Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 10.5.2019 19:17:58
|
|
|
|
nata11
|
Dunja M je prava dundica 🧡 Odlicno napreduje.
|
RE: Prva bebina garderoba 10.5.2019 19:20:02
|
|
|
|
nata11
|
Ja se upravljala po ovome pa sad kako bude 🤣 Dunja sa koliko je M rodjena?
|
RE: Prva bebina garderoba 10.5.2019 20:23:37
|
|
|
|
Maraj
|
Nato bebe brzo prerastaju tr velicine . A M dunjina nosi i siroki povoj. To povecava za broj velicinu sigurno. Ne.znam dal ste visoki tm i ti al ja nisam nista uzimala ispod vel 62. Tj one oznake za 3 meseca a L je rodjen sa 4050g , S sa 3700g
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 10.5.2019 20:38:30
|
|
|
|
Sanidej
|
Za pocetak je ok velicina 62
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 10.5.2019 21:08:56
|
|
|
|
lesli
|
Nato, nemoj se rukovoditi velicinama iz akse. Mislim da su pogresne za prosecnu bebu. Moja je nesto sitnija i recimo da se uklapa u tu semu, ali da znas da su njihove velicine manje. Npr nama je aksa 68 malo, dok je carters 6m (tj 67cm) jos uvek ok. Dunja 74? 😅Mi tek sad prelazimo polako na 74 sa 8 meseci. Mada je ona rodjena sa nesto preko 3 kg i 51cm bila duga.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 10.5.2019 21:11:37
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Nato bebe brzo prerastaju tr velicine . A M dunjina nosi i siroki povoj. To povecava za broj velicinu sigurno. Ne.znam dal ste visoki tm i ti al ja nisam nista uzimala ispod vel 62. Tj one oznake za 3 meseca a L je rodjen sa 4050g , S sa 3700g Ne nismo. A i mrsavi smo bili do skoro oboje. 🤣🤣Nemam uopšte u familiji nekog da je imao bas vecu bebu preko 3.7kg. Jel im 62 bilo komotnije prvih nedelja? George pise 0-3. Kako god kupila pa nesto ce valjda odgovarati.
|
RE: Prva bebina garderoba 10.5.2019 21:22:50
|
|
|
|
Maraj
|
Nato ako ces stavljatoi siroki povoj onda racunaj da ce ti trebati br veci. Ak9 neces nositi siroki povoj, bice ti ok to0- 3M za pocetak.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 10.5.2019 21:47:13
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bebe se uglavnom radjaju sa 51/52cm, tako da im 62 obicno bude veliko. Naravno zavisi i od proizvodjaca. Lindex 56 je mom malisi taman i sad kad je pregurao mesec dana, a rodjen je sa 3.850g. Mada nemoj se ni opterecivati previse, jer na pocetku sa bebom imas mnogo vecih briga od toga kako izgeda. :) IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: Maraj Nato bebe brzo prerastaju tr velicine . A M dunjina nosi i siroki povoj. To povecava za broj velicinu sigurno. Ne.znam dal ste visoki tm i ti al ja nisam nista uzimala ispod vel 62. Tj one oznake za 3 meseca a L je rodjen sa 4050g , S sa 3700g Ne nismo. A i mrsavi smo bili do skoro oboje. 🤣🤣Nemam uopšte u familiji nekog da je imao bas vecu bebu preko 3.7kg. Jel im 62 bilo komotnije prvih nedelja? George pise 0-3. Kako god kupila pa nesto ce valjda odgovarati.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 10.5.2019 22:52:54
|
|
|
|
bubulence
|
Da, najvise zavisi od sirokog povoja. Rekoh vec u drugoj temi, moje su devojke su bile prosecne i bas dugo su nosile 56. A mladja je nosila i siroki povoj mesec dana, dok je bilo hladno.Nato, sve je divno, ali mislim da ti treba vise stvari kratkih rukava i bez rukava. Cak i da leto ne bude pakleno bodici bez rukava su super prakticni ispod majice, duksica. Ako vam je kod kuce hladno, mozda u set_nji nece biti... Mi smo bodice menjali i po 5,6 puta na dan, nekad bljucne, nekad se ukaki pa probije, nekad se oznoji (bebe se mnoogoo znoje), tako da ispod 5 bodica dnevno nismo prolazili i toga i sada uzimam najvise
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 10.5.2019 22:59:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Nato, rodjena je 3.670 a sada sa 2 meseca i 10 dana ima 6kg. Ne znam kolilp je dugacka, ne čuh,nila sa S u ordinaciji pored. Sa mesec smo presli na 68 george a sada na 74. Ali nosimo siroki, naglasavam. IZVORNA PORUKA: nata11 Ja se upravljala po ovome pa sad kako bude 🤣 Dunja sa koliko je M rodjena?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 10.5.2019 23:01:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Isto kao i bubi bodice najvise uzimam, i sada i sa S. On je celo leto po rodjenju nosio samo bodice na bretele, nista vise.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 11.5.2019 8:30:55
|
|
|
|
nata11
|
Jojjj 😀(off topic) Znam da sam dosadna ali toliko godina sam citala o sterilitetu i terapijama da skoro skapirala da o bebama ne znam nista. 🙄😮 Sve se bojim da ne zaboravim nesto. Ovo mi dodje kao nukl fizika. Dok se uigram.
|
RE: Prva bebina garderoba 11.5.2019 8:47:25
|
|
|
|
Maraj
|
Nato Samo polako Lako ces dokupiti sve. I on line da porucis... Ne znam kad ti je termin. Ja sam se prosle god u julu porodila . S celo leto u bodicu kratkih rukava bila. Meni su bodici kratkih rukava zakon! I sad ih nosimo ispod bluzice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 11.5.2019 10:04:42
|
|
|
|
Filadendronka
|
Tako je, bodici su glavni i zimi i leti. Ja cak za spavanje trogodisnjaku oblacim bodi i donji deo pidzame.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 11.5.2019 10:05:39
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ne brini, samo lagano. Planiraj i da ces dobiti puno garderobe na poklon, videces. :) IZVORNA PORUKA: nata11 Jojjj 😀(off topic) Znam da sam dosadna ali toliko godina sam citala o sterilitetu i terapijama da skoro skapirala da o bebama ne znam nista. 🙄😮 Sve se bojim da ne zaboravim nesto. Ovo mi dodje kao nukl fizika. Dok se uigram.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 11.5.2019 10:13:12
|
|
|
|
Sanidej
|
U Aksi uvek ima veliki izbor, naravno i online porucivanje
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 11.5.2019 10:57:51
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ima bas akcija u Aksi za bodice, lep je pamuk. Dug rukav 259din, a kratak oko 200din. Nisu neki fensi modeli, ali nista im ne fali realno. IZVORNA PORUKA: Sanidej U Aksi uvek ima veliki izbor, naravno i online porucivanje
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 11.5.2019 11:16:23
|
|
|
|
bubulence
|
Inace je danas u Aksi veliko snizenje, 25% povodom 25.rodjendana... Ne znam na cega se odnosi popust ali oni uglavnom imaju lepe akcije. Sigurno vredi pogledati
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 11.5.2019 11:44:03
|
|
|
|
kamičak
|
Aksini bodici su odlicni
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 11.5.2019 13:01:44
|
|
|
|
Sanidej
|
Jesu, a i pristupacne su cene. Bolji su oni sa kopcom oko vrata, ako je nemaju brzo se rastegne taj deo.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.5.2019 16:24:23
|
|
|
|
MojMiki
|
Moram da podelim i moje iskustvo. Cera od puna 2m nosi George 74 i bez sirokog povoja. Sa 2,5m imala 7kg a rodjena sa 3680 i 54, izasla nakon 6 dana sa zuticom i 3540g. Za 5 dana puna 3 meseca i prelazimo na pelene br 4. Sin je nosio HM 62 do 4meseca a rodjen sa 3600 i 53Georg sam sada ceri kupila za pocetak 62 i to je bilo super, nije uopste nosila siroki povoj i presli smo brzo na vece. Inace prezadovoljna sam george za bebe. Mada sad vec kupujemo i hm i waikiki kako sta nadjemo. Juce smo kupili 3 fensi portiklice za 349din u waikikiju, iste u hm 700.Za bebe je bas individualno.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.5.2019 17:00:22
|
|
|
|
nata11
|
Ja cu sutra u Waikiki. Uzecu obavezno portiklice. Jel imaju oni mozda i museme za krevetac ili samo odecu?
|
RE: Prva bebina garderoba 14.5.2019 17:20:05
|
|
|
|
kamičak
|
Museme za krevetac nisam vidjala tu, ali jesam u Aksi.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.5.2019 18:15:05
|
|
|
|
MojMiki
|
Ma kod njih ima da se nadje fino i povoljno ali ne uvek. I za nas odrasle isto. Nije bas neki kvalitet ali moze da prodje
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.5.2019 18:20:22
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ja cu sutra u Waikiki. Uzecu obavezno portiklice. Jel imaju oni mozda i museme za krevetac ili samo odecu? Nisam vidjala museme... Ali sve ostali je odlicno... Ja tamo uzimam garderobicu za decu i sve je odlicno... Uzela sam i sebi sada trudnickih stvari za smesne pare... Videla sam da imaju lepe kompletice za bebe, moze za iznosenje da posluzi i bas su fini. Pamucne pelene takodje. Mislim da su bile 3kom 490din, ali one sarene, pamuk malo deblji ali mek.... Ma svasta moze da se nadje kod njih
|
|
|
Anketa
decasupermKoliko dece zelite da imate?1 (
9%)
2 (
39%)
3 (
47%)
4 (
6%)
Ukupan broj glasova: 116Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!