Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko često perete veš? 2.2.2019 17:59:37
|
|
|
|
bebilule
|
Nema Maraj. A i da ima, kao da nema. Neces postici efekat kada je zajedno deterdzent i omeksivac dok omeksivac ne ode u posebnu pregradu koju masina uzima pred kraj. Ja vise ne koristim omeksivac nikako. Prvo sam ga izbacila za M garderobu, a posle i za svoju. Maraj, prvo sto mi je dr rekao kada je M stalno slinio bilo je da mu ni slucajno ne stavljam omeksivac, pogotovo za jastucnicu. I stvarno se covjek odvikne, sad kada spavam kod mame gusi me jastuk. :)
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 2.2.2019 18:22:56
|
|
|
|
Maraj
|
Bebi ni ja ne bi stavljala. Ni ja ne volim mirise na garderobi ali mm voli... Jel ti grub ves kad ne stavljas omeksivac i koji onda prasak stavljas
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 2.2.2019 18:32:15
|
|
|
|
bebilule
|
Jeste grublji nego sa omeksivacem, ali nije strasno. U zadnje ispiranje stavim alkoholnog sirceta, malo omeksa, a ne ostaju mirisi. Za sareno koristim uvijek tecni - mijenjam, od Pesila, Faksa, Violete...a za bijelo Faks.
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 2.2.2019 18:32:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Maraj ne znam, ali ja sa njim ne stavljam omeksivac jer je sama kapsula koncetrovana i prejako mirise.Previse bi mi bilo da dodajwm jos i omeksivac, bwz obzira sto bude malo grublji ves, mada to meni uopste ne smeta. Ne stavljam omeksivac ni kada perem sa tecnim arielom.
|
|
RE: Koliko često perete veš? 14.3.2019 20:11:20
|
|
|
|
Sanidej
|
Svakodnevno..naizmenicno belo pa sareno. Preterujem jer perem stvari posle jednog nosenja
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.3.2019 9:43:43
|
|
|
|
bubulence
|
Najmanje 2x dnevno
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.3.2019 9:46:51
|
|
|
|
vocicana
|
Jednom dnevno sigurno, sada trenutno bi mogla 5 da ukljucujem jednu za drugom, ali ne moze se postici da se posusimo. Sada narocito kada smo dosli sa Zlatibora.
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.3.2019 16:22:16
|
|
|
|
Olga75
|
Evo i sad mučena mašina radi. Imam jedno dete, jednog muža, jednog kera i jednu mene. Svaki dan bih mogla da je napunim ali sad nemam gde da sušim, kiša stalno samo što nije. Zimus je bilo jezivo, Zver je svako dan kukala da joj treba baaaaš ono što nije oprano. Kad sam slepica pa nemam mašinu za sušenje a sve i da je imam gde da je uguram. Pored onolikog dvorišta samo mi to masthev. Elem, mučenica, moja mašina, sad vrti a čekaju je još bar dve smene jer je korpa ponovo prepuna. Ja da vešeraj držim ne bih toliko prala Sutra kad dođe iz baletske još jednu će da napuni. Kod mene što se pranja tiče ni svetca nit petka. Još kad bi imao ko to sve da pegla jer krčma samo na mene pada. Muke, ljudi, muke
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.3.2019 16:25:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Olga, sve znam dve korpe za veš i stalno pune. Ne znam kada sam im videla dno. Još kada dođe nedelja i menjanje posteljine pa to je haos.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.3.2019 16:28:31
|
|
|
|
Sanidej
|
Nas je 5oro ali kao da nas je 15oro
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 15.3.2019 16:38:54
|
|
|
|
Rosita
|
Svaki dan bez izuzetka.
|
|
RE: Koliko često perete veš? 29.4.2019 12:37:27
|
|
|
|
kamičak
|
Svake noci masina radi. Nekad i u toku dana pustim kraci program. Bez preterivanja.
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 29.4.2019 13:34:56
|
|
|
|
Filadendronka
|
Zavisi od aktivnosti tokom nedelje. Uglavnom na 2-3 dana i spas mi je masina za susenje.
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 29.4.2019 14:45:23
|
|
|
|
kamičak
|
Da li je ta susilica odvojena od masine? Da li se oseca miris vlage nakon takvog susenja ili je sve ok?
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 29.4.2019 16:25:28
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja imam dve odvojene masine, mada inace postoje i kombinovane za pranje i susenje. Nista se ne oseca lose, cak naprotiv. Postoje osvezivaci u obliku maramica koje mogu da se ubace u masinu za susenje i onda ves jos lepse mirise. To sam koristila dok nismo dobili decu, sad praktikujem sto manje hemije.
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 29.4.2019 20:20:37
|
|
|
|
kamičak
|
Nemam mnogo prostora u kupatilu, mozda bih pre tu kombinovanu.
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 29.4.2019 20:23:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Svaki Boziji danas. Eto danas i juce nisam i vec imam i na korpi vesa. Sve preliva.
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 29.4.2019 21:24:55
|
|
|
|
Filadendronka
|
Kamicak, kazu da su kombinovane kraceg veka posto jedan motor obavlja obe funkcije. Ali ako nrmas mesta nema drugog resenja.Ljiso, verujem, Boze me oprosti noc pred Vaskrs mi je radila masina za pranje i na dan praznika masina za susenje. Nije greh oprati se rdje, sto kaze moja majka.
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 30.4.2019 18:30:41
|
|
|
|
kamičak
|
Nazalost mi nedostaje kvadrata. Ako se set_ite pristojne marke za iste takve novce, molim napisite
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 30.7.2019 12:52:14
|
|
|
|
mama ivane
|
Svaki dan po 3 puta veša se nakupi nas 5 u kući treba to oprati
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 30.7.2019 19:08:14
|
|
|
|
MimaKos
|
Svako vece, ali bukvalno svako, jedino sto cekam jeftinu struju pa tada pustim sve masine
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.7.2019 11:32:05
|
|
|
|
Maraj
|
U poslednje vreme, ukljucujem po 2-3 masine dnevno. Nekad i 4
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 1.8.2019 13:15:18
|
|
|
|
MimaKos
|
Kao da ves sam od sebe nastaje... nas cetvoro a kao da nas je duplo vise..
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 2.8.2019 6:09:48
|
|
|
|
Duškić
|
Uh, nisam obracala paznju, ali jako cesto. Letnje vreme brzo se ves susi.
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 2.8.2019 8:15:29
|
|
|
|
MimaKos
|
To je tacno, mora da nadjem nacin da zimi ves ne bude u stanu, ili da zatvorimo terasu septembra.. brdo vesa svaki dan
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?