Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.8.2015 14:58:59
|
|
|
|
Maraj
|
Adulence super je. Ja sam gledala isto ovaj kompletic za izlazak ovaj bodic i druge pantalonice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.8.2015 15:01:32
|
|
|
|
janabons
|
Super je odelce, koja je velicina?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.8.2015 15:14:53
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Adulence super je. Ja sam gledala isto ovaj kompletic za izlazak ovaj bodic i druge pantalonice da ,da ja sam ga kupila u kompletu sa onim drugim sivim kao helancicama ali ovo mi je bolji fazon,62 je bodic,a pantalonice su 68 mada sam ih ja podvrnula...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.8.2015 16:36:53
|
|
|
|
superm
|
Ja sam uzela 56 veličinu za izlazak iz porodilišta. Valjda nisam pogrešila
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.8.2015 17:20:43
|
|
|
|
Anoniman
|
ahah samo ja sam uzela 68 i 62 superm sta si uzela za iznosenje ?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2015 8:22:55
|
|
|
|
bebilule
|
Mi juče bili u kupovini. Pored pelena, i svih drugih stvari potrebnih za kampovanje u porodilištu (dm i apoteka), kupili smo i garderobicu. Nemam pojma, samo su mi dodavali veličine....ima jedno 10tak bodića što dugih, što bez rukava. 5-6 zekića, peškirić, ćebe, čarape, kapice i sl. I evo jedna slikica
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2015 8:35:42
|
|
|
|
vocicana
|
Lule, svaka cast! Preslatke su stvarcice!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2015 8:36:03
|
|
|
|
branki*
|
lepo je,bebilule
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2015 8:54:28
|
|
|
|
Maraj
|
Bebilule preslatki su bodici
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2015 9:02:04
|
|
|
|
bebilule
|
E hvala žene, ima toga još hrpa... s tim da smo maksimalno zaobišli plavu boju, ovo je jedna od rijetkih plavih stvarčica.Imamo sive, bijele, zelene, žute i tamno plave . Još dok skontam na kojoj temp se šta pere ...odoh tamo u temu Maraj, ni ti pojma nemaš, ovo su zeke (valjda) hahahahhaha
< Poruku je uredio bebilule -- 1.9.2015 9:03:11 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2015 10:46:30
|
|
|
|
bebilule
|
Sad sam slikala sve što smo kupili. Ne znam za vas, ja malo-malo raširim sve po krevetu
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2015 11:10:47
|
|
|
|
isidora88
|
Divno, kako su mi sve te stvarcice medene, ja cu ovih dana kupiti neku sitnicu za mog bekana
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2015 11:15:28
|
|
|
|
madre
|
joj, bebilule, sve vam je lepo a gde si pretezno kupovala, svuda po malo iili sve odjednom? a za ovo sirenje malo-malo te skroz razumem
< Poruku je uredio madre -- 2.9.2015 11:16:13 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2015 11:21:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebilule sve je divnoooo cim sredimo nasu sobu pocecu i ja sa sirenjem
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2015 11:48:10
|
|
|
|
bebilule
|
Iskreno, skoro sve sam kupila na jednom mjestu i to za rekordno vrijeme. Posto vise nismo u blizini sarajeva, otisli smo u uzice i u pirocancu kupila oboje pelena, bodice, carape, kapice, carape, peskire i tkt. U butiku pored zeke, dekicu, pantalonice. Usla u dm, uzela kreme, sampon, kupke, vl maramice, podmetace za krevet, makaze i sl. Sve je trajalo ne vise od sata. Kontam ovo nam treba za pocetak, da imam nesto kada izadjemo. Mogu i ovdje nesto usput kupiti ako naletim, ali ima vremena da se modiramo. Sve bebece stvari su slatke pa nisam htjela da se lomim.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2015 11:57:22
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Maraj, ni ti pojma nemaš, ovo su zeke (valjda) hahahahhaha jeste jeste. Nego dok se ja ušemim šta je šta
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 13:43:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja uzela da slazem garedorbicu sta sam sve kupila Nori, jedva sam izabrala, ovo ce biti nasa kombinacija za iznosenje sve je neoprano sa etiketama u kesama, pa izvinite sto je izguzvano
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 14:09:11
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
UM, prelepo jeee. E, malo sam nostalgična kad vidim to roze, mogla bih još jednu devojčicu sl godine.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 14:33:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Hahhaha UM moja će jedna cica da obuče ovakvo a druga crveno, sećaš se slika da sam ti slala. Prelepoooooo je!!!!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 15:17:47
|
|
|
|
Maraj
|
Super je um joj i ja se muslum da l da ostanem pri obom mom bodicu sto sam planirala il da kupim onaj komplet iz h&m sa leptir masnom...adulence je isto uzela taj kompletic al je promenila pantalonice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 15:49:49
|
|
|
|
bebilule
|
Preslatko je UM Mi cemo biti u jednostavno bijelom. Gledala sam te sa leptir masnama i pedomislila se....hm nesto mi nije uzivo to to
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 15:54:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Mamaj sta bi ti falilo Suzi super znam ja se posle zaljubila u crven pa kupila i njega luda zena! Maraj a sta si ti htela, ne znam u cemgu da izneses Lazara, meni je onaj sa leptir masnom presladak kompleti, videh da ima sivi i teget Bebilule slikaj nam i cemu cete vi izaci kada budes mogla :) Ja sam njoj kupila i prelepo cebence unutra postavljeno kao krznom, ali mislim da ce ovaj skafander biti dovoljan i jaje trebam da skinem sa tavana da ga spremim za nju
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 16:05:36
|
|
|
|
Maraj
|
Um kupih obaj beli carter's bodic sa ziraficama . To sam mislila. Al posle se u h&m pojavio taj kompletic sa masnom u teget i sivoj boji. Isla ja da vidim vio samo sivi i ne kzpih ga.... al i dalje se mislim sta da radim.... ni meni uzivo nije bio ono woow al samo zbog leptir masne mislim se sta da radim....
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 16:08:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislis zekicu carter's, znam lepa je Pa dobro ako hoces nesto specijalno mozes kupiti to hm, a ako neces mozes i u zekici, meni je lepo i jedno i drugo
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 16:13:16
|
|
|
|
Maraj
|
Da da na zeku mislim.... Boze jos termine nisam poFatala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.