RE: OktobaRRska kafanica (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 7:06:37)

Dobro jutro mame...
Beba odlucila da se ustaje[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 7:27:52)

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Bubi, evo ja, imam sa vanilom i nekkki sa orasima, ako si za, kafica ceka, jesmo se obrukale.
Ne zameri.
Dobro jutro damice....
Ja sam ustala, momci spavaju.

Voci sve odgovara. Kuvaj kafu[sm=smiley1.gif]. I to jednu duplu, crnu, gorku... Nista spavala nisam.... Mislim da mi dete dobija laringitis...

Sanjica26 RR -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 7:29:44)

I ja mislim za moju Sofi da je na ivici da dobije laringitis. Vec se cuje lepo kako kaslje.
Dobro jutro devojke.

Trcosava -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 7:31:01)

Oooo Bubi da naletim i na tebe jednom!!![sm=smiley31.gif]

Ja evo kaficu pijem, pa polako na posao posle. Vreme samo da spavaš i da uživaš kući. Ajaaaoooo.

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 7:43:54)

Uh Trco vreme da ne ustajes iz kreveta...
Ja evo pijem nes a mm ce danas dorucak da spremi... sta god samo neka sprema[sm=jezicek.gif]

vocicana -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 7:47:09)

Sto uopste za promenu nije tako lose![sm=smiley36.gif] dorucak.....
Kafa je skuvana, bubi i mini bubu povedi sa sobom, da se igra sa ovom vodenicom, trtlja usta ne zatvara. A nas dve cemo po cebe da ogrnemo ii na balkon, volim ova prohladna suncana jutra

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 7:53:55)

Ma super... samo neka pravi [sm=smiley36.gif]
Kad bi malo vise kuvao[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 7:55:28)

Zenske,evo i mene na kafi!dobro jutro!

mali_mis -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 8:03:51)

Jutro [sm=kava.gif]
Juce brat doneo malo torte sto je snajkica pravila. I naravno, ja alavi stvor morala sam da probam, iako sam znala da u onom belom sto moze biti slatka pavlaka ili slicno ima laktoze. Presela mi torta. Veci deo dana sam lezala u fetus polozaju, imala ludacke grceve (porodjaj mi je u odnosu na te grceve mala maca), trckala do wc ko nenormalna, i na kraju popijem valerijana kapi i smiri mi se malo. A bila je tako lepa torta [sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 8:43:27)

Evo i mene!
Misu bas bzvz, ali po meni bolje da možeš jesti slane specijalitete.
Menjala bih 5000 torti za jedan cvarak. Ili parče prsute. Ili parce sira. Ili malo kajmaka. Ili....
Mnogo sam gladna [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 8:54:42)

Bitno da mogu da jedem slaninu [sm=smiley36.gif]
Od sireva mogu tvrde sireve i kackavalj. Ma, bre, neprijatno mi je, kad odemo negde, da za tortu pitam "A jel ima mleka itd". Mogu npr da jedem kuvano gde ima zanemarljivo malo mleka, koje je tokom kuvanja gotovo isparilo, onda ta druga hrana, zamajava crevca, i ona glupava ne primete da su svarila laktozu [sm=smiley36.gif] Idealno bi bilo kad bih nasla suplement laktaze, pa da lepo pijem to, i malcice uzivam u carima sireva svih vrsta.

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 9:03:32)

Misu, bas mi je zao, a mogu misliti kako je bila lepa torta :)
I ja sam vise za slane specijalitete[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 9:08:35)

Misu pa ima onih biljnih sireva. Msm i to je nešto, što je opet bolje nego ništa [sm=smiley36.gif]
Dje je kafa?? Danas radim od 1 a moraću da odem u 11 na posao :(

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 9:29:15)

Wiv ti bas punom parom radis[sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 9:36:19)

Wiv, stiže kafa! Sto moras toliko ranije na posao?

branki* -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 10:22:04)

Misu,pa je l to bas toliko boli stomak?i od tako male kolicine?a,kad si otkrila da si intolerantna na laktozu?

wivern -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 10:24:37)

Ne mogu da stignem da odradim sve izvestaje a sutra sam slobodna.
Vikendom nas kradu kao nenormalni i onda ne mogu da se zabodem u kancelariju i da radim papirologiju.
Jedva cekam sutraaaaa [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 10:38:19)

Wiv, kradu? Musterije?

mali_mis -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 10:38:36)

IZVORNA PORUKA: branki RR

Misu,pa je l to bas toliko boli stomak?i od tako male kolicine?a,kad si otkrila da si intolerantna na laktozu?

Otkrila sam pre nekih 6 meseci, metodom eliminacije. Posle porodjaja su creva pocela da mi zezaju nenormalno, dobijala sam grceve kad nesto jedem, i duze vreme sam mislila da mi slanina ne prija. Pa sam je izbacila, ali i dalje su grcevi postojali, onda sam izbacila salame, iako me je brat koji radi u Neoplanti ubedjivao da nije od mesa. E onda, sam izbacila mleko na nedelju dana, jela sve ostalo normalno, i upali se lampica. Posle probam onaj mekani sir, sou program u stomaku, kisela pavlaka ako je masnija bude gadno, ova sa jako malim % mlecne masti prolazi, ali u malim kolicinama. Jogurt i kiselo mleko nikakav problem, valjda zbog svih onih dobrih bakterija. Pijem mleko bez laktoze, i to samo u kafi.
Cak mi je padalo na pamet da kupim sebi konzervu bebi mleka bez laktoze, i da sam mirna duze vreme sto se tice mleka u kafi, ali sva ta mleka su grozna [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 11:06:34)

misu imaju tablete ,popijes jednu prije nego sto ces jesti nesto sa laktozom,nas prijatelj tako.popije nju i onda se najede cega mu volja [sm=smiley36.gif]
Ja cu castiti cim malo ozdravim,sad sam usla samo da znate da jos mrdam [sm=smiley1.gif]

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 11:07:32)

Wiv stize prsuta, pa nabodi, a sira nema [sm=smiley36.gif].
Mis to je bas zeznuto, moras se paziti, i moja drugarica ima problema sa laktozom, isto nije duuugo skontala od cega je

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 11:23:24)

Mene su grcevi otkidali duuugo posle porodjaja ali sreca nije nista bilo...
Bas je zeznuta ta laktoza [sm=smiley13.gif]
Probaj sto kazu te lekove pre jela za laktozu...[sm=smiley13.gif]

Milena18 -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 11:28:28)

Helou! Evo i mene. Baš ste se raspričale od jutros... Mi ispratili goste, pa sad malo da odmorimo. Sudoperu neću da gledam. Tako bi mi trebala jedna mašina za pranje sudova.
I ja sam izbacila mlečne proizvode pre nedelju dana da bih utvrdila da li bebi smetaju proteini iz kravljeg mleka, baš mi teško pada. Ali sinoć sam pojela pola parčeta torte, nisam mogla da odolim. I sad mi tata doneo još [sm=zz_eek.png]

wivern -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 11:39:22)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Wiv, kradu? Musterije?

Ma da, kao nenormalne.
Kako bi im ruke polomila pa vi niste svesne.
U petak nahvataju zenu u H&M sa gomilom ukradenih stvari iz raznih radnji, izmedju ostalih i nasih
Alava kobila koja je vec poznata po tome. Bili murkani, napravili zapisnik i nikome nista. Ona ce opet po starom. Niko ziv za to ne odgovara. A tako bi ih stavila nedelju dana da odleze i da posle toga imaju drustveno koristan rad ciscenje ulica narednih 5 godina.

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 11:59:18)

Milena, daj tortu ovamo :)
Wiv, pa ima ono sto pisti kad iznesu garderobu. Valjda. Mislim, slab sam ja lopov, pa nisam upucena[sm=smiley36.gif]
Evo, pitala muza, objasnio mi je [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>