Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 31.7.2016 21:56:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vec Avgust majko mojaaa.. daj malo plazeeee...zeliiimm!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 31.7.2016 22:00:28
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jos mesec i 4 dana i moreeeee jeeee
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 31.7.2016 22:17:58
|
|
|
|
World
|
Ja mogu samo na ovu rr plažu izgleda... za sada..
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 31.7.2016 23:32:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Uh kakva plaza 😀Naravno ni ove godine nista od mora. Wiv i ja se davim u lubenicama i dinjama danas sam pojela sigurno vise od 1 kg. Ivana i ja sam u ovoj trudnoci jedva nasla tresnje i to su bile bas skupe,3e kg.Sreca sada uzivam u lubenicama. Mi do malopre setali,vodili decu na one lopte u bazenu,vodimo ih vec treci put mnogo im se svidja.Sada kuvam kukuruz na terasi,a svi po kuci gledaju Djokovica i navijaju. Sanjice da ti brzo ozdravi tata,Ivana razumem da ti nedostaje sto kazes stariji je a i daleko ide.Sreca sada ova tehnoligija pa se mozete vidjati preko skype pa je verovatno lakse.I ljubi tog tvog sina partizanovca 😊
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 7:58:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ko je za kafu? Veselice, nisam ja od mama sto ne daju deci da idu i sto kukaju za njima :). Ali, jos uvek me drmaju hormoni
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 8:02:04
|
|
|
|
nikiteki
|
Evo i ja kuvam kafu pa izvolite ko je za
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 8:12:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
J skuvala i evo cekam bebac da zakunja da na miru popijem. Jutriiic svima
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 8:36:09
|
|
|
|
branki*
|
Cao,zenske!mi budni odavno,b na casu,nas dve cekamo.bas sam smlacena nesto...
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 8:38:36
|
|
|
|
vocicana
|
Zenskice, kafica moze...izvolite. Vesela javi sta se desava sa detetom, ako sam dobro razumela, ta intervencija se treba desiti ovih dana...? Ostale, hajmo na plazu, bas bi suncala du.....
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 8:45:45
|
|
|
|
Khaleesi
|
CAos mame.. Branki i kod mene isto,kao da celu noc ne spavam...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 8:46:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ove godine se ni jednom necu okupati u bazenu, moru, a bas mi nesto juce bila zelja Tako da , pored ove vrucine i mojih hormona, sem ovoliko preznojavanja necu ni osetiti leto. Ali zato vec imam planove za sledece
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 9:06:03
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja polako da pocnem pripreme za more... A na reku negde Anck?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 9:16:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Khaleesi, gde idete? Kada?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 9:38:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anck, kupajmo se ovde na RR plazi Ja malo svratih da vidim gde ko planira da skita
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 11:02:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi A na reku negde Anck? Imamo mi Dunav blizu, ma i bazene ali nije mi to problem vec sta s malisom, ne mogu da ga ostavim a da njega vucem ne sigurno. Mm bi hteo ali ja nema sanse. Pre neki dan smo isli smo putovali 4 sata, jooj tog mucenja, on nece u jaje da spava, skuceno mu, i ako zaspe to je 15 min i budi se. Prespavao je na meni
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 11:05:04
|
|
|
|
branki*
|
Mi dosli u stan,pa jos malo idemo opet,danas tri puta idemo.a,bocka taman zaspala,sta cu joj,moram da je budim...drugo nista novo..
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 11:09:17
|
|
|
|
eca89
|
Samo da vam mahnem, mama mi je dosla, pa uzivamo !
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 11:14:00
|
|
|
|
emicaa
|
Mahanje i od mene
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 11:24:27
|
|
|
|
branki*
|
Uzivajte,ecka Emice,ljubni doru!
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 11:34:54
|
|
|
|
wivern
|
Kuc kuc. Jel ostalo nesto kafe i za mene. Ne popih ni jednu od jutros. Sad na pauzi, još malo pa sam freeeeee
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 11:57:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, stize kafa! Koliko ces odmarati?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 12:46:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Wiv jesi ti zaposlena zenska... Kolko sam skapirale sve smo na porodiljskom ili trudnickom osim Voci
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 12:46:29
|
|
|
|
pipi_coco
|
Aloha na plaži Nije me bilo dugo jer mi je RR bila toliko spora i štopala da me to izluđivalo, kad ono na kraju ispostavilo se da je komp bio pun virusa i koje kakvih bešitja. Kod nas danas lijepo osvježilo, D spava, ja kafenišem i tako. Mi za 6 dana idemo na more, u Hrvatsku, jer nam je to blizu.....jedva čekam Kako ste mi vi? Emice tako mi je bilo žao lada sam procitala za Doru, ali držite se, junak je ona mali, proci ce i to, ljubi je puno.....Kako je beba? Anck moj super spava u jajetu, pa smo pravo sretni po tom pitanju, poslije prvog kilometra, pada u carstvo snova,tako je barem do sada Ivana kako si ti, kako je mala slatkica Andrea? Branki Wiv, Voci, ostale
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 12:57:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Khaleesi, voci je na porodiljskom Pipi, draga, dobro smo, guramo. Slabo spavamo, ali u rok sluzbe sve. Ljubi bebca
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2016 13:25:31
|
|
|
|
Khaleesi
|
Onda sam je pomesala sa Branki
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?