Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat] (30.10.2016 23:34:22)
|
Veče [sm=nosecka.gif]! Volim kad živne tema,da se ne dopisujem sama sa sobom ili samo sa degu [sm=smiley1.gif] Ja se danas opet raspala! Ceo dan u kuhinji, kuvala,pekla,mesila,kiselila. Sutra ne moram ništa u kuhinji,ali vreme je da stvarno počnem sa spremanjem ako želim da do nedelje sredim kuću. Devojčice su mi opet bolesne. L i dalje nos,sad je počela i da kašlje, a H je bila zdrava 3 dana i jutros ustala slinava[sm=smiley13.gif] Kod nas je dozvoljeno prisustvo muža na porođaju ali ja ne bih da on prisustvuje. Mada on ne mora da prisustvuje samom porođaju,može da bude u sali pa da izađe kad bukvalno krene porođaj,to se najčešće praktikuje. Mada,prisustvo bilo koga bi bilo sasvim u redu,lakše je ako je neko sa tobom,da te zamajava,priča,masira,odmah je lakše. Mamica, Micina i ja čekamo treće. Wish,dobrodošla! Ti si tu sa terminom kao i ja,ja sam 23+5 I ja moram magnezijum,ali zbog grčeva. Za regulisanje stolice, probaj svaki dan jabuku i šolju jogurta. Suve šljive,puno voća i povrća,kuvano,smanji "suve" i slatke namirnice -što manje hleba,testa,čokolade[sm=smiley36.gif] I moj mališa šutira,sad sam mu vraćala nogu u svoj stomak[sm=smiley36.gif] Nema nam Yelly opet već neko vreme.
|
|
|
|