RE: SeptembaRRska baštica [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vocicana -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 6:26:16)

Dobro jutro. Milenice, jesi li videla molim te..strasna hladnoca! Nama je danas stigla zimaska jeaknica, jedva cekam da je uzmem. Smrzla sam se nocas, a ovaj moj vcestac je budan od 6, stvarno sam premorena.
Kafa moze![sm=zz_sleep.gif]

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 8:30:30)

Jutro. Hocu letoooooooo :)
Ja sam juce dva puta pokusala da pišem, i koliko je bio spor forum, odustala sam[sm=smiley13.gif]

NadaR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 8:41:56)

Dobro jutro :-)
Ja nalozila . Divota.
Kod nas ima nekog sunca ali u autu jutros pokazuje 10stepeni. Brrr.

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 8:46:51)

Ja ukljucila malo klimu [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 8:48:16)

[sm=smiley13.gif] za vreme, volim sto vise nije +40 jer onako nismo mogli izaci iz kuce ali ni 10 stepeni bas ne volim, sad razmisljam cak us kafander bebca da ubacim , jedino bih tako bila sigurna da mu nije hladno [sm=jezicek.gif]
Idemo danas po jaknicu, nadam se da cemo naci nesto!
Devojcice su juce same obukle potkosulje .. juce sam navukla nova cebad za pokrivanje , skinula letnje. Mada je kod nas hladno samo dok ne pocne grejanje posle je kao na Havajima [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 8:56:08)

Jutro [sm=kava.gif]
A. se budio na svaka 3 sata kao beba, slognuta sam, kao da uopste nisam spavala.

Anck Su Nmaun -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 9:07:14)

Jao Mali mis tako je kod nas vec 10 tak dana.. vec ludim polako. Sinoc je jos bilo najbolje, budio se u 12-2-4-6, u 12 sam mu dala da sisa i u 6 ova dva puta sam ga ljuljkala i zaspao hvala bogu.

Milena18 -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 10:16:58)

Jutro!

Voci, ne znam šta je ovo, kao da smo na nekoj planini. Izašla sam malopre na terasu da pokupim veš i sledila se.

Uh, Nado, zavidim ti. Što ja volim da se ušuškam pored peći i slušam ono pucketanje... Mi još nismo nabavili drva, ali imamo francuski radijator pa ću uključiti njega ako bude trebalo, za sada nam je u kući još uvek ok.

Moja M se noćas samo jednom budila, baš je super bila, ali je zato sad nešto sva kmezava. Inače, ja ću probati da izbacim mlečne proizvode iz ishrane na 2-3 nedelje da vidim da je ne muči stomačić možda zbog toga, a i taj večito zapušen nos mi je sumnjiv. Odoh da nađem temu, da ne idem u off...

mama krava -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 11:57:55)

Ženske drage,

Ja jutros rekla na poslu da odlazim. Juče sam potpisala za dreugog poslodavca i sad sam ovde na starom radnom mestu još 15 dana. Imam 2 dana GO da iskoristim i to je to... Bas je bilo bezveze, ali jbg...šta da se radi. guram dalje!

Uf baš sam se opteretila, a sad mi je lakše.

[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 12:03:55)

Gde ste zene.

Ja vala vise volim i +40 nego ovo vreme. Ne mogu se ugrejati nikako.
Ja danas medjusmena, od 13-20. Barem nisam do 22, radije radim i medjusmenu nego drugu.

Milkice furaj dalje bre, pa svako trazi bolje sta si se opteretila. Da si tu bila zadovoljna ostala bi jos.
Mene nervira ovo izrabljivacko poslodavstvo ali to se ovde nikada nece promeniti.

veselicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 13:26:50)

Ola zenskaci.
Ja nadjoh malo vremena pa da se javim.N sisa,spava,presvlacimo se ,mazimo,kao i svako novorodjence,bas mi prija kada je ovako i kada je sve podredjeno njoj.S mi malo sva zbunjena,jedva se snalazi sa skolskim obavezama,zaboravi sta ima za domaci,ocigledno joj treba vise vremena sa mnom pa se trudim da joj se sto vise posvetim.Inace u skoli uciteljica kaze da je odlicna,sama prepisuje sa table,zna uredno da pise tu bar nema problema.
Muz celo jutro juri neka dokumenta sakuplja,bas je frka ovde kod nas pokupiti dokumenta za vise od pola mora da ide za Nis.Sad ode da kupi bojler,sinoc nam se pokvario.I masina za pranje nam lupa kao luda,izgleda i ona mora da ide na popravku ili cak i nova da se kupi.
Cekam A da dodje iz skole,ima sedam casova danas,od pola 8 je u skoli.
Nudite li neku kaficu,ja malopre popila sa mm.

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 14:18:50)

ja bih kafu i neki koktel tableta za glavobolju,oci mi ispadaju.perem ves,jos dvije masine mi ostale,Davidenko kunja pa ga ostavljam samog dok trknem do podruma.Ovde je danas bas toplo,mi u kratkim rukavima,kad mm dodje odosmo u setnju.
MM biser mi narucio pimpu za mlijeko da ovu vratim u apoteku i narucio na staru adresu,fenomen je [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 15:42:10)

Pozdrav mame mi smo celu noc spavali posle duuuugo vremena... malo sam odmornija, ali sad joj cetvorke izbijaju pa po ceo dan pisti... Ja stavljam malo zimnice pa se razletela po kuci.
Danas stigla susara ukljucila sam je odmah bas da vidim kako radi ...
Svaki dan vidim nove teme cestitke rodjendana....
Zanima me jel mame same otvaraju temu deci ili ko? Nama je bio prvi rodjendan pre neki dan i nista...[sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 19:42:53)

MK, idi gde ti je bolje, tu nema price.
Emice, jel bolje glava?
Veselice, ljubni bebicu, divna je [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
Cerka ti krenula u prvi razred? (izvini, nisam ispratila)

veselicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 19:55:56)

Hvala draga [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
Jeste srednja je prvi a starija peti razred.Ja kao i ti,malo u pelenama,malo u sveskama i knjigama ahahhahha.

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 19:57:54)

Uf, peti... Jel joj teško?

veselicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 20:23:07)

E nije za sad,a ona je od prvog do cetvrtog bila najbolji ucenik u odeljenju,sve joj je islo i matematika i srpski i jezici,nadam se da ce tako i da nastavi[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 21:14:04)

Ivana prestala je posle tri sata,suze su mi isle od bolova a sama sa njih dvoje.
Gerum nikako ne mogu otvorim,ovo je sad uspjelo iz ne znam ni ja kog pokusaja.

mamica 91 -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 21:25:02)

Vece zenicee. Sta ko pije? veceras ja castim za pozitivan testic [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
Treca sreca, tortu cu da vam pravim kad Dr sve potvrdi [sm=smiley2.gif]

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 21:59:53)

Emice, nisi nista imala da popijes? Bar si trebala kafu sa limunom, magnezijum...
Mamice, cekamo tortu cim doktor potvrdi :)
Veselice, bas mi je drago da je ona tako dobar djak. Ovaj moj nikako nece da uci[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 22:19:12)

Ivana imaju neke tablete sto smijem,nesto poput paracetamola,popila sam dvije i nista.Magnezijum mi nije nikad pomagao,kod takvog bola pomaze jedino nimulid ali njega ne smijem.

vocicana -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 22:22:26)

Mamice, srecna treca sreca! Lepe, lepe vesti. mesi ti tortu, mi volimo slatkise.
Dobro veece....;
Menne je Emi glava ubila danas isto, ali od obaveza nisam ni uspela da se time pozabavim, prosla je sama kasnije.
Kako ste ostale, meni se spava a tako bi volela da popijemo po nesto, da se mallo ugrejemo, smrzla sam se, Milenice, grad nam je strasan, palo mi je na pamet da je mozda sneg na Kopaoniku pao, tako je ostar i snezan vazduh bio jutros.
Kod nas u opticaju zimska cebad i jorgan licno kod mene.

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 22:30:01)

Emice, ako je bilo strasno trebala si uzeti Nimulid i prosuti svoje mleko... Ne pomaže ni meni magnezijum, ali kombinacija svega možda bi smanjila bol.
Voci, uzmi rakijicu i u krevet [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 23:46:52)

Dobro vece devojke.
Opet ste mi pobegle na spavanje.
Ivana jesi mi ti nova frendica na fejsu? Cim sam videla da je neka lepotica u pitanju, znala sam da je sa rr [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (23.9.2016 23:59:12)

Samo mene niko nece za prijatelja na fb [sm=smiley36.gif]

Dajte neki alkohol, sad sam se bas obradovala placljiva nam je opet trudna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>