa
Anck mi planiramo za par godina otici opet u hotel gdje smo prvi put bili,osoblje je bilo tako divno da bih se opet tamo zbog njih vratila.Ali ne treba pretjerivati.
Sto se tice kratkih setnjica to cemo Doda i ja dok David spava po podne user posted image vec smo se dogovorile sta cemo raditi dok on spava

Direktna veza do poruke: 292
16.6.2017 13:58:19   
Anck Su Nmaun
Ok je to, ali meni leti nikako ne prija pesacenje , jedino ako je los dan pa da ga tako iskoristimo. Ili uvece naravno u set_njicu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 293
16.6.2017 15:54:20   
emicaa
meni je bilo bitno da u blizini imamo nesto da vidimo a ne samo hotel u sred nicega.Ovako nam je i Heraklion blizu da idemo,u Maliu mozemo uvece i pjeske jer je na 20 minuta od hotela.U blizini imaju i male crkve,ja ih obozavam.Mm je skoro nasao na googlu i neki mali istorijski grad u blizini.

Direktna veza do poruke: 294
16.6.2017 19:20:20   
nata11
Ako neko ima ideju (poznaje kraj) kako upotpuniti odmor u Gornjoj Trepci neka pise. Sta posetiti u Cacku, G.Milanovcu, neko selo (Kupusijadu sam vec planirala :) )

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 295
16.6.2017 20:48:04   
vikiveki
Mi smo pronašli jedan odličan apartman u Baošićima...krećemo 1 jula user posted image deca su oduševljena

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 296
16.6.2017 23:42:16   
Sanjalicaaa
Mi smo se u Čačku vozili katamaranom na Zapadnoj Moravi.
Mozda nije baš blizu ali 17km od Čačka je Ovčar banja, možete tamo na kupanje. Tu su i Ovčarsko-kablarski manastir, ta oblast je poznata kao Srpska Sveta Gora. Ima 10ak manastira. Mi smo obišli Nikolje, Blagoveštenje i Uspenje. Treba ih obići. Ja jako volim manastir Uspenje.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 297
16.6.2017 23:44:27   
vocicana
Ja bila Sanjalice pre nekolikogodina, Nikolje i Jovanje su isto divni, skromni ali sa posebnom energijom!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 298
16.6.2017 23:53:16   
Sanjalicaaa
Da, da, i Jovanje, zaboravila sam da ga spomenem. Jesu Voci, divni su i oni, samo mene nešto neopisivo veže za Uspenje. Baš kao što kažeš, ti manastiri imaju posebnu energiju.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 299
17.6.2017 11:08:22   
nata11
Hvala user posted image skinula sam sa neta letak o manastirima tog kraja i klisuri.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

TATE, ne zaboravite da fotografišete svoje...
Slikaj je. Nesređena fiizura, bez šminke, stara prljava majica na njoj, neće smetati vašoj deci kada jednog dana mame v...
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here