BubaBubica -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] (16.4.2016 11:21:35)
|
Nemam pojma ni ja sama više, da izvinete sad ko je gadljiv neka ne čita [sm=smiley36.gif] sekret kad čistim nos je gust zelen, i to ne znam kako da razredim, katastrofa bre, a čitala sam da kod alergije bude kao voda, i taj imam, samo počne da curi [sm=smiley29.gif] iskreno mislim da su mi nos i sinusi puni i ne znam kako da to pokrenem da očistim. Čitala sam po netu nešto pa valjda upali nešto, ipak ne može da prođe preko noći. Ja garderobice za devojčice imam i na viška, ako bude curica onda nemam problema a ako je bata, onda će mi proslediti tetka koja ima sina vršnjaka sa mojom starijom Bubicom [sm=smiley36.gif] idu zajedno u vrtić, moj brat i moja ćerka. A bebac se od juče tako razigrao, uveče me šutirao u debelo crevo i grlić toliko da sam mislila da će probiti vodenjak, ne znam šta mu bi odjednom [sm=smiley36.gif] i sad se namestio tako da me šutira pravo u pupak [sm=smiley36.gif] baš je ojačao u poslednjih par dana, kad podivlja u stomaku ove moje dve sve srećne da mogu da ga love [sm=smiley36.gif] Nadam se da će zapamtiti ove trenutke, moraću da zabeležim kamerom kako su se jurili preko stomaka [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|