dunja RR -> RE: Kakva kolica??? III deo (24.3.2019 23:57:13)
|
Hvala ti na savetima, da, potpuno se slažem, i razmišljam u istom pravcu. Apropo malih točkova, znači ova otpadaju? KLIK Ova što je postavila Isidora onda dolaze u obzir ili ne, jer imaju zadnje veće točkove, čini mi se? IZVORNA PORUKA: Tiziana Dunja, mislim da treba da eliminises kolica sa sva 4 mala tocka. po pravilu se takvim kolicima tesko manevrise sto je beba teza. mi smo od mog brata sina nasledili Jane kolica. vozio se on(napominjem zive na moru, stalno napolju, drndali ih po plazi) pa moje dvoje dece jedno za dugim. na kraju su pukla i to rucka jer se moje starije kacilo na njih pa sam ih gurala oboje sa sve teretom izprodavnice itd. Protom su bila i siroka. imala su 3 velika tocka. po plazi bez problema guranje bez ikakvog napora. po snegu takodje. Takvih vise nema, ali sam htela da kazem kad su kolica kvalitetna uz svo akanje mogu i troje dece da izdrze. tebi sad svakako ne trebaju neka takva jer ti je S vec veliki, ali nemoj da kupis neka koja ce da ti se smuce posle 2m jer su se razdrndala.
|
|
|
|