dunja RR -> RE: Prva bebina garderoba (9.1.2019 14:38:13)
|
Hvala Isi! Naručila sam kod Anabele, čarapice, bodiće, zeke, donje delove, jedan duksić za kasnije [sm=smiley27.gif] Sve sam uzela 62, i sve George, jedino dux 68. Od zeka, jednu sam topliju za iznošenje iz porodilišta. Anabela mi je pomogla puno da sve odaberem. I dobila sam od nje na poklon jedan kompletić first size. Konačno sam krenula da kupujem za bebanu moju, danas je poslednji dan za naručivanje za turu koja stiže u drugoj polovini januara, pa ću sve da operem posle i pripremim. Naravno još terbam još da kupujem, ali ovo je za početak. Još neki džemperko, kapice ja mislim da imam, rukavice. to ću sve potražiti ovih dana. IZVORNA PORUKA: isidora88 Uzmi 5 bodica, 3,4 trenerkice donji deo, 2,3 zekice, bar 5 carapica, 2 kapice (deblja i tanja), dzemperic neki, jaknica ili dzak za bebe ne jako debelo jer ce ipak biti prolece, bar 10,15 tetra pelena za briskanje, spavanje i to ako ne koristite siroki. Nama je 15,20 dosta, nismo koristili siroki povoj. Ovo sve sam napisala za velicinu 56/62, kasnije ipak treba vise garderobe jos kad dodju kasice, svakodnevne set_nje, presvlacice se beba mnogo cesce. Masnicd a ne naplate ti nikad neki porez ili tako nesto?
|
|
|
|