dunja RR -> RE: Kakva kolica??? III deo (6.9.2024 11:01:03)
|
Juče smo ih prodali, stavila sam oglas prekjuče, i ljud iz Vranića odmah došli, oduševili se i kupili [sm=bravo.gif] Stajala su oprana i zapakovana duuugo. Nikako da stavim oglas, sada sam ih baš povoljno dala, u kompletu sa autosedištem i krevecom. Mladi par koji ćeka bebu, baš mi je drago što će neko još koristiti ono što su moje bebe. [sm=smiley27.gif] Koliko su kvalitetna, i očuvana, iako smo ih vozili maksimalno, znam da sam mogla i skuplje da ih prodam, ali videh da na sajtu kupujem prodajem mesecima stoje isti oglasi. Zato sam malo spustila cenu, a kupci kada su videli nisu znali šta ih je snašlo, za ok pare su dobili super kolica, autosedite i krevetac. IZVORNA PORUKA: dunja RR Dobili smo ih, jupii [sm=bravo.gif] Tj. nisu još stigla, ali stižu uskoro :) IZVORNA PORUKA: dunja RR Isi, baš dobro deluju! Gde si ih ti uzela? IZVORNA PORUKA: isidora88 Dunja pogledaj Joie Litetrax kolica. Odlicna su, mi ih imamo, lagana, sklapaju se jednom rukom u jednom potezu, bez problema sklopis kolica dok drzis bebu u drugoj ruci. Pogledaj klipove na yt. Mi imamo ovakva,saljem sliku[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/1971172-2018.jpg[/img]
|
|
|
|