Kalencei -> RE: Kakva kolica??? III deo (16.11.2017 17:21:52)
|
IZVORNA PORUKA: Sovica mudrica Cao svima [sm=smiley1.gif] Nova sam na forumu, pa se ne snalazim najbolje... da li je neka od vas imala iskustva sa kolicima Tomas Bomble Bee? Narucuju se preko neta iz Subotice? Mnogo bih mi znacila vasa iskustva posto nemam prilikw da ih vidim uzivo. Sovice, ne znam da li si do sada vec kupila kolica ali moj savet ti je da odustanes od tih kolica! Odnosno da odustanes od kupovine kod tih ljudi koji to prodaju jer je rec o blago receno prevarantima! Ono sto je moja drugarica dozivela od njih je strasno. Ja sam kupila kolica u Baby Shop-u, oni uvoze Kunert kolica, i mogu ti reci da sam manje vise zadovoljna kolicima koja su nista specijalno vec su stvarno korektna za taj novac. Ono sto je bitno jeste da se bilo sta a ne kolica koja kostaju toliko kupuju iskljucivo kod ozbiljnih firmi koje imaju svoj servis i rezervne delove. Mi sa Kunertom smo imali samo jedan problem da nam je pukla jedna plastika za kacenje pojasa jer je muz nagazio, odneli smo kolica na reklamaciju i rekli su nam da sacekamo 10-15 min da bude gotovo, tako je i bilo! Plus nam nista nije naplaceno, serviser nam se zahvalio na kupovini i rekao da se javimo sta god da treba, svaku pohvalu! Dok je drugarici na tom Tomas Bomble pocelo sve da se klima i da ispadaju delici posle 3 meseca voznje! Kada je zvala da pita gde i kako da popravi kolica oni su rekli da mora licno da dodje u Suboticu! Nisu hteli da prime da im se posalje brzom postom, kada je ona rekla da ce njen muz da popravi to samo ako joj posalju delove oni su rekli da delove nemaju i da mora da se ceka 30 dana! Na nagovor mog supruga, pozvala je Baby Shop u Radnickoj ulici, kada su culi o cemu je rec rekli su joj da donese kolica i da ce ih oni srediti o njihovom trosku. Tako je i bilo, nisu naplatili nista, ona je dobila sredjena kolica. U svakom slucaju Suboticu izbegavajte! Pozdrav!
|
|
|
|