Mariya -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (9.9.2016 8:53:27)
|
Jutro mame! Ella, šta je napa? Ti nju,kad oslobodi ručice opet umotaj, malo čvršće. Toplu pelenicu, termos na stomačić. Probaj i cuclu da držiš da je ne ispljune i 5[sm=smiley36.gif]. Nama je pomagala biogaia, ali ne odmah,treba je koristiti nekoliko dana, znači nije instant rešenje. Čaj probaj na kašičicu (plastičnu, moje bebe su mrzele metalne,čim su oset__ile na ustima hladno okretale glavu) ali ima tema kako pomoći bebo sa grčevima,da ne mašim temu. Sandra ja imam kući uskoro 2godišnje dete, L ide u vrtić, a sl.godine ću imati bebu. Pa ću biti u toj situaciji. Ako ne mora,ja ga ne bih slala u vrtić. Ali moja L je velika,ona već treba da ide,povrh svega vidim da joj prija i rado ide. Pomirila sam se sa tim da će donositi boleštine kući. Šta ću, obe dobijaju sirupe za imunitet,pazim kako i čime ih hranim, oblačim, kao i svaka mama,trudim se da uradim šta je u mojoj moći da mi dete bude zdravo. Pa šta nam Bog da,videćemo na proleće. Najviše se plašim boginja i stomačnih virusa[sm=smiley19.gif] Voci[sm=bravo.gif]za mesecdan! Suzi,nadam se da će sve biti ok. Verujem da je samo do umora. Ti si dupla mama koja ne spava mesecima,verovatno i to utiče na tebe.
|
|
|
|