MamaNecaVo -> RE: Kakva kolica??? III deo (29.9.2017 23:50:01)
|
Letos smo vozali Kunert kolica i licno sam razocarana sto dizajnog kolica,sto grubom osecaju dok se voze i uzasno su kabasta. Nisam odusevljena,a nije ni bebac.[sm=smiley1.gif] Mi imamo Graco Evo-nisam uzela korpu jer sam skontala da korpu ni jedna od mojih drugarica nije koristila,pa rekoh ok,necu ni aj.Uzeli smo 2u1. Lagana kolica, odlicna za voznju i manervisanje.Jako su im dobri amortizeri i tockovi.I sto mi je bitno-bebi su udobna. Uz njih sam dobila i zimsku navlaku kao i deo za kisu pa ih vozikamo maksimalno.Polozila su i po ravnom i po pesku i po kamenu.. Jungle-letos mi je pukao film na moru jer bebac nije hteo u kolica koja smo uzeli kao opciju-kolica za more (ispod pisem o njima), koliko para toliko muzike ukratko.Gora kolica u zivotu nisam vozaa probala sam dosta..Jako su teska za upravljanje i sama kolica su nekako.. Hm. Qunny Zapp 2 smo uzeli letos jer sam citala kako su najmanja kolica na svetu.A obzirom na to da smo za more spremili tonu stvari,trebalo mi je tako nesto. Sama kolica su super.Oldicni tockovi,amortizeri,lako se sklapaju (kada se razrade,pre toga..uazs),lepa na oko,laka za voznju.. ali moja beba nije htea da se vozi u njima,tako da nemam neki komentar na sama kolica.
|
|
|
|