Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.12.2017 14:25:42
|
|
|
|
madre
|
Belo meso u sosu od pavlake i senfa. Ana, kakav ti je taj brokoli?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.12.2017 14:29:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je ostao rucak od jyce. Mozda veceras napravim kiflice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.12.2017 15:08:06
|
|
|
|
dddaca
|
Pileca supica, przena piletina, spanac i pire krompir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.12.2017 15:46:46
|
|
|
|
Maraj
|
Isprzila sam batake. Dodala pirinac i malo graska da se ukrcka sa batacima. I to je to. Rucak smo slistili I da cveklu za salatu sam zaboravila
< Poruku je uredio Maraj -- 9.12.2017 15:47:18 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.12.2017 16:12:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Domaca supa,pogaca,piletina u rerni.bareni krompir i povrce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.12.2017 16:14:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Piletina sa pirincem i kupusom u soja sosu 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.12.2017 16:27:04
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: madre Belo meso u sosu od pavlake i senfa. Ana, kakav ti je taj brokoli? Madre, stavila sam recept u C kuhinju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.12.2017 17:07:12
|
|
|
|
emicaa
|
pica
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.12.2017 23:10:57
|
|
|
|
bojana92
|
Supa iz kesice,kremenadle,pire krompir i testo sa krompiriom.Kasnije sam pravila kroasane sa eurokremom :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 10:02:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mrsne i posne palacinke. Za rucak prebranac.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 10:05:44
|
|
|
|
Duškić
|
Kiflice, a posle corbica pileca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 12:03:35
|
|
|
|
minnica
|
Domaća supa, bareni krompir, meso i paradajz sos, a za dezert mafinčići sa grizom i kokosom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 12:26:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Imam od juče supicu i meso, dodaću neko povrće i krompir za Mareta. Ima i kolača još.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 12:53:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
za rucak fokaca, pirinac i riba Ima salata tursija.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.12.2017 14:13:55 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 13:41:03
|
|
|
|
madre
|
Po kom receptu spremate fokacu? Moram je danas napraviti
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 15:33:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Madre, osnovno testo je obično, brašno, so, voda, kvasac i maslinovo ulje. Imaš npr na minjinom sajtu fin recept.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 15:46:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Ni ja je nisam nikada pravila, a bas bih mogla... E, ja kad god se dvoumim za recept pogledam i sta Minja kaze i uglavnom se odlucim za njen recept... Mi danas kod mame na rucku, ali zato pravimo kafa kolac zajedno 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 15:58:09
|
|
|
|
dddaca
|
Supu sam imala od juce, pohovane snicle od pilecih prsa i pomfrit. Sarenu salatu sam zaboravila da iznesem na sto Sad citam da je Sanjica imala tursiju i setih se...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 16:05:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Musaka i kupus salata. I strudla od maka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 16:16:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja pravim sa Minjinog sajta. Cak se i probiracici T svidelo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 16:54:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja baš retko pogledam nešto na njenom sajtu, ne znam zašto.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.12.2017 17:22:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Verovatno jer se toliko reklamira.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 11.12.2017 15:04:53
|
|
|
|
bojana92
|
Supa od juce,kremenadle i pire krompir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 11.12.2017 15:11:12
|
|
|
|
dddaca
|
Pljeskavice i pire krompir za nas, za malenu pire od krompira i bundeve. Na kraju je ona jela yellow, a ja orange krompir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 11.12.2017 15:44:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Pasulj. Zelena salata i kisele paprike.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Ime Konstantin? Da ili ne?AhilaMeni se bas svidja i zvuci mi mocno :)da (
49%)
ne (
51%)
Ukupan broj glasova: 199Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!