dunja RR -> RE: Prva bebina garderoba (4.1.2019 3:50:17)
|
Miki, sve sam ja to tebe htela da pitam :)) Ja nemam ni ćebence (S je letnja beba), ali je drugarica spomenula da će mi dati, samo da se vidimo konačno. Imam jedno veće ćebe koje sam koristila kasnije za S, ali mi ono nije praktično za tek rođenu bebu. Imam par onih švedskih pelena, i one kockaste pelene kako se zovu stao mi mozak, od S, ali su već stare, jer ih koristim za sve i svašta (za S), tipa umivanje, mm njima stalno briska S jer se noću puno znoji, i ja to stalno iskuvavam, tako da su se olindrale. Za široki pojma nemam, S je nosio kaiševe za kukove od 2. meseca, iako smo redovno nosili široki povoj, tako da sam svesna da je nepotreban u ortopedskom smislu. Meni je široki primamljiv samo zato što će joj biti toplije (nemamo centralno grejanje u stanu) i što će nama biti lakše da je držimo. Zato bih stavljala. Koliko da uzmem bodića sa dugim rukavima, i koje veličina, tipa da uzmem sada 3 komada 62 broj ili više? Zekica koliko? Jednu ili dve toplije? Jedna mi treba za iznošenje iz bolnice. Koliko pamučnih zekica, i da li 62 da uzmem? Ja za S zekice nisam koristila, jer nismo mogli kaiševe za kukove da navučemo preko njih. On je do 8. meseca (do tada je nosio kaiševe) samo 2-3 stvari imao, koje smo uspeli da nađemo, a da na njih mogu kaiševi, a još je letnja beba, tako da od njega ništa nemam za nju. Au šta sve pitah [sm=smiley36.gif] Odoh da nstavim da radim ..
|
|
|
|