Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 12:07:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Marijana, hello kitty stvarcice Nimfa, mozda je beba u medjuvremenu napredovala?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 12:24:16
|
|
|
|
Nimfa
|
Nemam pojma ali mi je cudno da za dve nedelje tolika promena , super mi je sto beba me kasni , ali nisam sigurna da li je ona to dobro izmerila . Izgunljena sam skroz. Ivana sad bar nemoj da brines vidis ako je ovo tacno kako se brzo sve promeni Odoh sad da citam za starost posteljice , pise mi da je drugi stepen valjda je to ok?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 12:26:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Posteljica je ok, ne brini. Ali mislim da i oko ovog merenja ne treba da se sekiras. Verovatno je beba napredovala. A dan, dva kašnjenja ili napredovanja je nista. A napisala je nedelju manju nego sto ti je na tickeru?
< Poruku je uredio IvanaSK -- 5.5.2016 12:39:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 13:02:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Otisla na CTG al mi Dr na godisnjem..pa cu ujutru do bolnice. Zasto? Ides kod bilo kog dr u smeni tvog dr. Moja je bila na godisnjem do danas, a normalno sam odradjivala ctg u njenoj smeni u DZ. . HAH kasd bi neko radio...tamo su svi na godisnjem, ludnica. Bila sam na poliklinici sve 5. Vadila krv, isla u shoping nesto za moje devojke.... blizi se rodjendanko Nasetala od kad sam ustala, sad smo usli u kucu i bacila se na krevet, malo da prosetam i po RR i vreme mi je da odmorim. Meni kako se blizi ja se sve bolje osecam NM posto sad nemam koga da pitam jesu tebi rekli koju vaginaletu da uzmes pred porodjaj? Neznam Kanesten...Lomexin...znam da sam uvek stavljala jednu al sad da me ubijes neznam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 13:51:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck,za sta vaginaletu pred porodjaja?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 14:04:45
|
|
|
|
emicaa
|
Ja samo da vam mahnem,mm prilegao sa T pa kad ustanu idemo malo prohodati.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 14:32:31
|
|
|
|
Nimfa
|
Ivana na izvestaju pisu mere pa onda velika zagrada pored i 33+4, a na tikeru mi stoji 34+3
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 14:43:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sest dana... Ok je to,tako je I meni bilo.I ja sam otprilike sigurna da mi je toliko kasnije bila ovulacija. Ne sekiraj se,samo nek ne zaostaje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 14:49:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Anck,za sta vaginaletu pred porodjaja? Pa obicno se stavi neka vaginaleta da beba ne pokupi neku infekciju. Moja Dr. nije tu a kad sam pitala u apoteci....potrefila sam neku lujku koja je kao pala s marsa
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.5.2016 14:52:46 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 14:53:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uzmi Canesten slobodno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 15:06:13
|
|
|
|
MishMash
|
Hello stomačići Anck, ja nisam ništa stavljala, kod nas je izgleda drugačija praksa. Ja za nedelju dana na UZ, ne mogu da dočekam. Ivana ti sutra ideš po rezultate? Kod nas konačno sija sunce, lepo sam prošetala i malo šopingovala neke kablove, šrafove, konce, mogu komotno na neki teren da odem Videh u C&A sniženje, moram otići da vidim letnje pidžamice za šmizlu.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 15:08:37
|
|
|
|
Bibilib
|
E drage moje zanima me da li ste uzimale i koliko vremenski vitamine u tudnoci i koje? Ja sam tek pocela u 8 mesec sa Pregnacare.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 15:18:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jesi uzela Pregnaker sa omegom? Ja sam te uzela pre neki dan. Bas sam slabo nesto uzimala vitamine. U C&A sam sinoc videla skafander broj 62 za devojcice, kaze muz aj da uzmemo pa da joj oblacimo preko leta. Eto, mozete misliti koliko mu se svideo :) Muske košulje su 1000 din, farmerke 2000, za decu ima, ali nista posebno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 15:23:59
|
|
|
|
New Mom
|
Anck, u sve cetiri isto: Macmiror po 1 svako vece pocev od 10 dana pre termina.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 15:32:25
|
|
|
|
MishMash
|
Ja planiram da uzmem Pregnacare sledećeg meseca, je l' vam ne bude muka od njega? Ja od početka pijem Mamavit, ali mi baš izaziva mučnine. Moram da menjam. Ivana, biće to tatina princeza vidim ja Mi imamo roze skafander koji nam se toliko sviđa da ne znam kako ćemo preživeti ako bude bata Videla sam u C&A neki set od dve pidžamice za 1500, pa rekoh da vidim da li su na popustu. To nam teba za vrtić, pošto ne dozvoljavaju spavaćice.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 15:48:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E da, taj skafander je kostao 600 din! Da, idem sutra po rezultate, ako budu gotovi, idem i do dr. Nije mi muka, krenula sam da pijem pre nedelju dana, popijem posle jela. Uzmi sa omegom, ja slabije jedem ribu i namirnice sa omega kiselinama.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 5.5.2016 15:50:01 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 18:41:39
|
|
|
|
MishMash
|
To je baš povoljno, Ivana. Ja ću verovatno ići u nabavku u Primark, nadam se da ću da ulovim svašta. E hvala na savetu, i ja slabo konzumiram ribu pa će mi dobro doći taj sa omegom. Javljaj odmah rezultate, držim fige!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 19:09:17
|
|
|
|
Sandricak
|
IZVORNA PORUKA: MishMash Ja od početka pijem Mamavit, ali mi baš izaziva mučnine. Moram da menjam. Probaj da ga pijes uvece pred spavanje, kod mene tako ne izaziva mucnine. Inace sam ga pila i u prvoj trudnoci. Masem ostalim stomacima, nije me bilo opet par dana, Marko mi dobio boginje 02.05. pa ne znam gde udaram i sta cu pre... Jel se Borica javljala? Ja cu nalaze TORCH-a dobiti 11.05., a 13.imam geneticara zakazanog zbog one uvecane komore mozga bebice... a zakazala sam privatno da ponovim tu fetalnu ehokardiografiju da cujem jos neko misljenje... ne znam sta cu vise raditi... Samo da sve bude dobro...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 19:33:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mishu, javi sta si kupila :) Sandricak, a kad si tacno radila Torch? Kako ti je sin?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 19:57:26
|
|
|
|
Ella2407
|
Cao caoo Napokon sam se ispruzilaaa Cutav daaan rintam U subotu krecimo pa pripremam polahko Iznutra cistim Smooor I ja pijem te vitamine sa omegom jer slabo ribu se nakanim pravit Samo mj je prob sto dodju u kapsulama a ja ih ne mogu progutat nema sansee :/ Pa experimentisem svaki dan,odsjecem joj vrh pa istisnem tekucinu i zalijem vidom Bas me nervira ta komplikacija al eto sta cu.. Moja maleckaa je pravo pocela da udara,sada se vidi i kako pomjera stomak Preslatko-mogla bih citav dan gledat :-D
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 20:02:09
|
|
|
|
Sandricak
|
Ivana, 4.maja sam radila Torch, 11.po nalaz idem...pa ok je on, nema puno puno tackica, oko 50ak nema temperature, ali ga ne mogu smiriti hoce napolje, aktivan je bas bas... Jel taj Torch pokazuje i varicelu virus?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 21:08:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ella ,ti jos imas tacno 100 Dana :) Mene ubi beba! Sandricak,ja se nadam da ce meni sutra biti gotovi rezultati,rekli su mi za deset_ dana, a radila sam ga u proslu sredu.Mislim da pokazuje I varicelu. Devojke ,imate pozdrave od Borice. Stanje je I dalje isto,otvorena jedan prst. Termin joj je u stvari bio 03.05 zbog neredovnih ciklusa. Svaki Dan ctg,javice ako nesto krene.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 5.5.2016 21:24:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 21:26:39
|
|
|
|
Sandricak
|
Ivana javi nalaz kakav je ako ga dobijes.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 21:32:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hocu,draga.Ja nameravam da odem do Dr sutra ako mi bude gotov nalaz ,iako je on rekao da dodjem za dve nedelje, a to ce biti tek u sredu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 5.5.2016 21:58:44
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana i mene beba ubija,ne znam ni gdje ni čim udara Opet smo šetali,naravno nije mi godilo ali moram se malo mrdati
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.