vocicana
|
Dobro vece mame moje. Sony starka u ustima. Ne dezinfikujem nista specijalno, niti ga nesto toliko cuvam, ali naime juce sam bila kod mame i tate, moja sestra blesava je dok sam pekla palacinke u kuci, detetu dala zvecku iz kolica, koja stoji u onom sranju od korpe dole, nista ne bi bilo, da je moja majka to lepo uzela i oprala sapunom i vodom, iz jednog jedinog razloga, sto kolica stoje u nasem autu, sto vodu nismo imali dva dana a kanalizacija se izlila dva puta u garazi gde ja svaki dan moram da sidjem sa tri torbe i detetom u rukama, sto se ta korpa sa kolica spusta i podize i dolazi u kontakt sa samim betonom, a posto su govanca plivala zajedno sa ostalim izlucevinama, ne bi zaista volela da zaradi neku zuticu i sl. To i nije tako strasno, jos je "strasnije" sto se opizdio u glavu sa tom zveckom, naravno vrsitao je i plakao kao da mu neko kozu dere, razmazenko, ali sto je u usta stavio bas mi nije drago. Ne gledam da ga cuvam u sterilnim uslovima, ali tako neke stvari me izvedu iztakta. Da nije bila ta situacija sa ovim sugavim, nesposobnim kadrom koji menja neke cevi po gradu, koji najbizarniji posao zasvinje, ne bi brinula. Uh ala sam se ispucala, ali sam juce mogla da ih sve postreljam. Razumem sterilnost i to, pa mora i on biti i sa temperaturom, a to tek dolazi na red, morace i da padne, da se ogrebe da razbije kolena, boze moj, ali za ovakve stvari nisam mogla ostati mirna. Hvala vam sto me uvek smirite, stvarno ne znam sta bi bez vas