eugenija -> RE: Povišeni leukociti (8.2.2009 9:27:43)
|
Hvala lepo, hvala lepo, hvala lepo :-))) Veliki pozdrav Tashi i Jeci02, kao i mojoj Guppi koja me ipak lepo dočekala prva :-)))) Ma, svi ste mi super. Ja sam oduševljana, i retko se može videti toliki trud bilo gde... Jeco02, nemam reči... Hvala ti puno što si to proverila tako brzo i ekspeditivno [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Vrednosti od 18000 je zaista ogromna cifra. Komletnu krvu sliku, urin i šuk ja radim svakog meseca, tako mi ginek. traži, a tako je praksa kod većine trudnica. Ono što se potrefilo nekako jeste ti povišeni leukociti i ta bol. Boli me iznad desnog kuka, a bol se nekako proteže do krsta. Bol bih opisala kao neko unutrašnje duboko štipanje, kao da je nešto uklešteno i peče, pa onda popusti... Moguće da je od kičme, a mene nema gde nisu slali, od hirurga, preko urologa, radiologa, interniste... Svaki novi odlazak u laboratoriju po nove nalaze leukocita, meni je dodatan stres,a u glavi koma... Ali verujem, da to ipak nije ništa, i kao i svaka trudnica, imam neki unutrašnji jak instinkt, podsvesni, da će sve biti ok... Tasho, idem da napravim klik u upisnicu.... VELIKI POZDRAV ZA SVE I JOŠ JEDNOM HVALAAA, PUNO ZNAČI PODRŠKA I TOPLA REČ... !!!
|
|
|
|