Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko često perete veš? 18.6.2016 13:24:59
|
|
|
|
superm
|
Takoreći stalno, non stop
|
|
RE: Koliko često perete veš? 18.6.2016 13:41:57
|
|
|
|
serpica
|
Ja perem svaki dan nekad i po dve,tri masine na dan.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 18.6.2016 13:42:03
|
|
|
|
choopa choops
|
Minimum jednu dnevno! Moja mašina je od 10kg, bude puna, a nekad moram i dvije da uključim
|
|
RE: Koliko često perete veš? 18.6.2016 13:52:18
|
|
|
|
vocicana
|
Gotovo svako vece, ali jednom dnevno, guzu presvlacim dva tri puta u toku dana, jer je uvek znojav, ali sve se postize. ima stvari koje ne odvajam, ali njegove stvarcice kuvam, tako da cela masina bude puna njegovih stvarcica. Mala nam je i korpa za ves, pa onda...
|
|
RE: Koliko često perete veš? 18.6.2016 14:22:04
|
|
|
|
emicaa
|
Uglavnom 5-6 mašina sedmično
|
|
RE: Koliko često perete veš? 18.6.2016 14:55:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nekad imam prljavog vresa par dana za redom , onda recimo dva dana ne perem a za to vreme peglam jer se uvek nagomila
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 18.6.2016 16:05:40
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Nekad imam prljavog vresa par dana za redom , onda recimo dva dana ne perem a za to vreme peglam jer se uvek nagomila Isto. Ima dana kad ne uključim mašinu, a ima dana kad uključim dva put dnevno.
|
|
RE: Koliko često perete veš? 2.7.2016 16:18:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ima dana kada dva puta perem, ali kvaka je da se ovaj prvi osusi :D koristimo pamucne pelene pa ima vesa za svaki dan
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 2.7.2016 16:20:29
|
|
|
|
isidora88
|
Skoro svaki dan, sad kad je toplo bude i 2 masine vesa, ves ukljucujem kad se prethodni osusi jer nemam gde da sirim dok jedna tura ne bude suva.
|
|
RE: Koliko često perete veš? 2.7.2016 16:22:14
|
|
|
|
Khaleesi
|
ja sam ovim mojim tempom zimus imala puno problema, nije se susio ves po tri dana a ja svaki dan tonu vesda...
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 2.7.2016 17:08:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nekad svaki dan(noc), a nekad ne po dva, tri dana. Zavisi koliko sin uprlja :)
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 2.7.2016 17:17:52
|
|
|
|
Khaleesi
|
Danas sam i rucno neke stvari proprala... ono sto nema ni jednu kategoriju
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.10.2016 8:43:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Posto masinu palim samo nocu, svaku noc. Retko koju preskocim.
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.10.2016 9:38:26
|
|
|
|
isidora88
|
Juce 2 masine, jutros vec jedna radi, cim se ovo osusi odmah ide sledeca tura. Poludecu vise o vesa, samo sirim i slazem ves
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.10.2016 9:51:33
|
|
|
|
Animsaj9
|
jednom nedeljno jednu masinu belog i jednu sarenog i ako se skupi od D
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.10.2016 10:05:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
jedan ves na zici, druga tura u masini, ceka start.. a korpa i dalje puna
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.10.2016 10:08:21
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Skoro svaki dan.
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.10.2016 10:10:52
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam sinoc preskocila pa je masina uzela slobodno
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.10.2016 10:54:25
|
|
|
|
suzi kju
|
Noću uvek palim otkuvavanje, mada kad se setim da spremim i u boji uključim i to. Uglavnom svaki dan po nešto. Mada desi se da preskočim po dan dva nekad.
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.10.2016 11:25:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Noću uvek palim otkuvavanje, mada kad se setim da spremim i u boji uključim i to. Uglavnom svaki dan po nešto. Mada desi se da preskočim po dan dva nekad. Suzi, i ja isto ovako, identicno :)
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.10.2016 17:05:52
|
|
|
|
branki*
|
mnogo cesce kad imam decu,nego dok nisam imala.sad otprilike svaki drugi dan,tj svaku drugu noc.
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.10.2016 18:28:05
|
|
|
|
mamica 91
|
IZVORNA PORUKA: mamica 91 U proseku dnevno 3 masine nekad vise, retko manje (osim ako je bas veliki svetac), tj. radi najmanje 8 sati devno (puno radno veme ) otprilike ovako.. Jedna decijeg belog to na 95, jedna "naseg" belog (na smenu jedan dan peskiri jedan posteljine jedan krpe, stolnjaci) isto 95 i uvek bar jedna, dve sarenog ili decijeg ili naseg na 40-60.. jastuke i deke perem jednom u 10 ak dana tako isto i prekrivace sa garniture u dnevnom...s tim da je jedan krevet samo za V tu niko ne seda i taj prekrivac perem posebno i svaki dan stavim cist peskir na kom lezi... I decije nikad nista ne perem s nasim... Isto samo ne perem deciji beli svaki dan, nema vise bljuckanja, ali umesto te masine belog sad palim sareni, uvek su napolju i sad ima blata A oni od toga kuvaju deca rucak i budu uvek kao prasici. Majko moja sta ce tek da bude kad se rodi trece, moracu jos jednu masinu da kupim, stvarno joj se divim da jos radi. A kukamo kako "nikad nemamo sta da obucemo"
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.10.2016 23:27:22
|
|
|
|
choopa choops
|
Svaki dan, mimimum jednu mašinu. Imam mašinu od 1kg. Kad sam imala od 6kg radile su obavezno dvije dnevno.
|
|
RE: Koliko često perete veš? 31.10.2016 23:56:03
|
|
|
|
Mariya
|
Stvari od devojčica perem svaka 4 dana,za toliko se skupi da napunim mašinu. Ostalo kako se skupi. Jednom nedeljno tamni veš, beli na iskuvavanje, beli veš na 40... Znači 3-4-5 puta nedeljno.
|
|
|
|
RE: Koliko često perete veš? 2.2.2019 17:30:48
|
|
|
|
Maraj
|
Pisale smo negde u temi...ali ne mogu da nadjem u kojoj temi... Zanima me gel prasak za ves. Onaj u kapsulama . Da li vi koje ga koristite stavljate omeksivac ili on u sebi ima i omeksivac? Imam ariel i on u sebi ima 3 boje. Zelenu, plavu i belu. Ne znam da l ima omeksivac u sebi. Mada ja nancesce sa tim deterdzentom perem belo. Al budu mi peskiri malo grublji samo sa njim. Mm tvrdi da ima u sebi omeksivac
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?