Analiticarka -> RE: Alergija na mlecne proteine II deo (8.11.2019 13:03:01)
|
Procitala sam celu temu (oba dela) i to dva puta.Mi imamo 3 puna meseca i pre nekoliko dana konstatovana nam je alergija na “nesto”. Na sta tacno, GE nije dao odgovor jer moze bitii na Pkm, a moze biti i na nesto skroz levo iako je na pkm najcesca. Nama se alergija ispoljavala kao jako sluzave stolice (2-3-4). Sve analize u radjene.. virusi, bakterije, gljivice, i sve je negativno. Ali je analiza na okultno krvarenje pokazala prisustvo krvi.Ja sam 2 nedelje na dijeti. Nista mleko i mlecno, nista jaja, nista gluten. Pocela sam dijetu i pre nego sto je GE postavio dijagnozu, jer sam kazem procitala temu uzduz i popreko. Stolice se nisu popravile. Ja sam jako nestrjiva i sve mislim... evo sledecom stolicom bice sve ok... ali nije. Znam da je to mozda malo vremena da se izbace svi alergeni, ali eto... nadam se i ne odustajem.Od terapije dr nam je prepisala neki probiotik u vidu praska... i dala mi savet da joj (posto je usla u 4ti mesec) dajem pomalo na kasicicu pirincane vode. Juce po prvi put je bila vidjiva tackica krvi. Kao da je neko cackalicom naneo.. mala i minijaturna ali ja sam je videla.E sad... da li mozda bude da je od pirinca (sta ako je odreagovala na pirinac???)Da li moze i posle 2 nedelje moje dijete da bude tako... obeshrabrujuce Plasim se da mi se ne podkrada nesto. Jedem samo meso, krompir, pirinac i banane... crni luk ali obradjen u hrani. Od zacina samo so. Nekad posecerim kuvani pirinac jer jedino tako uspem da utolim zelju za slatkim. Jel imate nesto ohrabrujuce da mi kazete?Koliko dugo sam vas citala, osecam kao da vas sve znam...toliko lepih reci i ohrabrenja ste davale jedna drugoj da je to stvarno za svaku pohvalu...Pozdrav zenice i hvala unapred na bilo kakvom odgovoru.
|
|
|
|