RE: SeptembaRRska baštica [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

veselicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (21.9.2016 21:28:27)

Drage moje samo da vam se javim.Stigle smo kuci danas,dosao mm sa smizlama po nas,istopila sam se.Nina je divna,siki lepo jos u bolnici,malopre smo je kupali,seke odusevljene samo je gledaju.Muz isto ceo pobrljavio ma kao da mu je prva beba [sm=smiley36.gif]
Mnogo sam lepo prosla na porodjaju i u bolnici,vidim da vas je moja lepa Bubi vec obavestila,prosto sam se cudila na sta se neke zene zale.Dosta je i do stava zene a ne samo do zdravstvenih radnika.
Ljubim vas sve i kuckamo se cesce sada [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (21.9.2016 21:40:06)

Veselice dobro dosli kuci [sm=smiley1.gif]

Khaleesi -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (21.9.2016 21:46:34)

Veselice bas mi je drago sto si tako lepo prosla i tacno je to sto kazes... za stav ljudi, sve je u glavi [sm=smiley36.gif]
Brz oporavak

wivern -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (21.9.2016 22:41:34)

Veselice uživajte kući sada [sm=bravo.gif]
Super što je sve prošlo kako treba. Baš mi je drago.
Ja uspavljujem M, pa da poradim nešto po stanu.

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (21.9.2016 23:11:45)

Veselice draga, uzivajte! Blago tvom muzu sa 4 devojke u kuci[sm=bravo.gif].
Dobro vece zene! Niko nista ne nudi?

superm -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (21.9.2016 23:23:09)

Bubi, ja nudim liker od kafe! Malopre ga pila

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (21.9.2016 23:40:54)

Draagaaa, kako si mi?
Nisam nikada cula za takav liker ali hajde, natoci jedan, za sve postoji prvi put [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 6:09:46)

Jutro,zenskaci!boka sisa,ja sam uspela da se nasminkam,pa da spremam posle i njih.

IvanaSK RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 8:02:02)

Jutro. A ja se osećam umorno kao da je vece[sm=smiley36.gif]
Veselice, drago mi je sto ste lepo prosli. Ljubni bebicu!

vocicana -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 8:03:57)

Dobro jutro mile moje[sm=smiley1.gif]
Vesela, dobro dosla kuci, mnogo sam srecna sto ste dobro i sto ste dosle kuci. Nista lepse!
Ja sam popila dve kafe, popusila dve cigarete i bas mi nisu prijale, kada bi samo mogla da ih batalim skroz. Lep dan kod nas ovde, mada je tvrdo hladno bilo, ja sam naravno na terasi bila, sirila novu turu vesa, a danas peglanje i sve u krug.

mali_mis -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 9:30:43)

Jutro [sm=kava.gif]
Definitivno menjam pesmu na alarmu.
Veselice dobro dosle kuci [sm=bravo.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 9:52:01)

Ima li kafe za mene, jel neko kuvao?

Odvela M u vrtic i sad juris po stanu. Hocu da odvojim i igracke sa kojima se ne igra i da ih sutra nosim u vrtic. Ovde mi se samo gomilaju.
Napolju sunce a poprilicno je brrrrrr

milicicak -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 10:16:00)

Evo, kafice [sm=kava.gif]
Mini buba u vrticu, ja kod kuce imam temperaturu i boli me grlo... Za sada nam vrtic super ide, videcemo kako ce proci spavanje danas.
Napolju je bas brrrr iako sija sunce

mama krava -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 10:19:51)

Dobro jutro žeMske[sm=smiley1.gif]...

Ja na poslu...smaram se žestoko... pod gasom sam što još nisam rekla da ću da idem odavde, ali neću ništa da pričam dok ne potpišem ugovor... osećam se kao [sm=zz_poop.gif] i dalje, lai mislim da je bolje da ćutim dok ovamo sve ne završim i onda uzimam godišnji...i idem dalje.

superm -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 10:25:38)

Dobro jutro!
Danas častim!
Moja mala princeza puni 1.godinu[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 10:29:07)

MK, daješ otkaz?

wivern -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 10:33:04)

MK kod tebe bas velike promene stan, posao...
Mili i mene ubija grlo vec danima, i lomi me nenormalno ali se drzim nekako. Kad me sastavi necu znati gde je levo.
Bice mini buba super i na spavanju, nosikiriki.

milicicak -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 10:37:43)

Superm, srecan rodjendanko [sm=smiley1.gif]
Milkice, ne znam sto ti to toliko tesko pada, radna mobilnost je nesto na sta svi moramo da se naviknemo. Razumem da ti je kolektiv super ali ako nisi zadovoljna poslom i ne vidis perspektivu i mogucnost da napredujes normalno je da ces prihvatiti mesto koje je bolje. Posao nije nesto sto ti samo obezbedjuje platu, on je bitan deo naseg zivota i jako je vazno da radis ono sto te ispunjava i motivise... Strasno je sto mali broj ljudi ima tu srecu da radi ono sto voli.
A i normalno je da ne zelis da pricas o tome dok ne budes sigurna u novi posao i ne potpises ugovor. Sve ce to biti super :)
Wiv, ja MORAM da budem zdrava sledece nedelje a moram i da budembu stanju da pricam dva sata... Sreca sto me sad sastavilo

vocicana -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 11:04:30)

U svasta novo. MK cestitam za odluku, tesko jeste nekada, ali samo nekada napustiti mesto gde si sa ljudima pojedinim proveo dosta vremena, ali ako je za tebe bolje i imas vecu perspektivu tamo gde si planirala, super! Podrzavam!
Ozdravite nam brzo vi mame sa bolnim glima.
Ja danas vodim svoje dete kod koleginice, jedva cekam da se ispricamo, tako mi nedostaju moje prijateljice, caskanje, sve.
Superm srecan prvi rodjendan!!![sm=metulj.gif]

mama krava -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 11:25:08)

Hvala, žene, znači mi...i slažem se sa vama, ali opet... frka mi je i osećam se grozno što lažem, tj skrivam ovde sve to. Šefica mi je ok sa nama, ali znam da će ovo pooooosebno da mi zameri, ali jbg. Pre par meseci sa imala ponudu za novi posao i rekla joj, onako neiskusno...što je rezultiralo da su mi ovde povećali platu, ali mi se to sada trlja na nos [sm=hudicek1.gif]... Definitivno sam se zastirila i treba mi promena. Sada sam ponovo dobila poziv od istih ljudi bez da sam se ja javljala na neki oglas. Jednostavno sam ostavila dobar utisak i setili su me, imaju neki novi projeka i žele me u timu. Meni je to stvarno super i drago mi je da ima i takvih slučajeva na tržištu radne snage.
Dobila sam super ponudu i što se tiče plate, ali i ostalih beneficija. Opet je banka u pitanju, ali nema veze...to mi je trenutno ponudjeno, ali uz mogućnost da napredujem uskoro i da radim i neke druge poslove, ali o tom, potom!

Wiv, ne znam od kud ti da sam promenila stan. Promenila sam lokaciju kancelarije, tj posao mi se preselio na NBG. Ja sam i dalje u gradu sa stanom[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 11:35:21)

pitam se gdje mi prodje cijelo jutro...
Veselice uzivajte svi zajedno,mnogo mi je drago da je sve proslo brzo i lako [sm=smiley1.gif]
MK svako ide tamo gdje mu je bolje,nemoj da se jedes zbog toga.
nama danas dolazi neka teta sa paketom za Davida,sad sam ispratila tetu za lijekove.Sunce sija ali ne znam dal cemo stici i u setnju.

Sanjica26 RR -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 11:50:30)

Samo da vam mahnem iz sela. Imam tu casove.

Milena18 -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 12:57:23)

Hello!
Veselice, drago mi je da ste ste stigle kući i da ste obe dobro!
Superm, srećan rođendan!
Ja odspavala jedno sat vremena sad, baš mi je prijalo. Koja hladnoća ovde danas, mislila sam da idemo u šetnju, ali videćemo, nemamo nikakvu jaknicu, ja budala kupila samo letnje stvari kao da će leto zauvek trajati. Moramo u nabavku ovih dana.

emicaa -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 13:20:49)

Milena isto je i kod nas sa ljetnim stvarima,samo sto su nama svi donosili samo ljetne stvari i jos sto sam ja kupovala...ima dposta sto je samo jednom obukao ili nijednom.Za vikend sam mu narucila majica dugih rukava i dugih trenerki a ljetno u podrum [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 22:20:54)

Superm srecan rodjendankooooo [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=metulj.gif]. Jeli moguce da je vec prosla godinica!?
Mk menjaj. Ako nisi zadovoljna i imas bolju ponudu- menjaj

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>