mi smo konkurisali ove godine ali smo odbijeni, i receno nam je da se javimo kad napunimo godinu u januaru, ako bude mesta ( ali tesko) primice nas. Mislim da ce baka servis da radi [sm=smiley36.gif]
Otisla sa sveki u bazel,pored Rajne ima divno novo setaliste i pocne kisa.Malo smo po prodavnicama hodale,ja nasla jedan dzemperak.Sve je uzas.Sad bih se najradije umotala u deku i prilegla ali cvrc [sm=smiley36.gif]
Mame nama je 4. rodjendan 7.10. Pa jel imate neku ideju za fil, posto jednu tortu cu kokos malu a za drugu sam uzela one Vincini crne kore... pa mi treba neki dobar osvezavajuci fil ili neki kul da se deci svidja....
Jao bre Wiv pa ti si onda trebala kod mene na veceru [sm=smiley36.gif]. Samo nije bilo cvaraka ali slanine prave, lepe i doamce je bilo, hleb mesim sama pa dok se pece premazujem sa maslinovim uljem i belim lukom... Kajmak... Rasturila sam se... I nije mi zao samo jos uvek ne smem da legnem
Ja samo da vam mahnem za laku noc [sm=smiley31.gif] eto danas uspela malo da ugrabim vreme.. nadam se od ponedeljka kad Manja krene u vrtic,vise puta dnevno svratim u kafanu... naravno ako ima mesta [sm=smiley1.gif]
Bubi, evo ja, imam sa vanilom i nekkki sa orasima, ako si za, kafica ceka, jesmo se obrukale. Ne zameri. Dobro jutro damice.... Ja sam ustala, momci spavaju.