RE: Letovanje 2017. (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Duškić -> RE: Letovanje 2017. (26.2.2017 10:09:47)

Ja mislim da necu ni ove god. Prosle god . mi se tata tesko razboleo. A ove se ne usudjujem da krenem sa ovim malcima. Inace, isla bih u Leptokariju, mirno, lepo...peskovite plaze..

Khaleesi -> RE: Letovanje 2017. (26.2.2017 20:46:09)

Vovi ja sam bila u Vrasni i svuda je sljunak krupnini i negde negde sitniji. Lepo je mestasce nije bucno bar pre 5 god kaa sam bila... pesaka mozete uvece do Asprovalte malog u kolicima naravno... Nije lose simpaticno malo mesto. Ima jedna picerija bas u prvom redu do plaze zove se 24 hours tu taj stari Grk izdaje i sobe, ima kafic. Mi smo bili kod njega kadaa smo letovali u Vrasni...

emicaa -> RE: Letovanje 2017. (26.2.2017 21:17:37)

jos 198 dana [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: Letovanje 2017. (26.2.2017 21:21:50)

u da instaliram i ja tu app da odbrojava[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Letovanje 2017. (26.2.2017 21:25:33)

instaliraj,svaki put ces se razocarati kad vidis kako u stvari polako idu dani [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Letovanje 2017. (26.2.2017 21:27:25)

Ja jos 124 dana do polaska tj. 126 do kvasenja zadnjice [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Letovanje 2017. (26.2.2017 21:33:11)

Les mi cemo isti dan kvasiti svoje,u 6 ujutru imamo let,oko pola10 slijecemo i do 1 smo u hotelu [sm=smiley36.gif]

mama krava -> RE: Letovanje 2017. (13.3.2017 20:01:58)

E, ovako, posto sam popizditis zbog Grka i bezobrazno visokih cena za uslugu 0- ...idemo u Tursku!

Dunjic, jeste li vi bese islu u Sherewood hotelu u Kemeru? Kakav je?

dunja RR -> RE: Letovanje 2017. (14.3.2017 14:32:03)

IZVORNA PORUKA: mama krava

E, ovako, posto sam popizditis zbog Grka i bezobrazno visokih cena za uslugu 0- ...idemo u Tursku!

Dunjic, jeste li vi bese islu u Sherewood hotelu u Kemeru? Kakav je?

Nismo draga, bili smo u Kemerholidayclub.com.tr, odličan je hotel, sve preporuke.

Daaaa, Grčka je bezobrazno skupa, mislim na ostrva koja su mi meta, ali dolijaće [sm=smiley36.gif] preterali su.

Za Limnos samo produžavaju firstminute, ja još čekam, cene su iste kao u januaru, čak negde i niže, za 12 ima i 15 dana [sm=jezicek.gif] Ma bre nisu normalni, shvatiće neki i sami, kada ne budu imali prodaju, pa će sve cene da vuku na dole, već su počeli.

emicaa -> RE: Letovanje 2017. (14.3.2017 16:43:09)

Mislim da su zbog svih ovih sranja sto se desavaju po turskoj grci,italijani i hrvati dosta podigli cijene.

suzi kju -> RE: Letovanje 2017. (14.3.2017 16:49:29)

Mi ćemo bože zdravlja juna u Čanj. Ne znam samo hoće li nas vreme poslužiti. Kako bude. Prijace nam klima i vazduh. Baš se radujem, samo da se nešto ne promeni.

dunja RR -> RE: Letovanje 2017. (24.3.2017 18:50:30)

Ja uplatila danas, Limnos u julu + osiguranje od otkaza putovanja, za svaki slučaj [sm=smiley4.gif]

Odbrojavanje počinje ...

Ana RR -> RE: Letovanje 2017. (24.3.2017 18:58:22)

[sm=bravo.gif]

mama krava -> RE: Letovanje 2017. (24.3.2017 19:10:45)

Mi uplatili Tursku... idemo 29.06, Bozezdravlja! [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2017. (24.3.2017 19:14:59)

Super MK [sm=bravo.gif], mi malo posle vas.

mama krava -> RE: Letovanje 2017. (24.3.2017 21:04:06)

Super i za vas Dunjic!

Mi idemo u Kemer i mislim da smo odabrali bas dobar hotel. Slike su strava, a i komentari po sajtovima pozitivni. Sad krece odbrojavanje. [sm=smiley1.gif]

A prosli smo 100 eur manje nego sto su mi pojedini hoteli sa 3* u Grckoj nudili za 10 dana sa doruckom!!!

dunja RR -> RE: Letovanje 2017. (24.3.2017 21:28:46)

Znam, znam, mene Limnos izađe isto kao u TR, samo doručak, i to 2+ hotel, mada se vodi da je 3*, ali odokativno ne bih rekla da je tako [sm=smiley36.gif]
A u TR je bio hotel sa 5*.

Koji ste na kraju izabrali? Jel baš u Kemeru ili u selima pored?

mama krava -> RE: Letovanje 2017. (24.3.2017 21:49:41)

Idemo u Goynuk ...selo pored Kemera. Hotel se zove Sherwood Greenwood.

http://www.greenwoodresort.com/

dunja RR -> RE: Letovanje 2017. (24.3.2017 21:50:53)

Super, i mi smo bili u Goynuk-u [sm=smiley1.gif]

Sada ću da pogledam gde je tvoj hotel tačno,

jocajaca -> RE: Letovanje 2017. (6.5.2017 1:08:20)

Cao! Da li je mozda neko od vas ljetovao u ovom smjestaju https://nikana.gr/sr/smestaj/sitonija/toroni/1399/twins-house
Jako mi se sviđa i recenzije su o.k. ali bih voljela cuti od jos nekoga ko je ljetovao tamo.
Hvala!

Maraj -> RE: Letovanje 2017. (7.5.2017 13:24:39)

Dunja super sto ste uplatili osiguranje. Ja mm ubedjivala on nesto nije bio za to.... tako da ne uplatismo osiguranje od otkaza

vocicana -> RE: Letovanje 2017. (7.5.2017 13:28:57)

Da pitaam mame, kakva je Leptokarija za odmor sa klincem? Nisam bila, slike odgledala, ali vase price bi volela da cujem, sta vi mislite, da li je to ok izbor? Septembar...nadam se da nismo pogresili izbor.

dunja RR -> RE: Letovanje 2017. (7.5.2017 17:35:22)

Voci, zavisi šta voliš. Ja ću ti reći iskreno - ja ne volim baš takva mesta, pretrpanu plažu, masovni turizam i svuda naš jezik. Znam reći će neki, pa što se stidiš svoga, ok nek kažu [sm=smiley36.gif]. Volim ja našu zemljic i naš jezik, i ćirilicu ... ali kada odem na more u inostranstvo ne volim da vidim svuda oko sebe naše ljude. Ali ja volim baš specifična mesta, egzotiku, mesta za koje niko nikada čuo nije [sm=jezicek.gif] tako da i to uzmi u obzir.

Letovala sam dva puta u Leptokariji, čak prvo moje letovanje u Grčkoj bilo je uparvo tamo i jednom sam bila na ekskurziji. Svratila sam i prošle godine sa Lesicom, stao mi mozak, mislim da nismo bili na plaži (Les? :)), samo u Lidlu.

Plaža je odlična za decu, iako nema hlada (ako se dobro sećam, izvinjavam se ako grešim), ali sada kontam da se može i bez hlada, suncobrani su sasvim ok. Cene su ok, i ima u blizinu zanimljivih mesta za obići (sela na Olimpu, nek ti Lesica napiše gde otići, perdivno je), To je sve veliki +, a vi idete sa kolima, biće vam super.

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2017. (7.5.2017 17:56:56)

Mene je Leptokarija odbila kad sam cula da im nisu neke plaze sto je meni naj vaznije ..ono pesak kao na slikama. A i cula.sam da.je ogromna guzva.
Sve zavisi ko sta voli ja to ne podrazumevam pod odmorom kad vodim decu guzva Ne nikako, nisam bila pa.mozda i nisam merodavna .

lesica -> RE: Letovanje 2017. (9.5.2017 19:12:31)

Voci, mi nismo bili u Leptokariji na plaži, bili smo u Leptokariji u prolazu, letovali smo u Nei Poriju.
Ali moj neki uopšteni utisak je da je generalno u celoj toj regiji manje više ista plaža - velika, uglavnom peskovita svuda, postepen ulazak da ne kažem plićak , zgodno za decu prilično ( Nei Pori je specifičan jer je namenski pravljeno mesto, u kome je svojevremeno nasipan pesak, pa otud ogromna duga i široka čisto peščana plaža). Ona fina tirkizna boja vode svakoako izostaje, ali kada smo mi bili nije bilo nikakve prljavštine,u smislu ja po koju travku i od peska zamućeno more pri obali ne računam za prljavo.

Koliko sam videla u prolazu, solidna da ne kažem zgodna je plaža i u Leptokariji, ako bude dosadno ima finih, da ne kažem lepih plaža u okolini ( koji km levo desno)
Ako se rešite da idete u Leptokariju, gledajte smeštaje ispod pruge bliže plaži, mirnije je, i na pljuc od mora, a to vam realno treba baš zbog D, i režima sa malim detetom.
Leptokarija kao takva ima te neke pešačke zone šetalište, utorkom je pijaca ( ja prosto obožavam grčke pijace [sm=smiley36.gif]) imaš velike markete poput lidla i masutisa, za sve potrepštine kako za vas tako za D, i sijaset_ malih, imaš doktore koji primaju sva osiguranja, apoteke, i što je važno, Katerini je tu očas, ako baš zatreba ozbiljniji lekar obzirom da je tu i bolnica isto kao u Litohoru.

E sad, krajolik i okolina po meni kompenzuju sve falinke olimske regije!
Olimp i njegovi obronci na plus/minus 20-30-40 km nude svašta za videti, i ne treba ga propustiti, od same planine, preko njegovih vidikovaca sa restoranima, do Prionje poslednje tačke do koje je moguće stići motorizovano, preko Litohora divan pedivan planinski gradić, i kanjona Epineas-a, preko Paleo Panteleimonas-a (obavezno), Platamona, tvrđave, pa onda i koji km južnije ka dolini Tempi ( realno stiže se brzo, pogotovo sad kada su pustili autoput komplet na ovoj deonici) gde je predivna crkva Sv. Petke, pa odatle u Rapsani, divno planinsko selo sa fenomenalnom jagnjetinom ( nadaleko poznato po istoj) i predivnim vinom ( vinski put, selo ima muzej vina)

To, bi ukratko bilo to, piskaraću ako te interesuje još.

E da, da se razumemo, meni jde Nei Pori dosadan kao smrt, deluje kao jedno veliko sindikalno odmaralište - ustani, plaža, ajd kući, odmor, plaža, ajd kući, večernja šetnja. Ali sam i dalje mišljenja da za neku bližu destinaciju na koju se ide sa sitnom decom uopšte nije loša variijanta.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>