RE: OktobaRRska kafanica (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 7:37:01)

Jutro vidim vi se sinoc opijali[sm=smiley36.gif]
Mi sad ustali. Beba ustane i stavi svoju glavu meni na usta da je ljubim[sm=smiley27.gif]
Danas idemo da vidimo za neke cipelice ili cizmice sta vec...

wivern -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 7:55:28)

Gde ste žene.
Jedva ustajem od umora [sm=smiley13.gif]. Ovaj jedan slobodan dan je ništa, ne može se čovek lepo odmoriti.
A vreme je zlo, ovi kreteni ne greju.
M se sinoć budio na svaka dva sata, trazio da ga nosim da se uspava.
Sad na oči ne vidim.
Mrzim zimu, mrziiiiiim. Šta obući sada?

vocicana -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 8:09:38)

Ovo je komotno za zimsku jaknu, jos kada pomislim na kosavu i duvanje po Bg-u, ne zavidim vam ni malo.
Wiv, brate...sestro...sve znam. Ovu decu zeke i ove promene vremena. Ja ne znam sta da kazem vise. Moj D kao da je u trofaznu struju ukljucen od nervoze kada se sprema promena vremena

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 8:11:37)

Napon zaspao. bas je nervozaaa
E sad na miru da popijem kaHvu [sm=jezicek.gif]

Vreme je katasrofaaa!

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 8:12:44)

Jij i ova moja beba se sinoc budila ... jutros ne znam kako sam ustala....

Wiv iskoristi za sebe slododan dan.... uzivaj malo...[sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 8:14:53)

Jutro, ja kuvam kafu! Tati mi je danas rođendan, a on i dalje u bolnici, sama da sve bude kako treba pa ćemo proslaviti kad izađe.

Zima mnogo brrrrr!!!

Mala Elena -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 8:17:17)

Voci, daaa, bas je hladno ujutro. Juce sam oko 9h izasla sa P kao do marketa, i vratila se odmah, znaci zaledila sam se. Pa smo isle kasnije dok je ugrejalo...
Wiv, napravi neki lep jesenji kolac i uzivaj sa M...[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 8:19:47)

Dobro jutro,ovde je hladno kao da ce snijeg.A prije dvije sedmice smo setkali u kratkom.
Osiguranje nam poslalo izvjestaj,racun za doru iz bolnice je 34 000 franaka,jedva cekam da vidim koliko ce biti za mene [sm=smiley36.gif]
Ma samo o kafi ujutru,a dorucak nista

mali_mis -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 8:48:21)

Jutro [sm=kava.gif]
I kod mene je hladno, ne bas puno jer je stan fino ususkan, ali nije prijatno, pogotovo nocu. A se digao u 1, i do 2 je gledao crtane. Svaka koska me boli, ali ne zbog A. i njegovog guzenja, vec zato sto sam se pokrila jorganom koji je toliko tezak da ne mogu da mrdnem. I ako ovi manijaci danas ne pocnu tople probe, spalicu ih na lomaci [sm=hudicek1.gif] Ah, da, taj divan pms.

bubulence -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 9:19:29)

Dobro jutro!
Miisuuu jesi kupila stan? Hajde da ti prodam moj. Nemam vise zivce za podstanare. Prodacemo ga za bilo koje pare....
Sta radite zene? Ja odvela decu u vrtic, isla do dr. Sada idem opet u vrtic jer prave neki vasar povodom decije nedelje...

veselicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 9:31:44)

Bubi jel si dobro,bila si do dr?
Moja A.ode u skolu,bolje je,S.spava jos vidim ne cuje se,izgleda joj dosta bolje u odnosu na juce,N.spava,muz ode poslom,a posle ide za Nis,odkako sam se porodila cini mi se jedan dan nije bio kuci,stalno ima neke obaveze i odsutan je po ceo dan.
Ivancice ne bre nisam ljubomorna,volim i ja te vase teme,a sad kad su mi deca bolje praticu vas u stopu[sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 9:38:44)

Veselice islasam da mi daju uput za gastroenterologa opet... Smorila sam se vise od lekova i bolova. Moraju nekako da me poprave. A treba da idem i kod ginekologa. Nisam isla od porodjaja ni jednom. A sada sam dobila cetvrti put od 9.avgusta... Nesto mi tu ne stima

veselicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 9:50:53)

Uh bre draga.Mm ima problema sa zelucem stalno pije neke lekove i onaj sumeci ranitidin ali nikako da ode do gastroenterologa.Nadam se da ces naci neko resenje da prestane da te muci vise.A sto se tice dobijanja i ja sam tako prosle godine,bas bezveze dobijala,cak sam ostala trudna dok su mi ciklusi bili haos.Najbolje je da proveris sve,mi zene od obaveza zaboravimo i da odemo na kontrolu posle porodjaja.

mali_mis -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 9:55:54)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Dobro jutro!
Miisuuu jesi kupila stan? Hajde da ti prodam moj. Nemam vise zivce za podstanare. Prodacemo ga za bilo koje pare....
Sta radite zene? Ja odvela decu u vrtic, isla do dr. Sada idem opet u vrtic jer prave neki vasar povodom decije nedelje...

Ma jok, oteglo se u pm. Jos uvek smo podstanari na N. Detelinari, al sad makar znam kad budemo kupovali stan, definitivno ce biti na Naselju ili Limanima, tamo ima drveca, ovde goli beton.

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 10:24:26)

zene samo da vam mahnem, ja jurim srrvisera za grejanje, znaci topimo se u kuci, ne mozemo da smanjimo temperaturu... pišem vam kasnije ako se ne istopim [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 10:40:56)

M. Misu pa ti smi u blizini sugradjanko moja. Naselje i Limani su ubedljivo najlepsi za zivljenje u NS. meni je ta Detelinara uzasss uzasaaa, toliko sve nakrcano, vecito guzva a parking ces pre naci u centru nego na Detelinari , grozno.

Uspavah bebca, sad bih mogla jednu kafu. Bas bi mi prijala, usisala sam citav stan doruckovala... eh sad malo dusom da danem.

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 10:46:48)

Mi dosli sa kontrole. Sve super.
Suzi, srećan tati rodjendan i da mu stignu rezultati koji kazu da je dobro.
U pola deset smo dobili drugaricu tesku 3700 gr i dugacku 52 cm. Jeeeeeeeeeeee

eca89 -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 10:51:02)

Super Ivana, samo neka je sve!
Neka je sa srećom, da je živa i zdrava!

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 11:02:51)

Oo Ivana pa to velika djevojcica,jel se namucila?Od sinoc se poradja.
Jao gladna sam kao vuk a nisam stigla doruckovati i sad moram jos sat cekati.

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 11:04:23)

Super Ivana, cestitamo
Emice ajde sa mnom ja evo jedem kajganu

suzi kju -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 11:08:28)

E neka je živa i zdrava devojčica!!!

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 11:09:08)

Emice pa nemate osiguranje da plati bolnicu?
Ja sam rodila 3910 i 4650 bebe, osim sto je druga malo teze izasla nije bilo strasno...[sm=smiley36.gif] Ivana super za drugaricu[sm=bravo.gif]
Mi jos nismo poceli da grejemo. U stanu imamo kotao na el energiju alia aon mnogo trosi. Zato smo uzeli TA peci pa na to se grejali. Nije uopste skupo. I mnogo bolje od centralnog... Placas kad grejes a grejes kad hoces.
Po mom misljenju lopovi su strasni za ono naplacivanje cele godine[sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 11:09:58)

Emice, brat od moje drugarice je rodjen sa 5200gr, tako da i ona ima predispozicije da nosi velike bebe :) Termin joj je bio za dve nedelje.
Trajalo je celu noc, ali su dobro. I beba je podznak Skorpija, kao i ja[sm=smiley36.gif]
Ni ja jos nisam doruckovala[sm=smiley13.gif]

veselicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 11:22:18)

Khalesi svaka cast,4650 a ja mislila da ja radjam male dzinove [sm=smiley36.gif]
Ivana super za dr,neka je ziva i zdrava cerkica tvojoj dugarici.

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (5.10.2016 11:52:20)

od moje kume sestra ima decaka i devojcicu on je imao 4700 a ona 5100, obojr prirodno rodila

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>