eugenija -> RE: Plakanje posle orgazma (3.11.2009 1:15:12)
|
Da vas malo nasmejem, možda nije mesto na ovoj temi, ne bi da povredim nekoga, ali evo copy/pste sa nekog foruma... dečko se žalio da devojka plače posle... možda plače jer je s pogrešnim čovjekom.... plači i ti njen pas te čudno gleda? cura se razočarala..... Ja bi je odje*ala, al kad vi muškarci volite sjebane pi*ke u problemima, ništa onda jebi i trpi A *ebiga. Skuzila je da joj je prije bilo bolje, i sad place od muke zbog loseg sexa sa novim deckom... Stari, to ti je los znak, trazi novu! Nadam se da moja Đurđa neće plakati. Pokušat ću biti što nježniji prema njoj kad nam bude prva bračna noć. slab *ebač probaj u pi*ku da joj ga stavis,mozda prestane. moja se smije kad me vidi golog jebeni PMS eto što je I moja je jednom plakala, ali samo zato što sam je malo namlatio po goloj guzici... teško se nosi sa o-o-orgazmom?! foliranje, da... amaterka Ma kakvo plakanje... Svrsis, smiris se na minut i onda zapalis cigaru... možda hoće da ju odvežeš. pa *ebo ti taj seks kad netko plače meni bi to ubilo sve MORA DA JE POVEZANO S RELIGIJOM POKAJNICKI PLACH STO JE ZGRIJESILA ILI SE SJETILA RODITELJSKIH SAVJETA, DA NE DAJE SVAKOME promašio si rupu pa ju je bolilo ma ako zena place nakon seksa jednostavno nema dobar mehanizam suocavanja sa emocijama, tj. ima potisnute emocije koje navru kada se mozak opusti - sto zapravo za nju i nije previse dobro.. trebala bi se suociti sa pravim problemom.
|
|
|
|