RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

eca89 -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 21:18:30)

Odvikavanje smo zavrsili najboljim mogucim rezultatom odvikli smo se!
Samo cu reci da se preporodih!

suzi kju -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 21:19:44)

Sanjice brzo ozdravi i bravooooo za 10!!!!
Lisa htela ne htela, moram da se organizujem, nemam ovde pomoć ni blizu, sem muža, naravno, koji radi ovih dana non stop. I veruj da sve stignem [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 21:20:15)

Divno! Da popijemo nešto u to ime [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 21:24:30)

Sanjice bravo bravo,a i brzo nam ozdravi.
Eco prespava li sad cijelu noć ili se ipak probudi nekad?
Mi smo cijelo prijepodne proveli po prodavnicama,nije mi godilo uopšte,T spava pa i ja odmaram malo.

eca89 -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 21:29:07)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Sanjice brzo ozdravi i bravooooo za 10!!!!
Lisa htela ne htela, moram da se organizujem, nemam ovde pomoć ni blizu, sem muža, naravno, koji radi ovih dana non stop. I veruj da sve stignem [sm=smiley1.gif]

Suzi ja vjerujem da si ti jedna jako sposobna i prije svega vrijedna zena. Ja imam prijateljice koje imaju samo jedno dijete, a koje kukaju kako kucu ne usisaju po 10dana. Rek'o jadna ja nista necu moci, ali sve stignem i mogu. Ne kazem bilo je dana paklenih, ali moze se.

eca89 -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 21:32:12)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Sanjice bravo bravo,a i brzo nam ozdravi.
Eco prespava li sad cijelu noć ili se ipak probudi nekad?
Mi smo cijelo prijepodne proveli po prodavnicama,nije mi godilo uopšte,T spava pa i ja odmaram malo.

Emice prespava, nekad se probudi, ali nastavi uz sssssss!

emicaa -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 21:34:43)

Ajde da malo dušu odmoriš,i bilo je vrijeme [sm=smiley1.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 21:43:26)

Da, da znas kad prodje dan, a ja ne zijevnem ni jednom, a nekad sam po cijeli da[sm=jezicek.gif]!

emicaa -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 21:51:03)

Sve te razumijem [sm=smiley36.gif] samo eto moja je tek sa dvije godine počela koliko toliko bolje spavati mada su kod nas zubi bili problem jer noćno hranjenje sam joj davno izbacila.Još samo da me prestane svaku noć tražiti [sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 22:10:01)

Uh, ala ste se danas raspisale!
Sanjice, [sm=bravo.gif] za 10-ku, svaka čast! I da se brzo rešiš tih bakterija.
I ja sam grozna majka. Moje mlađe dete je ceo dan bilo napolje u kolicima. Ali bilo mu je lepo, a i ja sam uživala.
Svratili sam danas do c&a u Ušću, ništa pametno nosam našla. Ako je toliki popust u Stadionu, možda bi mogli sutra da odemo tamo. Jel beše i sutra traje taj popust?
Moji svi spavaju. Dosadno mi je, moraću muža da budim [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 22:15:13)

Jeste, i sutra je snizenje, i sutra ima koncert. U C&A u Uscu nema uopšte snizenje?

Sanjalicaaa -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 22:18:36)

Ima, 25%, nego ja nisam našla ništa ni za sebe ni za decu. Kupila sam G nešto, eto da ne bude da sam džaba dolazila.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 22:48:37)

Sme broncamil koliko je potrebno. Tako mi je rekao pedijatar. Ipak je on na biljnoj bazi.

Mariya -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (23.4.2016 23:57:17)

Veče mame!!
Sanjice, [sm=bravo.gif] za ispit i da brzo ozdraviš!
Meni apotekarka reče da za Isilax nema ograničenja, može svakodnevno da se pije duži period pošto je na prirodnoj bazi i ne škodi deci, pa pretpostavljam da i Broncamil isto može. Mada, ja nakon 7 dana pravim pauzu, za to vreme se obično i smiri kašalj i prođe. Ako ne, onda ga menjam. I nama se broncamil super pokazao!!
Eco[sm=bravo.gif] za spavanje!! Sad još branki da odvikne Boku[sm=smiley36.gif] pa da i ona spava noću[sm=smiley36.gif]
Jao, blago vama što kupujete, ja ću sl. nedelje u šoping, kad legne plata. Istroših se na auto. Ali vredelo je, ide kao da je nov, ne prepoznajem ga, moram ponovo da se učim da ga vozim[sm=smiley36.gif]

Sanjalice, pitala si me za Taru, Tara stoji, putujemo, ukoliko ne daj Bože ne iskrsne nešto strašno. fond za Taru stoji na računu[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Za more će neko morati da pomogne...
Laku noć mame!!

Mariya -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (24.4.2016 0:22:15)

Sanjalice, stavila sam link za brvnaru na Tari u temi KLIK
E sad, ja još nisam bila, pa ne mogu da je preporučim ali oduševila sam se kako izgleda[sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (24.4.2016 6:04:05)

Dobro jutro mame, mi9 se probudili pre sat vremena za jelo, sada ga drzim u narucju i uzivam u mirisu i disnju njegovom.
Prvo, Sanjice, bravo zaispit[sm=bravo.gif], pznato mi je to, ucenje i dete, obaveza milijardu, moja sestrica je tako sa dva mala deteta. Trebaju konjskki zivci i celicna volja i snaga.
Popki, cini mi se da i njemu prija ovako, mali je mnogo, toliko se svaki putr sekiram kada mu dajem sve to, nije neka pomoc, ali mu je lakse malo, dusa moja.
Poljubi Angelinu i Vasu, nadam se cda ta prehlada ne uhvati zalet dalje.

Sanjalicaaa -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (24.4.2016 8:33:55)

Dobro jutro. Kod nas mirno jutro. Svako nešto za sebe radi, niko se ne čuje [sm=smiley36.gif]
Mariya, videh u temi. Baš je lepo i idilično. Super što idete.

nikiteki -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (24.4.2016 9:04:21)

Dobro jutro mamike! Kod nas je hladno, kisa pada odvratno vreme tako da danas nema napolje

emicaa -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (24.4.2016 9:11:22)

Jutro,da pohvalim svoje djetence,prespavala je noć jutros do 7.Ne pamtim kad je tako fino spavala osim kad spava sa nama.
Hoće da je vodim vani da vozi troti a kiša pada,baš mi je žao.Samo obilazi oko njega

Mariya -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (24.4.2016 9:11:23)

Jutro mame!
Nedelja je pa vas po običaju nema[sm=smiley1.gif]
I ovde je vreme grozno,tmurno i kiša sipi.
Emice,neka ga vozi po stanu[sm=smiley36.gif]
Ja ustala,doručak,mleko za H gotovo, sad ću da pristavim i ručak. Evo H počela da priča sa lutkom,znači budna je. A muž hrče[sm=hudicek1.gif] kako može da spava 9 sati i ne čuke dete na metar od sebe[sm=zmeden.gif]Odoh.

Animsaj9 -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (24.4.2016 11:03:34)

Zene da vam mahnem , citam vas redovno al' ne stizem nikako da udjem da kuckam ... danas muz ne radi , pa imam malo vise slobodnog vremena , on cuva D.
Kod nas je vreme uzas ,a i D je nervozan kao i vreme ...a zubic samo sto nije izbio, sav je kenjkav , place non stop, valjda cemo preziveti , preko dana nece da spava ,nece ni u kolica ni u ljulju , sreca pa nocu spava

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (24.4.2016 11:24:49)

Animsaj, jel mu mazes nesto za zubice? Ljubi ga!

popkica bebic -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (24.4.2016 12:06:29)

Jutro, dan, samo neka je dobro!
Ja sam nazalost danas depresivna. Sve se od mene ocekuje, sama se o svemu brinem. A praznik je, i to veeeliiki,m a ja ni u crkvu da odem, a popadija....
Anci je pocela zestoko da sisa palac i celi sacicu, nisam pametna sta cu ako joj to preraste u naviku. Cucu nece i iskreno drago mi je jer ni V nije hteo nikada, cak ni flasicu. On je sa sise presao na casu sa piskom. Bas se lose osecam jer sam negativna, a ne znam ni sta cu za rucak, robujem kuhinji i kuci.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (24.4.2016 12:16:28)

Popkice, jako mi je zao sto se tako osecas.. Jel bas nikog nemas da ti pomogne malo?

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (24.4.2016 12:34:33)

Pozdrav mame i od mene. Ja sam slicno ko popkica sa raspolozenjem....zato se nisam ni javljala par dana...

animsaj , tako je i L sa zubicima bio neevozan , dok nisu nikle donje jedinice. Nismo bili mirni 2 nedelje evo i gornje ; samo sto ne izbiju , sve mu se desni gore nadule. Nervozan je , kenjka , balavi ....a ja u negativi , uzas jedan [sm=smiley21.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>