Dada81 -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] (27.4.2016 22:41:40)
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica IZVORNA PORUKA: Dada81 Anck ,mogle bi da se malo razmenimo za stvarčice, ništa ja roze ili drugih boja ,sem plave u par nijansi naravno, sive i belo eto(dobro je) nemam sem za izneti bebu iz bolnice, i posteljinu ali bice[sm=smiley1.gif] Kažem uvek ,neka su nam samo živi i zdravi. Razigrala se ,ja umorna od jutros nešto. Stidna kost ubija koliko zaboli ,ali i krećem se solidno. Moji momci spavaju a mislim da cu i ja. Od Malog Marka nema sanse da dosjem do kompjutera ,a oci me bole gledajuci u ovaj tel.Želim vam svima lepu mirnu noć! Dado jel ti živiš u Rep. Srpskoj ili u Srbiji? Pokusala sam da , kao i uvek sto radim, iscitam sta ste sve pisale,tu mi cesto ode dosta vremena,ali zato znam sta se kojoj desava [sm=smiley1.gif] jedva nadjoh gde sam ja zadnji put pisala,bas ste raspisale,stomacici :) mene sad malo iznenade ove reklamice. Sutra na kontrolu i ko zna,mozda me i ostavi,za 7 dana termin. Izvini Bubi,dok ja dodjem,ihhh[sm=smiley29.gif] u Rep.Srpskoj sam [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|