RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

eca89 -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (17.9.2016 11:00:45)

Branki, da Boka ozdravi sto prije. I kod A.u grupi nema pola djece, ja samo cekam kad ce moja.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (17.9.2016 11:34:48)

Samo da vam mahnem.
Emice, divne vesti!
Branki, da ozdravite što pre!
Mi smo konačno imali mirnu noć, jeste se budila 3 puta, ali samo na kratko, da ručka. Naspavali smo se svi fino.
Lep dan vam želim, mamuške!

branki* -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (17.9.2016 12:08:18)

Hvala,drugarke moje😘valjda ce,dugo traje vec!
Rucak spremila,samo da stavim u rernu posle,krofne cekaju,valjda ce bocka da zaspi,da malo provrtim kanale,ja ne pamtim kad sam gledala nesto na tvu,film nisam pogledala ima godinu i po nijedan!

Maraj -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (17.9.2016 12:33:00)

Pozdrav mame. Da deca ozdrave sto pre. Zar su vec krenuli i virusi.... [sm=smiley13.gif]
mi sinoc bili u igraonici na rodjendanu. Bas sam se radovala odlasku. L voli one loprltice. Al je bilo dosta dece predskolskog uzrasta. Jako su galamili. Bas je buka bila , tako da L nije hteo da udje kod loptica. Bas ga je prepala buka.
Mi isto , oko rodjendana.... narucili torte. Zakazali igraonicu. Jos ne odosmo do crkve da vidimo za krstenje.

vocicana -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (17.9.2016 14:48:46)

Emice super, sve polako smanjuju u dozama, posle se kombinuju antibiotici, bice to sjajno. Jao lepo sopingujte u Nemackoj....
Maraj, kada L puni godinicu? To su lepi planovi za roditelje. Nego nema nam Suzi, sta li ona radi. Nema ni slicica sa krstenja...A bas zelim da ih vidim kakve su bile.

Mariya -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 0:28:35)

Veče mame!
Da javim da je H dobro,ništa joj ne fali[sm=smiley36.gif]Nije dobila proliv nego nije ni kakila danas[sm=zmeden.gif] a pošto je popila dozu Imuno sirupa nadam se da je sad zaštićena i da neće dobiti ovu kijavicu od L! Danas je L bila na prvom dečijem rođendanu,sama,bila je super,kaže da se sjajno provela. Inače pola dece slini,kao i ona,verovatno je i njoj odatle...

serpica -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 8:23:13)

Dobro jutro [sm=smiley31.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 8:25:49)

Jutric mame. Kakvo diiivno jutro. Ja ustala , pospremila stan , rasirila ves , popila kafu , sto je najvaznije [sm=smiley1.gif] moji momci jos spavaju.
Voci 30.09. puni godinu dana. Kako mi je proletelo. Ma i trudnoca a evo i njegovih godinu dana
Bas mi veme leti. Pijuckam kafu od jutros i gledam njegove slike u telefonu [sm=9nebesa.gif] bas deca brzo porastu. Jedva cekam rodjendančić i krstenje. Vec sam pikirala i neku haljinu [sm=smiley1.gif] samo stojos nije na snizenju , pa se mislim da l da je kupim....al jednom je sinku prvi rodjendan , zar ne [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 9:01:17)

Nego sta! Ja cu za mog junaka da se sredim, nije sin dugme[sm=smiley36.gif]. U pravu si,bas leti vreme, evo ga malisan, napunio 5, dok smo udarili dlanom o dlan, bas ide vreme. Neka su zivi i zdravi.
Mamike, niko od spremanja juce ne rece kakve su te krofne, sve mi voda na usta polazi, kakve su musakice ispale, Anci, sta ima za posao, kako je protekao razgovor?
Ja sam popila dve kafice, momci spavaju, a ja cu se obesiti, opet me ceka vagon vesa za peglanje. Pih!

branki* -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 11:27:45)

Cao,mame!da se javim,mm ode do prodavnice,ja po stanu,malo oko rucka,malo oko dece,malo oko tableta[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 11:34:27)

Dobar dan. Mi posto smo kasno doruckovali znog sluzbe. Samo cu supicu da skuvam, jer to deca vole. Sutra cu mm i meni nesto drugo da spremim.
Kiflice koje sam juce spremala bile su super. Voci sam dqla recept.
Sinoc smo pekli paprike u rerni. Hteli smo da probamo. Imacemo ih puno, pa sam mislila mami da olaksam mi da ih ispecemo i ocistimo. Ona posle da pravi ajvar. Uspele su i lako se ciste.

emicaa -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 11:57:50)

da se i ja javim,vekamo zaovu sa djecom.Dora se raduje kao malo dijete sto ce ih vidjeti [sm=smiley1.gif]
David mi je opet krv pio,koliko je danju divno dijete toliko me nocu izludi.Pitam se da li ja nesto ogresno radim pa nijedno ne spava kako treba ili sta je [sm=smiley13.gif]

amelia -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 17:59:14)

Mame treba mi hitno pomoc ne mogu da nadzem odgovarajucu temu preko tel.. Opet mi sa prokletim bolestinama naime dete mi opet bilo bolesno temperatura preko 40 stepeni urinarnu infekciju ojed ma haos je bio. Sad se ojed skoro povukao ali je jos crveno . temperaturu vise nema cak sada je suprotno njegova temperatura ujutru je oko 35.5 a danju jedva stigne do 36.4 rektalno naravno. Prvo sam mu davala samo paracemol a juce smo dali antibiotik. Vise mu ne dajem jer strah me da mu se jos vise ne snizi temperatura. Zanima me vase misljene jel ova temperatura alarmantna ? Ili je ovo normalno stanje kod ozdravljena ? Tako sam procitala da je malo niza temperatura? Bas se brinem a danas je nedelja ne mogu da dobijem dr ni preko tel a u hitnu mi se ne ide..
Jel imao neko slicno iskustvo?
Pisite molim vassss [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 18:31:52)

Amelia koliko ja znam 35 je niska temperatura.Tako su meni bolnici rekli kad je Dori temperatura tako pala ali samo sam je utoplila i opet je bila normalna.

amelia -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 18:42:00)

Emice Preko danu mu je 36.2 ali nocu i ujutru 35.5 mislim ovo se danas desilo. Strah me da se opet ne desi. [sm=smiley19.gif]
Kad ga utoplim sa cebencem on se oznoji onako kao hladan znoj i hladni su mu obrazi ne znam sta da.radim ocajna sam [sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 19:35:55)

Amelia, mozda mu organizam tako reaguje posle svega. Ako nocas bude tako, vodi ga ujutru kod dr.

jess021 -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 21:47:27)

Amelia, to je normalno reakcija organizma nakon povisene temp. Njima nije razvijen centar za termoruglaciju, pa se jednostavno zbuni. Nije nista opasno, treba samo da ga malo utoplis, to ce se regulisati za dan-dva. Ono sto mi nije jasno sta ti znaci ne dajem mu vise paracetamol, vec antibiotik?! Zar niste odmah ukljucili antibiotik kad ste saznali da ima urinarnu infekciju?
Zasto bi mu uopste vise davala Paracetamol? !

jess021 -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 22:08:57)

Ima i tema, ja sam pisala tamo, tako mi je jednom bilo sa Lenkom. Ne mogu preko mob da te uputim, probaj u pretrazivac da kucas snizena temp kod dece.
Evo tema

vocicana -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (18.9.2016 22:33:51)

Amelia sve ti je Jess rekla. Oni nemaju razvijen centar za termoregulaciju i to je normalna reakcija, utopli dete, sl put kada vidis da se to konkretno zbiva, tipoa ur infekcija, nema Paracetamola, mora ab da uzima, jer to je glavnastavr za skidanje temp. Javljaj sta se desava.
Mame dobro vece, kako ste?
Danas je D tako slatko pojeo krompir, da sam bila u soku. Uvela sam mu i zitarice kasnije posle podne. Super je danas bio.
Nema Anck, gde ste devojke...?

amelia -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (19.9.2016 7:30:32)

Dobro jutro mame!!!
Hvala vam drage moje....

Jess paracetamol sam mu davala dok nisam znala za infekciju jer sam mislila da je obicna prehlada - gripa. Kad smo saznali onda smo presli na ab. Ali sada je ok hvala Bogu. Samo eto buni me malo ova niska t i hladan znoj. Kad god spava ustane mokar i onako kao da je bas hladan. Evo isto i malopre tako ali na srecu t mu je 36.2 nije nesto visoka ali bar nije 35[sm=smiley1.gif]
Sad ga opet uspavljujem jer kasno smo legli pa spava mu se jos uvek

Maraj -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (19.9.2016 7:39:47)

Jutro mame. Pokvari se ovo vreme skroz....
jao amelia , mogu misliti kako ti je. I ja se skroz sprletljam u takvim situacijama. Kako je mališa danas? Imas li tamo neki servis kao sto je kod nas Halo beba , pa da se posavetujes?

amelia , sad vidim da si se javila od jutros...nesto mi koci rr i izlogovala me par puta od jutros.... kucam poruku pola sata , nikako da se objavi...

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (19.9.2016 8:22:53)

Amelia, ljubim malog misa, bice to dobro!

vocicana -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (19.9.2016 8:29:45)

Dobro jutro, ljubimo vas Amelia, sve se sredi, samo polako.
Mi spavamo, sada cekam alarm da otvori oci[sm=smiley36.gif], danas idemo kod deke na roodjendan, samo da se ja organizujem danas.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (19.9.2016 8:40:42)

Cao devojke
Ja sam u uzasnbom NEispavanom stanju! Vec par dana oka nisam sklopila, malisa se budi nocu tri- cetiri puta ne znam sta je ali ja ne umem vise normalno da funkcionisem , oci su mi kao da sma vampir crvene [sm=smiley13.gif]
Evo doruckujem , malisa je zaspao pa cu mu se pridruziti.

vocicana -> RE: Razgovori mama 9/16 [chat] (19.9.2016 8:43:17)

Odmori se malo, stvarno mi je zao kada procitam koliko se maltretiras.Ali proci ce.[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>