mama krava -> RE: SeptembaRRska baštica [chat] (22.9.2016 11:25:08)
|
Hvala, žene, znači mi...i slažem se sa vama, ali opet... frka mi je i osećam se grozno što lažem, tj skrivam ovde sve to. Šefica mi je ok sa nama, ali znam da će ovo pooooosebno da mi zameri, ali jbg. Pre par meseci sa imala ponudu za novi posao i rekla joj, onako neiskusno...što je rezultiralo da su mi ovde povećali platu, ali mi se to sada trlja na nos [sm=hudicek1.gif]... Definitivno sam se zastirila i treba mi promena. Sada sam ponovo dobila poziv od istih ljudi bez da sam se ja javljala na neki oglas. Jednostavno sam ostavila dobar utisak i setili su me, imaju neki novi projeka i žele me u timu. Meni je to stvarno super i drago mi je da ima i takvih slučajeva na tržištu radne snage. Dobila sam super ponudu i što se tiče plate, ali i ostalih beneficija. Opet je banka u pitanju, ali nema veze...to mi je trenutno ponudjeno, ali uz mogućnost da napredujem uskoro i da radim i neke druge poslove, ali o tom, potom! Wiv, ne znam od kud ti da sam promenila stan. Promenila sam lokaciju kancelarije, tj posao mi se preselio na NBG. Ja sam i dalje u gradu sa stanom[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|