Evo ovako. Ja sam na eliminacionoj dijeti bez mleka oko 3 nedelje, gluten sam izbacila pre 2 nedelje. 10ak dana je pila Enterol probiotik. Stanje posle svega toga je sledece: Stolice vise nisu vodeno sluzave. Smanjio se broj stolica na 1 dnevno i ona je kompatno sluzava. Kao npr puding. Nocu malo bolje spava. Ne vrti se vise kao pre. Ranije je znala da krene da se uvija kao crv neki i smiri se kad je uzmem. Vise sam spavala u fotelji sa njom na grudima nego u krevetu. Inace moja ishrana se zasnivala kao sto sam rekla... meso, krompir, pirinac, crni luk i banane. Posumnjala sam na pirinac ranije a onda mi je milicicak rekla da je (Peace) dete reagovalo na pirinac pa sam izbacila i njega. Bukvalno sam ostala na mesu i krompiru i bananama. Ja moram sebi jos nesto da uvedem ili cu ostati bez mleka. Dzabe mi dijeta posle. Prvo sto sam mislila je da unesem bezutenske namirnice. Narucio mi je mm iz biospaiza neka brasna bez glutena, palentu i ovsene pahuljice. Mislila sam par dana da spremamo taj hleb i da pratim. Jednostavno samo da pojacam ishranu malo, zbog dojenja. Od suplemenata pijem samo sumeci Ca+D3 vit. Ja sam pored pirinca sumnjala i na jabuku, posto su to jedine dve namirnice koje sam od porodjaja redovno gotovo svakodnevno uzimala. Ne znam... U ponedeljak idemo na kontrolu, da vidi dr da li ide malo na bolje posle Enterola. Ako vidite da negde gresim, pricajte. Sta bi ste vi jos unosile od namirnica u ishranu? Da li ste jele (i od kad ako jeste) namirnice koje dojilje inace treba da izbegavaju zbog nadimanja tipa boranija, kupus, brokoli, papriku? Sigurno sam zaboravila nesto i bicu slobodna da budem dosadna jer znate koliko nam je ovo vazno... 🌸🌷🌺❤️
|