Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 9:25:11
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jutrooo stomačići ja čuvam tetkinog malog, tačnije mog brata, vršnjaka moje starije Bube, oboje imaju ovčije boginje, kakvi su smešni u tufnicama Nemam pojma šta ću za ručak. Višnja dobro nam došla! Osećaj se ka okod kuće Mene počinju svakodnevno boleti prepone i stidna kost, a grčeve u toku noći nemam u nogama nego u preponama i prelazi na jednu stranu stomaka, ali ne materične grčeve nego trbušne mišiće koji uvrnuti osećaj! Osećam se ko idiot, sve naopačke kod mene. A ove bolove u kosti nemam pojma kako da ublažim, kao da me neko noževima bode u kost Ivana javi seee!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 9:57:37
|
|
|
|
Visnjabg
|
Hvala vam svima na dobrodoslici. Ja cekam pitu, kradem ideju za dorucak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 11:04:50
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Višnja, dobro došla! Uh, ja sam noćas imala dva jaka grča u listu. Zaboravila sam da kupim magnezijum, moraću danas. Pngpme, mrda li se bebac? I meni je tako kad se premorim, stomak se stvrdne, a bebićka slabo mrda, ali sve se to vrati u normalu posle odmora, mada sigurno da ne bi trebalo da se tako forsiramo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 15:23:49
|
|
|
|
Doroty
|
Dobar dan!! Samo da mahnem i kažem novosti. Malopre me zvao doktor, stigli rezultati amnio, sve je ok, dobićemo još jednu devojčicu!!! Malo je reći da sam presrećna, pošle su mi suze dok sam s njim razgovarala..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 15:31:13
|
|
|
|
nikiteki
|
Doroty bas mi je drago da je sve u redu. za još jednu devojčicu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 15:33:39
|
|
|
|
Doroty
|
Hvala niki Koliko sam samo strahovala, mogu misliti kako je ženicama koje rezultate čekaju po 4-5 nedelja
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 15:34:10
|
|
|
|
vocicana
|
lepotice, za jos jednu devojcicu!! Divne vesti
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 17:44:34
|
|
|
|
emicaa
|
Doroty super Jel se iko čuo sa Ivanom,ko ima njen broj da joj pošalje poruku.Baš mi je čudno što se ovako dugo ne javlja
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 17:49:53
|
|
|
|
pngpme
|
Milena, hvala na pitanju, mrda se bolje danas, juče onako... Sve je super, samo kad nije onako čitav dan bez pokreta. To mi se nije dešavalo prije. Preforsirala sam se baš ovih dana, šta ćeš...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 18:41:24
|
|
|
|
Sandricak
|
Doroty super.. Ivana se bas ne javlja, poslednje sto rece jeste da je dobila pritisak... Ja danas odmarala, oprala 2 masine da ne perem sutra, bila mi kuma ceo dan pa svo cavrljale i tako... Visnja, dobrodosla...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 18:50:36
|
|
|
|
Milena18
|
Doroty za dobre rezultate i devojčicu! I ja se baš pitam šta je sa Ivanom, čudno mi da se ona ovako dugo ne javlja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 19:57:38
|
|
|
|
BubaBubica
|
Borica ima njen broj telefona ali kaže da se ni njoj ne javlja ni kad joj je napisala da se porodila. Jedino ako je imala hitan carski pa ne može da se javi, stvarno čudno što je nema. Kako god samo da su dobro!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 20:31:29
|
|
|
|
vocicana
|
Nema je, nedostupna jena mobilnom, na fb nije bila 24 sata. Poslala sam joj poruke, kada ih vidi javice se sigurno. Bas sam se i ja zabrinula sto je nema. Ljubim vas trudnicice
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 20:41:41
|
|
|
|
emicaa
|
Ako se javi nekoj od vas javljajte dalje.Nadam se da je sve ok
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 20:45:04
|
|
|
|
Nimfa
|
Trudnice samo da vam mahnem. Doroty super za devojcicu Visnja dobrodosla Meni je stanje jos gore, bila sam kod druge doktorke, ali posto nije nista virusno vec bakterijski resila je da mi ne pojacava lekove . Danas i sutra ceo dan sama cuvam E posto mm radi , pojma nemam kako cu da izdrzim, a nemam nikog da je cuva . Tj. danas sam i izgurala nekako , ali sutra je pitanje Inace se bas brinem za Ivanu zasto se ne javlja , nadam se da je sve uredu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 21:12:04
|
|
|
|
Doroty
|
Hvala vam svima! I ja se nadam da je sa Ivanom sve ok.. Nimfa, drži se..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 22:37:51
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro veče Ne stigoh ceo dan da se javim, a ni da čitam. Videh da se borica porodila. Čestitam. Nadam se da će nam se uskoro javiti Doroty bravo za rezultate i za devojčicu Visnja dobrodošla Nimfa ja sam u martu imala baš jaku upalu pluća, a počelo je tako što mi je dr rekla da imam blagu upalu grla i dala mi neki blaži antibiotik i posle nekoliko dana dogurala do upale pluća. Uzimaj neke preparate za jačanje imuniteta, što više tečnosti i odmaraj koliko možeš danas sam bila na dečijem sajmu. ako nekoga zanima imaju popuste za pamučne pelene i pelene od bambusa. pisaću u temi. I ja se nadam da će se Ivana uskoro javiti. Možda su je primili u bolniuc pa ne može da se javi. laku noć
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 22:52:18
|
|
|
|
sansa
|
Meni ceo dan beba gazi po besici..mislim da sam dan provela na wc solji,kao sad ce poplava a ono 3 kapi..sta cu ja jos 3 meseca ako nastavio ovako pojma nemam. Znam da mi je drugarica pricala da ona od 7 meseca nije isla nigde daleko od kuce jer nije mogla da kontrolise besiku a ja nameravam u CG pocetkom sledeceg meseca bice veselo Cestitam svim novim mamama na bebicama ,nijsam uspela bas redovno da vas pratim
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 7.5.2016 23:17:07
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pisala je i Borica Ivani, kaže nema odgovora. Ja mislim ako je bio hitan carski da ne može da piše dok je u šok sobi, ali to su samo moja nagađanja, jedva čekam da se javi. Ja sam baš u gužvi ovih dana, jedva čekam kad će predah, nekako samo nešto obavljam a ništa konkretno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 9:47:05
|
|
|
|
marijana22
|
Ja prva Mora da će sneg danas gde ste trudnice? Što ste se ulenjile? Mi se spremamo idemo da kupimo sinu bicikl, pa posle kod mojih. uđoh da vidim da le se ivana javljala, kad ono nigde nikog. Nadam se da uživate, danas će biti lep dan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 9:54:27
|
|
|
|
emicaa
|
Hello,i ja sam tu.Ne naspavana sam i muka mi je.Mrzim kad mi ovako počne dan. Nadam se da će se Ivana javiti danas.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 10:16:07
|
|
|
|
sokimoki
|
Dobro jutro napokon sunce Ne snalazim se bas najbolje a kad bi se Ivana trebala poroditi?Nadam se da je sve u redu sa njom,mozda samo nema net
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 10:46:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao devojke Sva sam uaspavana... i sve me boli. Sad sam jedva oprala kosu i istusirala se, kao po kazni! Nema sta me ne boli Ivana je 36 nedelja...a sto bi na carski isla jel imla neki problem, mozda sam preskocila to...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 10:57:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Juhuuu, stomacici, nedostajali ste! Hvala Bogu, nije bio porodjaj, ali kad bude carski, isto tako ce biti. Uzece mi stvari. Nisu mogli da mi spuste pritisak, i jaka glavobolja u jednom trenutku je bila. Tablete nisu delovale na pritisak. Niti su hteli da mi kazu koliki je, videla sam na onom monitoru da je jednom bio 170 sa 110. Uzeli mi stvari i u sobu za izolaciju. Tamo mi prikljucili taj aparat, tri infuzije, kateter. Sada mi je malo bolje, ali mi i varira. U svakom slučaju, pustili su me na odeljenje i to mi je olakšanje. Citacu vas posle, sad sam jos uvek nikakva. Ljubim vas sve, Visnji zelim dobro doslicu, Doroty srecna sam zbog tebe i devojčice! Anck, jos se nisi porodila :)
< Poruku je uredio IvanaSK -- 8.5.2016 10:58:44 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 8.5.2016 11:23:44
|
|
|
|
Doroty
|
Ja svratih da vidim ima li novosti od Ivane.. Ivana, znači sad je ok? Drži se
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.