BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] (27.4.2016 9:35:05)
|
Ma najviše me nervira što kad se pojavi nagradna igra odmah se uključuju neke članice koje nemaju veze sa forumom, ne poznaju se i ne komuniciraju sa članovima kao mi što smo svaki dan ovde, i naravno one i osvoje nagrade! Više se obradujem kad dobiju nagrade članice koje su svakodnevno tu, a ne padobranci, samo upadnu na forum kad je nagradna igra. Ja volim da igram u igri gde se dobija nešto što mi treba ili šta koristim, pa ako dobijem super ako ne, biće drugi put, ali ovo pisanje samo da bi osvojili nešto, bilo šta, daj šta daš samo da je džabe. Sad se pojavila neka gugutka, jeste odavno članica ali na većini tema samo piči smajliće samo da nabije postove. Ne želim nikog da uvredim ali mislim isključivo na pojedine, znate i same na koga. IvanaSk držim palčeve jako da nam je drugarica super, a jeste sigurno. Moja prijateljica je imala takav slučaj, beba je prestala da raste u stomaku brzinom kakvom bi trebala, rodila se nešto manja, mislim da je imala oko 2500 gr i 45 cm dugačka, za dužinu znam, ali mala je pravi zvrk i ima dve godine, i dan danas je sitna, kao da ima jednu godinu, ali nema ama baš nikakvih smetnji ili nekih problema, zdravo i pravo dete. I priča i živahnija je i spretnija nego ove moje dve.
|
|
|
|