dunja RR
|
Da nastavim gde smo stali -- za vikend, naravski kao i uvek, subota ujutru, Sava 40T i povratio 2 puta. Sa brufenom, pa i kombinacija brufen-paracetamol na 4h, nije se spuštala ispod 38,5, 2 dana tako, i pošalju nas u Olgu Dedijer u nedelju uveče. Tamo rekoše uradite ujutru KS, ima afte i to je to. Ujutru bili prvi DZ, T i dalje 40, treći dan, dr dala odmah Ospamox, kaže kakva KS, ovo je angina ko kuća. Posle prvog AB, spala T, i tako..lečimo se. M za sada nije dobila ništa, iako je non stop pored S, onomad se izvukla bez AB, bili smo i u Preševskoj sa njom prošle nedelje ali nas vratili, ne primaju kažu nikad male bebe (imali smo uput), tako da je nisu ni slušali ni ništa, samo su nas ignorisali i rekli da idemo u Olgu Dedijer, ali je ona sada skroz ok, pa je nismo dalje ni vodali, da ne pokupi još nešto. E da, Savi prekjuče izašao i neki plih na nozi (potkolnica), veliki, i manji na zglobu ruke, da li od T ne znam, svrbelo ga, ja namazala sam malo, i tako stoji, ali je mirnije.
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.1.2020 2:56:31 >