Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.12.2017 15:17:45
|
|
|
|
Srecko47E
|
Pohovano meso u sosu od jabuka o senfa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.12.2017 15:38:00
|
|
|
|
isidora88
|
Karfiol corbu i pita sa sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.12.2017 16:16:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Suljpa 😁 Mmmmm, sos od jabuke i senfa... zvuci zanimljivo, nikad probala a ni cula 😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.12.2017 16:24:12
|
|
|
|
minnica
|
Ćuftice, bareni krompir i paradajz sos
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 5.12.2017 16:54:16
|
|
|
|
medamisko
|
Pire i meso. Kinder pingvin kolac.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.12.2017 9:29:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Sarma. Od sinoć se krčka u rerni.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.12.2017 10:01:52
|
|
|
|
isidora88
|
Danaa necu nista. Imam corbe od juce i tata ce poslati pecenu patku za klince, ja to ne jedem Jao Ana blago tebi, nikako da nam se ukiseli kupus pa da i ja zavijem sarmu, vec nedeljama mi se jede
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.12.2017 10:06:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Isi, šaljem ti par komada
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.12.2017 13:36:27
|
|
|
|
bojana92
|
Slatki kupus
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.12.2017 13:56:18
|
|
|
|
isidora88
|
Cekam Ana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.12.2017 14:39:55
|
|
|
|
minnica
|
Krmenadle pečene u rerni i šareni rižoto
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.12.2017 15:47:41
|
|
|
|
dddaca
|
Spagete i sos od mlevenog mesa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.12.2017 15:52:00
|
|
|
|
Srecko47E
|
Makarone u 4 vrste sira.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.12.2017 18:52:50
|
|
|
|
emicaa
|
pekla sam hljepcice i pilav
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.12.2017 20:43:12
|
|
|
|
dddaca
|
Da se upisem jos jednom. Americke palacinke. Bas su lepo ispale
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.12.2017 20:55:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Corba od tikvica. Za decu pohovana piletina i domaca supa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 6.12.2017 21:08:29
|
|
|
|
Duškić
|
Svinjsko meso sa tursijom i lukom. Ledene kocke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.12.2017 14:35:02
|
|
|
|
madre
|
Makarone sa sirom i jajima, zapecene u rerni. Imate li neki odredjen recept po kojem to spremate, meni uvek ispadnu suve mislim, kao da za to treba neki poseban recept, ali eto meni treba
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.12.2017 14:44:55
|
|
|
|
isidora88
|
Madre nadjo recept za one americke makarone, ide vise vrsta sira ali je fantasticno i mnogo kaloricno Ja danas nisam nista, kasno sam stigla kuci, bice krompirici i kobasice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.12.2017 15:01:57
|
|
|
|
minnica
|
Gulaš sa mesom i šampinjonima, pire krompir i zelena salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.12.2017 15:10:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Makarone sa piletinom, pavlakom i spanacem. To je za decu. Za nas pilav sa pecurkama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.12.2017 15:13:06
|
|
|
|
vocicana
|
Danas tj jutro, klot projarice, za rucak pileca supica, musaka sa piletinom i tikvicama, salata. Kasnije cu da zabrckam neki kuglof. Da ostavim nesto slatko. Radim sutra neplanirano, pa da ima sta da se njupka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.12.2017 14:04:23
|
|
|
|
minnica
|
Danas pilav i salata od svežeg kupusa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.12.2017 14:14:38
|
|
|
|
isidora88
|
Danas nista opet, moji su na selu pa ce tamo rucati. Za veceru razmisljam da napravim proju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 9.12.2017 14:15:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Goveđa supica, pohovane svinjske šnicle, brokoli iz rerne, kisele paprike. Kiflice sa sirom. Kolač.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici ŠampitaRingerajin kuvar: lesica RR
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
ime za decaka?sil_wannaRobert (
16%)
Djordje (
67%)
Niksa (
12%)
Miron (
5%)
Ukupan broj glasova: 192Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!