Mariya -> RE: Razgovori mama 04/16 [chat] (22.4.2016 11:07:58)
|
Dan mame! Ja radim,naravno [sm=smiley1.gif] samo tad se javim Videla sam da je opet nagradna igra i baš bi mi trebala micelarna voda ali NEMA ŠANSE da ja budem toliko aktivna da je osvojim! Ako sam sama sa njima dvema,nema šanse da sve postignem,spremim doručak, ručak,operem,uključim mašine,sklonim,prebrišem, očistim,usisam, i još se igram sa njima i budemo ceo dan napolju!!A sve manje radim po kući,selektujem sve što ne mora,što nije hitno, što može neko drugi i opet ništa ne uradim a imam osećaj da ne provodim dovoljno vremena sa njima[sm=smiley19.gif] Moje bubice su dobro,kuc-kuc, igraju se po ceo dan,uživamo u lepom vremenu. Sanjice, ja imam bolove u donjem delu stomaka,bila sam kod ginekologa kaže ne zna šta je, možda sam se prehladila malo[sm=zmeden.gif] Sad ću opet kod drugog dr,da da i on svoje mišljenje. Što se tiče onog smeštaja na Tari,rešili smo problem,idemo nedelju dana kasnije ali u onu brvnaru koju smo izabrali,ne u alt_ernativnu. A sliku i link ću postaviti u odgovarajućoj temi. Mm,Branki, bataci i mladi krompir, njam!
|
|
|
|