Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 12:30:56
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Ivana, kako je bebica danas? Mi malo kasnije idemo u savetovalište na kontrolu. Noć nam je opet bila burna, od 3 do 5:30 smo svo troje bili budni. Na kraju smo je uspavali fenom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 12:46:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, malo je bolje, lakse dise. Sutra moramo na kontrolu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 12:54:44
|
|
|
|
emicaa
|
Evo nas,mri odradjen,T se ne sjeca uopste sta se desvalo.Preponosna sam na nju.Vidjeli smo i doktoricu,specijalista je pogledao Davidov snimak pluca i sve je super,pluca su cista a test krvi tek u utorak pa tad cemo znati i Dorine rezultate. O sinosnjem spavanju necu ni da pisem,mozda nas trudnice citaju pa da im ne stvaram traume
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 13:10:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, super Trudnicama je džabe, vec su skoro na tom putu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 14:51:06
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame! Samo sto udjoh...konacno malo sunca i bez kise.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 14:54:32
|
|
|
|
Sandricak
|
Masem mame, rucak gotov I spava ja legla malo pored njega, nana i Marko boje bojanku... pisala sam u temi zutica pa ako neko zna sta da radim nek pise tamo... poludecu od briga... Emice super za nalaze .. ljubi decicu
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 15:19:38
|
|
|
|
jess021
|
Hi! Evo i mene, Lenkic pajki, a ja pijem kafu. Emice, super za nalaze, bas mi je drago. Sto se tice spavanja sa bebom, ja unazad mesec dana legnem nekad sa L jer se bas umorim, najvise zbog trudnoce. A pre nije bilo sanse da spavam ako ima nesto da se uradi, a ima uvek. Krstenje je proslo super, pisacu u temi. Sandricak, sad cu da bacim pogled u temu. Maraj, mozes dati beli slez, ali ne mnogo da ga ne bi previse iritirao da kaslje. Kao sto je Ivana rekla do 50 ml dnevno.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 15:53:32
|
|
|
|
emicaa
|
Srce mi se slomila kad je pocela zaspivati od anestezije,svasta smo prosle u zadnje vrijeme ali je tako nemocno izgledala.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 16:01:13
|
|
|
|
Animsaj9
|
Emice bice to sve ok , ti si veoma hrabra mama . I meni bi srce puklo , oni su tako mali bespomocni , duse voljene Mi smo sad rucali , David spava , moji su tu , malo taman da mi vreme brze prodje dok muz s posla ne dodje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 16:33:59
|
|
|
|
Milena18
|
Emice, baš mi je drago Biće i ti rezultati dobri. Mi sad stigli sa kontrole i vakcinacije, sve ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 18:01:43
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan mamike, pa Emice bas sam ponosna i srecna za Doru i njenu izdrzljivost. Lutka mo0ja, samo neka budu dobro. Ostalim mamama vidim da je i dalje nategnuta situacija sa tim prehladama. Ozdravite drugari. Ja sela nisam od jutros, zato me i nema, svasta sam uradila, a do koliko cu izdrzati da budem budna to cemo jos videti.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 18:46:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao Emice znam da nije lako Mi sad iz setnjice , posmrzavali nam se nosici ali V je prijalo zaspao je usput.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 20:49:19
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,mame! Uspavala moju ekipu,dobila sam,pa sam nikakva,jos da prezivim petak i vikend,jeee!radujem se ko dete.jest da izginem od krpe i ciscenja,ali bar ne idem na posao i ne secam decu u vrtic!i ne ustajem u ranu zoru!
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 21:18:56
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame Mi kuci Cekamo dr da nam dodje. Treba svaki momenat da navrati Zvala sam je danas. L je gotovo ceo dan prevristao. Dobio malu T. Da l ga nesto boli. Ne moze ni da spava od nosa...nisam vise pametna sta mu je. Napipavam gore i cetvorku al ne na griznoj povrsini vec bocno u desnima.... stvarno jedva cekam da ozdravi i bude kao pre. Valjda se i usedeo u kuci..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 21:57:58
|
|
|
|
Maraj
|
Evo me. Bila dr. L ima upalu levog uha. I desnog al je kaze levo bas crveno . Ode mm sad da kupi lekove
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 22:00:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O sta je ovo sva decica nesto bolesljiva da brrzo prodje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 22:01:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, Ljubimo vas da brzo prodje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 22:25:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece mame. Ulazim ceo dan da vidim kakvi su rezultati Emicini i njene dece. I veoma me raduje sto ide na bolje. Bas sam umorna. Aj sto me iscrpe skolska deca, nego onda i sopstvena. Samo neko njakanje i ubedjivanje. Sutra petak da odmorim.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 22:33:13
|
|
|
|
Animsaj9
|
Joj kako dani lete, sutra petak.... uhhh Da ozdrave decica... bas vladaju virusi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 22:35:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, vreme bas leti. Mojoj bebici juce pet meseci, kao da je oduvek sa nama, a sa druge strane kao da sam se juce porodila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 13.10.2016 22:51:31
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj mame drage da decica ozdrave... Moji indijanci spavaju ja da ukljucim masine pa na spavanje..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 14.10.2016 8:34:03
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Ima li koga? M je opet loše spavala noćas, ne znam šta je to u poslednje vreme, taman je bila počela da se budi samo jednom u toku noći. Da izdržim još danas nekako, pa će za vikend biti lakše, tada je mm tu po ceo dan. Jesu li prehlade prošle, nosići se otpušili?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 14.10.2016 8:41:14
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Maraj draga, da Lazar što prije ozdravi, srce malo! Ivana, je li bebici bolje od inhalacija? Ja sam u bedu, ipak ne idemo u Bosnu ! A.je ok, ali ja sam bolesna, al mi se ide, nisam rodicu vidjela 3god., a ni dijete! Auto nam se pokvarilo, naručli smo dio i sad ne možemo ići, mislim nije se pokvarilo, ali može stati! Mnogo sam tužna i krivo mi je,kad god ja sebi nešto isplanram, uvijek se izjalovi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 14.10.2016 8:57:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ivana za 5 meseci .. i mi smo tu za vama .. za 4 dana Jel maena bolje od inhalacija?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 14.10.2016 9:28:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, izdrzi! Eco, zao mi je sto ne idete. Anck, Animsaj, ja mislim da je bolje, ne cujem joj vise onakvo disanje, ali i dalje pomalo kaslje. Anck, bas smo porasliiiii :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Anketa
MOREsandrinaDrage mame,
Da li je neka od vas bila u Stavrosu i kakva su njena iskustva?Molim za komentar pored odgovora.super (
37%)
onako (
37%)
razocarana sam (
27%)
Ukupan broj glasova: 60Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!