Peace* -> RE: Prva bebina garderoba (1.7.2015 9:30:46)
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Bebilule i ja sam kontala da cu u avgustu otici negde i kupiti sve odjednom i za mene i za bebu ali slusajuci ovde iskustva, kontam da je prakticnije, iz finansijski razloga, kupovati malo po malo. Posto imam vremena, pa svaki dan negde zujim ako mi se nesto bas svidi ja cu kupiti, pocevsi od 15.07. Tako sam resila.[sm=smiley1.gif] Ja sam za oboje dece (pošto sam i mlađem kupila dosta stvari za sam start pošto se u međuvremenu pojavila veličina 50 [sm=smiley1.gif]) kupila sve u cugu. Otišli smo u Mađarsku u h&m i kupila sam sve. Mnogo je jednostavnije jer onda odmah uklapaš, i ne dolaziš u situaciju da si nakupovala gomilu kompletića koji su ti bili slatki a ne možeš da ih kombinuješ (probije kaka na bodić, bljucnu, a pantalonice ostale čiste, treba menjati samo bodić, npr). I oba puta sam kompletnu kupovinu garderobe platila oko 100-150eur. Apropo bodića bez rukava tokom cele godine... Napomenula bih da i to svako treba sam da proceni. Kad su se deca rodila, živeli smo u stanu u kom grejanje nije bilo baš izvrsno, tako da su moji zimi bili u bodiću dug rukav, majci dug rukav, prsluk ili dux na cipzar. Za benkice se slažem - ne kupujte ljudi, to je maltretiranje, ja kupila prvom sinu! [sm=smiley29.gif] zavisi od marke i modela, mi sam sa 3 godine nosimo i nesto od 18 meseci, tako je bilo i sa bebecim stvarima, da li stavljate siroko povijanje, kako je beba gradjena user posted image Tako je! Moj mlađi sin sada sa 4,5god nosi ono što je stariji nosio u predškolskom (6g). I da, bitna stvar je da kada skinete široki povoj, možete vratiti u opticaj bodiće koje ste izrasli. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|