Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Plakanje posle orgazma 16.11.2009 11:03:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nisam, ali jesam se nekada cudno osjecala, ne znam kako da opisem, kao da sam nesto zgrijesila.
|
|
|
|
RE: Plakanje posle orgazma 16.11.2009 11:05:47
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Ja nisam, ali jesam se nekada cudno osjecala, ne znam kako da opisem, kao da sam nesto zgrijesila. Auuuuu, e to se zove dobar s !
|
|
RE: Plakanje posle orgazma 16.11.2009 11:07:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jeste par puta .... mada mi se desi i da pocnem da se smejem ko luda ....
|
|
|
|
RE: Plakanje posle orgazma 16.11.2009 11:12:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Moguce IZVORNA PORUKA: sanji IZVORNA PORUKA: Diabla Ja nisam, ali jesam se nekada cudno osjecala, ne znam kako da opisem, kao da sam nesto zgrijesila. Auuuuu, e to se zove dobar s !
|
|
|
|
RE: Plakanje posle orgazma 16.11.2009 11:20:39
|
|
|
|
bebolino
|
U početku sexa sa mm nekoliko puta sam se smejala kao blesava, ne znam zašto ali to se više ne dešava. A sada znam ponekad da zaplačem, mislim da je to zbog toga što sam zadovoljna kako imamo dobar sex
|
|
|
|
RE: Plakanje posle orgazma 8.7.2010 18:11:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne....
|
|
|
|
RE: Plakanje posle orgazma 8.7.2010 18:20:20
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Ja sam se par puta tako smejala ,da me je on gledao zgranuto,posle toga me je bilo sramota,sad se kontrolisem..KARDIO,BRATE KARDIO..
|
|
|
|
RE: Plakanje posle orgazma 8.7.2010 18:21:27
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke Ja sam se par puta tako smejala ,da me je on gledao zgranuto,posle toga me je bilo sramota,sad se kontrolisem..KARDIO,BRATE KARDIO..
|
|
RE: Plakanje posle orgazma 8.7.2010 18:22:48
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
|
|
|
|
RE: Plakanje posle orgazma 8.7.2010 18:23:48
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke salim se...
|
|
RE: Plakanje posle orgazma 8.7.2010 18:37:29
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
< Poruku je uredio Ana RR -- 9.7.2010 8:20:09 >
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?