Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 9:39:57
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Wiv, dosta obaveza. Samo da zavrsis sto pre. Tesko ali ljudski je nadati se.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 10:53:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sad rasciscavala po kuci, kako se tako sve razbaca za pola sata
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 12:11:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Primljene smo u bolnicu.A lepo raspolozena koliko je to moguce.Cela soba je u decijim crtezima i prilicno je cisto na odeljenju.Nisam ocekivala ovakvu cistocu iskrena da budem,samo kada se setim higijene u porodilistu muka me uhvati. Ja sinoc skoro da i nisam spavala,malopre mi se tako prispavalo ali nema nista od dremke,A treba urin da da a nikako joj ne ide Jedva sam izdrzala prijem,mislila sam da cu se onesvestiti,sreca mm je bio tu.Izguracemo nekako i ovo,sta da se radi.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 12:26:50
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Veselice, a sta je sa A? Nisam ispratila.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 12:32:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjalice sutra treba da se operise,neka vrsta ciste na vratu.Nije nista zdravstveno ugrozavajuce ali mora da se hirurski odstrani.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 12:39:47
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro da nije nista strasno. Da sto pre zavrsite s tim.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 13:03:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veselice, ljubni je od nas. Hoce li neko kafu? :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 13:30:14
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi sad da rucamo pa malo napolje...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 14:37:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo malo da castim ....polse rucka da se zasladite i po koji koktelcic! Dobih ugovor na neodredjeno napokon
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 14:44:31
|
|
|
|
eca89
|
Anck, cestitam!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 15:12:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, bas mi je drago Hvala na divnom posluzenju.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 16:31:13
|
|
|
|
wivern
|
Anck čestitam Kako namirisem hranu i piće čudo jedno
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 16:48:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Namirises, ali si i dalje manekenka Jesi uspela nesto da zavrsis?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 17:41:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Juhu, gde ste ceo dan? Neobično mi da nema nikoga. Prosto nedostajete Evo stavljam kafu za umorne mamice. Nadam se da su deca bolje danas branki, vonavoj, jess...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 18:02:37
|
|
|
|
emicaa
|
mm danas ima rodjendan,bas mu je divan dan.ja sam fuj sva,treba mi nesto dobro ljuto ili malj u glavu da me onesvijesti na par sati.eto bjezim sad da ne mracim ovde
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 18:25:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, srecan ti muzu rodjendan. Da sto pre Dora ozdravi i da mozete da uzivate vas cetvoro.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 20:18:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Veselice javljate kako je stanje...:-*
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 20:43:16
|
|
|
|
branki*
|
Anck,cestitam,pa to je bas odlicna vest Emice,srecan ti muzu rodjendan! Mi setali malo,sad kod kuce,bas sam nesto sucmurastog raspolozenja i sve me nervira.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2016 20:45:50
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja ne znam sta cu sa sobom...neato mi se ne radi nista, bili nam neki gosti na kafi i torti, sad ukljucila masinu...:-(
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2016 6:46:34
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,zenskice!ima li koga na plazi ovako rano
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2016 6:48:13
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro. Jeste li za kaficu?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2016 7:54:44
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam na plazi od pola 6, samo sam vise smorna sa javljanjem ujutru. Vodim malog danas da ga pogleda jedan ortoped u kog imam ogromno poverenje, ne radi u zemlji, da vidm sa motorikom kako stojimo, pa da konacno podignemo naslon na 45 stepeni. I onako punimo 4 za koji dan.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2016 8:19:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jao, jao, ja bih da sam na pravoj plazi
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2016 8:25:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Anck, jel ostalo od posluzenja nesto! Cestitam!!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2016 8:45:35
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro! Anck, cestitke! Mi smo sinoc isli na Adu, vozili smo bicikle. Svi smo vozili, G je vozio njegovu biciklu-guralicu, a Iku smo u sediste. Bas mi je prijalo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?