Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 13.1.2021 21:45:18
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Bubi, zar nema nigde apoteka koja radi? Imas li eferalgan, febricet? Trebalo bi ka 6 sati, a na 3 mozes da kombinujes. Pokvasi onaj deciji peskir toplom vodom pa ga golisavog umotaj u njega, kako se hladi peskir tako ce padati i temperatura. Ako su mu noge hladne moras ih zagrejati pa onda carape sa razblazenim alkoholom On je modar koliko mu je hladno, tresao se kao prut posle tusiranja. Nasla sam eferalgan cepice od 80mg, ali je to za decu do 6kg a on ima 11. Stavila sam mu,sada je t 38,7. Apoteke nam rade do 20h. Nemamo dezurnu 🙄
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 13.1.2021 21:51:57
|
|
|
|
jess021
|
Nemoj ga tusirati ako ga trese groznica. Pasce mu sad od eferalgana, aj javi kako ste
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 13.1.2021 21:54:24
|
|
|
|
bubulence
|
❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 13.1.2021 22:00:40
|
|
|
|
mama Jo
|
O, joj dusa mala... Da ga sto pre prodje!! Mrzim te visoke temperature!!
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 13.1.2021 22:24:22
|
|
|
|
bubulence
|
Hvala draga ❤️. I ja, temperaturu najviše mrzim
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 13.1.2021 22:34:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: jess021 Bubi, zar nema nigde apoteka koja radi? Imas li eferalgan, febricet? Trebalo bi ka 6 sati, a na 3 mozes da kombinujes. Pokvasi onaj deciji peskir toplom vodom pa ga golisavog umotaj u njega, kako se hladi peskir tako ce padati i temperatura. Ako su mu noge hladne moras ih zagrejati pa onda carape sa razblazenim alkoholom On je modar koliko mu je hladno, tresao se kao prut posle tusiranja. Nasla sam eferalgan cepice od 80mg, ali je to za decu do 6kg a on ima 11. Stavila sam mu,sada je t 38,7. Apoteke nam rade do 20h. Nemamo dezurnu 🙄 Stavis mu 2 cepica. Tako meni kaze dr. Kad se trese stavi ganu toplu vodu i onda nek bude u toploj vodi dok se voda polako hladi a do tad ce spasti temp od eferalgana. Ja tako jer meni D pomodri od temp jako brzo krene da raste i trese je groznica onda je bukvalno u vrelu vodu stavim da se pevo zagrejeni onda se hladi kako se i voda hladi
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 13.1.2021 22:48:34
|
|
|
|
bubulence
|
Stvarno? Smem 2 čepića? Sada spava,rekla bih da je t ispod 38, ali dise jaaaako ubrzano. I stalno se trza.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 13.1.2021 22:57:45
|
|
|
|
bubulence
|
Omasila sam. ima 38,6. Cepic sam stavila pre sat ipo, dva...
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 13.1.2021 23:30:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Stvarno? Smem 2 čepića? Sada spava,rekla bih da je t ispod 38, ali dise jaaaako ubrzano. I stalno se trza. Da da. Meni dr rekla ako npr imam cepic za 6 a beba ima 9 kg dam cepic i po itd. Nema veze cekaj pa daj sirup opet. Samo ne pokrivaj i stavljaj obloge ako ih trpi. Ako ne trpi pusti detw da spava a ti dezuraj.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 13.1.2021 23:33:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
X puta sam i budila decu ako vidim da raste a bojim se da posle necu moci da skinem temp napunim kadu i stavim ih u kadu. Ma sa P sam se kupala u kadi. Sta da radim mora covek da se snadje jernon nije tip koji ce biti dugo u kadi sam pa sam se ja sa njim brckala i igrali smo se. Jao svasta s decom. Drzite se
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 13.1.2021 23:37:26
|
|
|
|
bubulence
|
Evo spava. Ali je 3x imao uzasan proliv. Sama voda. Prvo krene da mu krci stomacic, onda jako place, pa prducka i onda se iskaki. I sada se cuje stomak. Valjda nece jos kakiti jer se dobro ojeo 😭. On je sada prvi put bas bolestan,ako zanemarimo jednu t od vakcine i jednu od zubica.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 13.1.2021 23:48:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jaooo pa stomacni mozda neki a mozda tako i na cepic odreagovao. Daj ti njemu ako imas probiotik razmucen u sokicu. Nije bitno koji. Taman malo da se hidrira. Doduse kazu sok od jabuke uvek moze cak i kod stomacnog.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 0:04:06
|
|
|
|
bubulence
|
Nije od cepica jer je imao i preko dana 2x proliv. Odmah sam mu dala probiotik ali treba vremena da deluje
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 8:22:48
|
|
|
|
jess021
|
Bubi, kako ste jutros? Kako je prosla noc?
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 8:24:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Bubi,kako je? Malo je taj jedan cepic za njega,zato je tesko spadala..
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 8:27:09
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja trazih tsmu da pitam kako ste bubi?
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 10:21:02
|
|
|
|
bubulence
|
Noc prosla ocajno. Temperatura stalno oko 39,i sa sirupom nije spadala. 11 tecnih stolica, guza katastrofa ojedena. Nas dr radi od 13h pa cemo ici da vidimo sta je. Dobra stvar je sto pije dosta tecnosti. U toku noci je popio 2 flasice vode. Jutros sam mu ponudila i sok i pio je, a nikada ga nije hteo. Samo nece da jede
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 10:46:00
|
|
|
|
branki*
|
uh,bre,jao neki virus...i ta temperatura sto ne spada
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 10:47:11
|
|
|
|
jess021
|
Bubi, moram da pitam koliko mu dajes sirupa? Napravi mu Orosal
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 11:37:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne sme da pije toliko puno vode,samo na kasicicu,bukvalno po malo..mozda zato i ima obilne prolive. Ja ss kunem u prolife ampulu kod takvih stvari..
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 11:42:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, orosal probaj, i tako pomalo da pijucka. Probaj i da mu podvalis pirincanu vodu... Je l' se bar temperatura od jutros spustila?
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 11:43:31
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Bubi, moram da pitam koliko mu dajes sirupa? Napravi mu Orosal 5,5ml posto ima 11kg. Na orosal sam zaboravila, sada cu poslati Emu da uzme
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 11:44:05
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Je l'' se bar temperatura od jutros spustila? Jeste, sada je 37,8
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 12:12:08
|
|
|
|
jess021
|
Dobro je, javi sta kaze dr iako je sigurno viroza u pitanju
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) II deo 14.1.2021 12:40:43
|
|
|
|
lesli
|
Bubi, mazite guzu jekodermom. Posle svakog presvlacenja.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?