RE: OktobaRRska kafanica (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Milena18 -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 16:48:39)

Ivana, super za kontrolu! I čestitam na novoj malenoj drugarici!

Ja mislim da nikad u životu nisam probala Red Bull, a sad kad pričate o njemu, pila bih ga [sm=smiley36.gif] Sve mi se pije što ne smem, a najviše tekila. Ejjj kafanooo...

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 17:17:43)

Khalessei, pijem ja i previse tecnosti. Ne opterećujem se vise, hoce- hoce, nece-nece. Bolje i ta četiri meseca nego nista. A da ne pričam da je bilo i mucenje, non stop je bila na grudima. Sa jedne strane mi je i laknulo, sa druge mi je zao.
Milena, uzmi neko pivce, dobro je za mleko [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 17:30:27)

Ivana sta da radis,u tvom slucaju beba se pita,ona je odlucila da joj se radije jede nego sisa.Samo neka ona napreduje,nije vazno ako nece da sisa.
N.spava,ja malo pisem domaci sa decom,kuvam cajeve,inhaliram,brisnem nesto po kuci,haos.S.i dalje kaslje i bas joj glas zaribao.

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 17:36:45)

Ivana bolje ista nego nista.
Ja pravim veceru,zvala mamu i dobro sam se iznervirala.Volim je ko boga ali ona samo kuka kako je bolesna,i za koga god da pitam kako je ona opet pocne o sebi kukati.pa majku i ja sam bolesnai nije joj gore nego meni jer su mi ie i dijete bolesno i za drugo se jos ne zna ali neee,njoj je najgore [sm=hudicek1.gif]

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 18:06:43)

Ma, ne mogu više da se nerviram i razmisljam. Ne znam sta sam sve isprobala, mislim da jos jedino na plafonu nisam pokusala da je dojim[sm=smiley36.gif]
Mozda ce neko da osudjuje, ali svako ima pravo na svoje mišljenje.
Emice, mene isto moja mama izludi, ali za druge stvari.
Veselice, dodji i kod mene malo da brišeš i sredis :)

NadaR -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 18:28:43)

Hej drugari [sm=smiley1.gif]
Mene M ubio u pojam ali skroooz [sm=smiley19.gif] Ima sutra kontrolni i apsolutno nije zainteresovan . Sve nesto zbrza . Sve ce pogrijesiti .
[sm=smiley13.gif]

Od sve muke zderem minjon kocke i gledam Fine living. Poslala sam ga da sredjuje sobu. U pola 8 mu trening.

Moja stara majka ima takodje te momente - kuku, jadna ja [sm=smiley29.gif]

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 18:48:47)

Ivana ne znam sta da ti kazem, mozda je samo faza, proci ce je, a mozda i nece da siki, moj D je imao momente da sam sebe gadi kad stavi silu u usta do povracanja, da mu sve odvlači paznju kad sisa, da sisa nemirno... ja kazem to dr ona kaze meni mozda nemas dovoljno mleka, reko kako nemam, pa ne bi on napredovao ( tad je samo sisao)... pa kao daj mu ad. Ja nisam htela, a hvala Bogu evo jos siki, jednostavno sam se pomirila sa tim da je takav ne siki mirno ima neke svoje faze prodju ga...

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 19:06:32)

Meni je doktorka danas rekla da beba verovatno hoce konkretno da jede[sm=smiley36.gif]
Ne pije ona puno mleka ni na flasicu, ali zato pirincane kasice i krompir, a danas i šargarepu ubija kako jede.

Što se tice kontrolnog i ucenja, ja bolje da ćutim, kod nas je ratno stanje od septembra do juna. Isto sve brza i nikako da ga nateramo da razmišlja.

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 20:20:46)

Dijete mi gleda one direction i ne trepce.Nevjerovatno koliko ih voli.Zna i kako se koji zove.
A to za ucenje sta da vam kazem,mozete se vi nervirati koliko hocete ali ako ih ne zanima tako ce uvijek biti.

lesica -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 20:23:51)

Helouuu mačke!

Šta se radi?

Je l ko za pitu i jogurt?

suzi kju -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 20:25:58)

Ja jok, jela sam krofne a kremom [sm=zz_eek.png]
Biću krmača!!!
Ja mogu neku krofnu da vam dobacim i sok, da častim, kupila sam haljinu i cipele!

Sandricak -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 20:37:59)

evo i mene veceras... MM otisao sa kumom u teretanu, I zaspao, Marko gleda crtac i ceka da se ceskamo.... Bila sa MAkijem popodne kod zubara, sad vecerala pa sam ljuta na sebe... od kada sam dosla iz porodilista ugojila sam se 1.5kg, umesto da smrsam ja povecavam zadnjicu [sm=zz_banghead.gif] ... od sutra necu ni da jedem, zadnjih par dana mi samo du*e viri iz frizidera...

Ivana, bravo za drugaricu... Dobro nam dosla...[sm=bravo.gif] i bravo za kontrolu... Mi idemo sutra u 14h.. valjda cemo napokon primiti prvu vakcinu...
A sto se tice odbijanja mleka, od moje drugarice mali, on je rodjen 05.08. odbija dohranu vec danima, mleka ima malo izmuzla je 75ml, to posisa, a dohranu nece... a do pre par dana je super jeo. mozda su takve neke faze, ko ce ga znati...[sm=zmeden.gif]

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 20:45:32)

Vece zene.
Ivana moja bebe voli slaninu i jaja skroz konkretno. Dok stariju jurim sa kajganom bebe cepa. Ali zato nece griz kasice i ostale muljaze... samo konkretno...
To od bebe do bebe[sm=duda.gif]

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 20:48:43)

Nek jedu samo :) Naravno, ne mislim da joj dajem sarmu sada :)

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 21:27:38)

gledam film na rts i ne trepcem

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 21:50:45)

Koji film? Nama iskljucili kablovsku [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 22:08:26)

Mah mah iz kreveta,cekam mm da mi ceska ledja i da se onesvjestim [sm=smiley36.gif]
Dogovorite se sta hocete ujutru za dorucak,ja spremam [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 22:24:01)

Cesttitke za nasu drugaricu, neka je ziva i zdrava.
Mi smo zaspali davno, a sada cu ja Emice da dam muzu ledja, da ih malo ceska, pa da se slogiram.
Da znate kako ja volim NS, koliko volim taj grad.
Ivana samo da lepo ona raste i napreduje, pa sta da radis, fino je izdrzala kako si pisala da nece.
Lesi ja hocu pitu i jogurt. To ce kod mene biti za dorucak sutra.

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 22:43:17)

Mi cemo palacinke za dorucak preteklo od vecere, dosta sam napekla pa ko voli nek izvoli. Sa dzemom od kajsija, domaci dzem naravno...
Odoh da spavam i ja.
Laku noc zenske

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 22:45:11)

Moooze pita, odavno je nisam pravila mmmmm

bubulence -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 22:56:34)

Vece zene.
Toliko ste pisale da nema sanse da citam. Mi isli u NS da kupimo Emi jaknu. Na kraju sam potroslila celu mm platu a od jakne ni traga ni glasa.
Sada odoh da sredim stan. Sutra sam prepuna obavezama...
Sve vas ljubim

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 23:00:31)

Bubbi nisi bila mozda u Bigu da trazis jaknu? Ucinilo mi se da sam te videla?

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 23:02:16)

moze ujutru palenta.... ja je mogu uvek

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (6.10.2016 7:26:37)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Vece zene.
Toliko ste pisale da nema sanse da citam. Mi isli u NS da kupimo Emi jaknu. Na kraju sam potroslila celu mm platu a od jakne ni traga ni glasa.
Sada odoh da sredim stan. Sutra sam prepuna obavezama...
Sve vas ljubim

Jutro maame kuvak kafu ko je za koju...[sm=smiley36.gif]
Podseti me bubulence na vecite jurnjave za jaknama pred zimu...
Ja sada kad odem na more u Grcku obavezno kupim jaknu kome hvali... Tako smo i ove godine uzeli svima po jaknu, ja sam uzsla dve ...[sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (6.10.2016 7:34:16)

Jutroooi
Moze jedna kafa na terasi [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>