mali_mis -> RE: OktobaRRska kafanica (2.10.2016 10:38:36)
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Misu,pa je l to bas toliko boli stomak?i od tako male kolicine?a,kad si otkrila da si intolerantna na laktozu? Otkrila sam pre nekih 6 meseci, metodom eliminacije. Posle porodjaja su creva pocela da mi zezaju nenormalno, dobijala sam grceve kad nesto jedem, i duze vreme sam mislila da mi slanina ne prija. Pa sam je izbacila, ali i dalje su grcevi postojali, onda sam izbacila salame, iako me je brat koji radi u Neoplanti ubedjivao da nije od mesa. E onda, sam izbacila mleko na nedelju dana, jela sve ostalo normalno, i upali se lampica. Posle probam onaj mekani sir, sou program u stomaku, kisela pavlaka ako je masnija bude gadno, ova sa jako malim % mlecne masti prolazi, ali u malim kolicinama. Jogurt i kiselo mleko nikakav problem, valjda zbog svih onih dobrih bakterija. Pijem mleko bez laktoze, i to samo u kafi. Cak mi je padalo na pamet da kupim sebi konzervu bebi mleka bez laktoze, i da sam mirna duze vreme sto se tice mleka u kafi, ali sva ta mleka su grozna [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|