milicicak -> RE: Alergija na mlecne proteine II deo (15.6.2019 13:26:12)
|
Mimi, najgora moguca stvar koju mozes da uradis je da prekidas dojenje. Sve te hidrolizovane formule imaju odvratan ukus i bebe ih jako tesko prihvataju posle majcinog mleka. Mislim da je ovde na forumu samo sin clanice Peace pio bez problema. Mojoj starijoj cerki je trebalo TRI meseca da pocne da prihvata formulu, beba nikad nije htela cak ni kad je vristao od gladi, povuce, zgadi se i vristi zatvorenih usta. Dete, napreduje, dobrog je opsteg stanja, dr je zadovoljna i jesu sluzave stolice zabrinjavajuce ali nisu stvar za paniku i odustajanje od dojenja. Tebi a i bebi je neophodno neko vreme da vam se organizam ocisti od alergena a bebinim crevima je potrebno i dodatno vreme da se stabilizuju. Mini buba je do 6,5 godina imala alergiju na PKM, onu pravu, osipanje, naduvavanje, gusenje na pocetku a kako je vreme prolazilo tako su se i reakcije smanjivale i ja te skroz razumem ali probaj da ostanes smirena i ne panicis nego da dozvolis da vreme radi za vas. I Maslacak je u pravu, sve sto menjas moras da uradis jedno po jedno i da sacekas minimum 3 dana da vidis efekat. Probiotik ako deluje uopste, sigurno nece pokazati dejstvo nakon par sati...
|
|
|
|