Mariya -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (19.9.2016 17:00:28)
|
Dan mame! Od 9 nisam sela, tek sad. Čekam da H zaspi a ona nikako! L je prošlo za 2 dana,a ona se uslinavila od juče. Nema T,ne kašlje, samo joj curi nos i kija. A kenjkava je užasno. A sad nikako da učvrsti samo se vrti,prevrće,trza,plače. Tako je i sinoć stenjala plakala,cvilela u snu. Do pola 3 nisam spavala. Mojoj Luci sutra rođendan! 5 godina! Gledam je i kažem mm kad pre je ovo naše malo dete napunilo 5 godina! Napravila sam joj tortu i za sutra. Nikako da shvati zašto joj slavimo rođendan u subotu kada je sutra [sm=zmeden.gif] Pa kako može to da joj je rođendan a nema ni torte ni poklona? I svaki dan joj objasnim zašto i ona i dalje pita. Pa sam rešila da joj napravim torticu,kaže da bude u obliku psa,tj pseće glave,obožava pse[sm=kuza.gif] Sad se hladi,a sutra ću da je ukrasim, pa zovem svekrvu i svekra pa da slavimo! Sad ležim dok čekam da H zaspi,pa da nastavim spremanje. Sve ću morati sama do subote, pa polagano sve radim.. Emice [sm=bravo.gif] za doru! Onda još 2 godine pa će i D početi da spava[sm=jezicek.gif] Suzi vi 21., mi 20. i 23. Slavimo[sm=smiley1.gif] pitala vaspitačicu koliko bombona da ponesemo sutra u vrtić,a ona - pa zar je i Lucija rođena u septembru? I pokazuje na policu punu bombona,nedeljno barem dvoje slave rođendan! Jedan dečak iz grupe danas,moja L sutra [sm=smiley36.gif] Kaže deca samo jedu bombone [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|