|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2017.
26.2.2017 10:09:47   
Duškić
Ja mislim da necu ni ove god. Prosle god . mi se tata tesko razboleo. A ove se ne usudjujem da krenem sa ovim malcima. Inace, isla bih u Leptokariju, mirno, lepo...peskovite plaze..

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 251
26.2.2017 20:46:09   
Khaleesi
Vovi ja sam bila u Vrasni i svuda je sljunak krupnini i negde negde sitniji. Lepo je mestasce nije bucno bar pre 5 god kaa sam bila... pesaka mozete uvece do Asprovalte malog u kolicima naravno... Nije lose simpaticno malo mesto. Ima jedna picerija bas u prvom redu do plaze zove se 24 hours tu taj stari Grk izdaje i sobe, ima kafic. Mi smo bili kod njega kadaa smo letovali u Vrasni...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 252
26.2.2017 21:17:37   
emicaa
jos 198 dana user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 253
26.2.2017 21:21:50   
Khaleesi
u da instaliram i ja tu app da odbrojavauser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 254
26.2.2017 21:25:33   
emicaa
instaliraj,svaki put ces se razocarati kad vidis kako u stvari polako idu dani user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 255
26.2.2017 21:27:25   
lesica
Ja jos 124 dana do polaska tj. 126 do kvasenja zadnjice user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 256
26.2.2017 21:33:11   
emicaa
Les mi cemo isti dan kvasiti svoje,u 6 ujutru imamo let,oko pola10 slijecemo i do 1 smo u hotelu user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 257
13.3.2017 20:01:58   
mama krava
E, ovako, posto sam popizditis zbog Grka i bezobrazno visokih cena za uslugu 0- ...idemo u Tursku!

Dunjic, jeste li vi bese islu u Sherewood hotelu u Kemeru? Kakav je?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 258
14.3.2017 14:32:03   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: mama krava

E, ovako, posto sam popizditis zbog Grka i bezobrazno visokih cena za uslugu 0- ...idemo u Tursku!

Dunjic, jeste li vi bese islu u Sherewood hotelu u Kemeru? Kakav je?

Nismo draga, bili smo u Kemerholidayclub.com.tr, odličan je hotel, sve preporuke.

Daaaa, Grčka je bezobrazno skupa, mislim na ostrva koja su mi meta, ali dolijaće user posted image preterali su.

Za Limnos samo produžavaju firstminute, ja još čekam, cene su iste kao u januaru, čak negde i niže, za 12 ima i 15 dana user posted image Ma bre nisu normalni, shvatiće neki i sami, kada ne budu imali prodaju, pa će sve cene da vuku na dole, već su počeli.

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.3.2017 14:36:57 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 259
14.3.2017 16:43:09   
emicaa
Mislim da su zbog svih ovih sranja sto se desavaju po turskoj grci,italijani i hrvati dosta podigli cijene.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 260
14.3.2017 16:49:29   
suzi kju
Mi ćemo bože zdravlja juna u Čanj. Ne znam samo hoće li nas vreme poslužiti. Kako bude. Prijace nam klima i vazduh. Baš se radujem, samo da se nešto ne promeni.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 261
24.3.2017 18:50:30   
dunja RR
Ja uplatila danas, Limnos u julu + osiguranje od otkaza putovanja, za svaki slučaj user posted image

Odbrojavanje počinje ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 24.3.2017 18:52:18 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 262
24.3.2017 18:58:22   
Ana RR
user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 263
24.3.2017 19:10:45   
mama krava
Mi uplatili Tursku... idemo 29.06, Bozezdravlja! user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 264
24.3.2017 19:14:59   
dunja RR
Super MK user posted image , mi malo posle vas.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 265
24.3.2017 21:04:06   
mama krava
Super i za vas Dunjic!

Mi idemo u Kemer i mislim da smo odabrali bas dobar hotel. Slike su strava, a i komentari po sajtovima pozitivni. Sad krece odbrojavanje. user posted image

A prosli smo 100 eur manje nego sto su mi pojedini hoteli sa 3* u Grckoj nudili za 10 dana sa doruckom!!!

< Poruku je uredio mama krava -- 24.3.2017 21:06:05 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 266
24.3.2017 21:28:46   
dunja RR
Znam, znam, mene Limnos izađe isto kao u TR, samo doručak, i to 2+ hotel, mada se vodi da je 3*, ali odokativno ne bih rekla da je tako user posted image
A u TR je bio hotel sa 5*.

Koji ste na kraju izabrali? Jel baš u Kemeru ili u selima pored?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 267
24.3.2017 21:49:41   
mama krava
Idemo u Goynuk ...selo pored Kemera. Hotel se zove Sherwood Greenwood.

http://www.greenwoodresort.com/

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 268
24.3.2017 21:50:53   
dunja RR
Super, i mi smo bili u Goynuk-u user posted image

Sada ću da pogledam gde je tvoj hotel tačno,

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 269
6.5.2017 1:08:20   
jocajaca
Cao! Da li je mozda neko od vas ljetovao u ovom smjestaju https://nikana.gr/sr/smestaj/sitonija/toroni/1399/twins-house
Jako mi se sviđa i recenzije su o.k. ali bih voljela cuti od jos nekoga ko je ljetovao tamo.
Hvala!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 270
7.5.2017 13:24:39   
Maraj
Dunja super sto ste uplatili osiguranje. Ja mm ubedjivala on nesto nije bio za to.... tako da ne uplatismo osiguranje od otkaza

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 271
7.5.2017 13:28:57   
vocicana
Da pitaam mame, kakva je Leptokarija za odmor sa klincem? Nisam bila, slike odgledala, ali vase price bi volela da cujem, sta vi mislite, da li je to ok izbor? Septembar...nadam se da nismo pogresili izbor.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 272
7.5.2017 17:35:22   
dunja RR
Voci, zavisi šta voliš. Ja ću ti reći iskreno - ja ne volim baš takva mesta, pretrpanu plažu, masovni turizam i svuda naš jezik. Znam reći će neki, pa što se stidiš svoga, ok nek kažu user posted image . Volim ja našu zemljic i naš jezik, i ćirilicu ... ali kada odem na more u inostranstvo ne volim da vidim svuda oko sebe naše ljude. Ali ja volim baš specifična mesta, egzotiku, mesta za koje niko nikada čuo nije user posted image tako da i to uzmi u obzir.

Letovala sam dva puta u Leptokariji, čak prvo moje letovanje u Grčkoj bilo je uparvo tamo i jednom sam bila na ekskurziji. Svratila sam i prošle godine sa Lesicom, stao mi mozak, mislim da nismo bili na plaži (Les? :)), samo u Lidlu.

Plaža je odlična za decu, iako nema hlada (ako se dobro sećam, izvinjavam se ako grešim), ali sada kontam da se može i bez hlada, suncobrani su sasvim ok. Cene su ok, i ima u blizinu zanimljivih mesta za obići (sela na Olimpu, nek ti Lesica napiše gde otići, perdivno je), To je sve veliki +, a vi idete sa kolima, biće vam super.

< Poruku je uredio dunja RR -- 7.5.2017 17:38:12 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 273
7.5.2017 17:56:56   
Anck Su Nmaun
Mene je Leptokarija odbila kad sam cula da im nisu neke plaze sto je meni naj vaznije ..ono pesak kao na slikama. A i cula.sam da.je ogromna guzva.
Sve zavisi ko sta voli ja to ne podrazumevam pod odmorom kad vodim decu guzva Ne nikako, nisam bila pa.mozda i nisam merodavna .

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.5.2017 17:59:16 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 274
9.5.2017 19:12:31   
lesica
Voci, mi nismo bili u Leptokariji na plaži, bili smo u Leptokariji u prolazu, letovali smo u Nei Poriju.
Ali moj neki uopšteni utisak je da je generalno u celoj toj regiji manje više ista plaža - velika, uglavnom peskovita svuda, postepen ulazak da ne kažem plićak , zgodno za decu prilično ( Nei Pori je specifičan jer je namenski pravljeno mesto, u kome je svojevremeno nasipan pesak, pa otud ogromna duga i široka čisto peščana plaža). Ona fina tirkizna boja vode svakoako izostaje, ali kada smo mi bili nije bilo nikakve prljavštine,u smislu ja po koju travku i od peska zamućeno more pri obali ne računam za prljavo.

Koliko sam videla u prolazu, solidna da ne kažem zgodna je plaža i u Leptokariji, ako bude dosadno ima finih, da ne kažem lepih plaža u okolini ( koji km levo desno)
Ako se rešite da idete u Leptokariju, gledajte smeštaje ispod pruge bliže plaži, mirnije je, i na pljuc od mora, a to vam realno treba baš zbog D, i režima sa malim detetom.
Leptokarija kao takva ima te neke pešačke zone šetalište, utorkom je pijaca ( ja prosto obožavam grčke pijace user posted image ) imaš velike markete poput lidla i masutisa, za sve potrepštine kako za vas tako za D, i sijaset_ malih, imaš doktore koji primaju sva osiguranja, apoteke, i što je važno, Katerini je tu očas, ako baš zatreba ozbiljniji lekar obzirom da je tu i bolnica isto kao u Litohoru.

E sad, krajolik i okolina po meni kompenzuju sve falinke olimske regije!
Olimp i njegovi obronci na plus/minus 20-30-40 km nude svašta za videti, i ne treba ga propustiti, od same planine, preko njegovih vidikovaca sa restoranima, do Prionje poslednje tačke do koje je moguće stići motorizovano, preko Litohora divan pedivan planinski gradić, i kanjona Epineas-a, preko Paleo Panteleimonas-a (obavezno), Platamona, tvrđave, pa onda i koji km južnije ka dolini Tempi ( realno stiže se brzo, pogotovo sad kada su pustili autoput komplet na ovoj deonici) gde je predivna crkva Sv. Petke, pa odatle u Rapsani, divno planinsko selo sa fenomenalnom jagnjetinom ( nadaleko poznato po istoj) i predivnim vinom ( vinski put, selo ima muzej vina)

To, bi ukratko bilo to, piskaraću ako te interesuje još.

E da, da se razumemo, meni jde Nei Pori dosadan kao smrt, deluje kao jedno veliko sindikalno odmaralište - ustani, plaža, ajd kući, odmor, plaža, ajd kući, večernja šetnja. Ali sam i dalje mišljenja da za neku bližu destinaciju na koju se ide sa sitnom decom uopšte nije loša variijanta.

< Poruku je uredio lesica RR -- 9.5.2017 19:15:33 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
Budite hrabri i potražite psihološku podršku
Svi volimo da mislimo da je mladost najlepši period života, ali za mnoge mlade ljude to je i doba emocionalnih rolerkost...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here