|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prva bebina garderoba
23.12.2011 21:00:06   
Azra_
Patronazna sestra nam je rekla da kada nismo sigurni da li je bebi hladno da joj uvek obucemo za jedan komad garderobe vise nego nama, bar u prvim mesecima, ali da ne preterujemo.

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 726
23.12.2011 21:22:58   
smeskicTB
IZVORNA PORUKA: Azra_

Obratite samo paznju na velicinu peskira. Moja sestra je imala 75x75 i bebac ih je brzo prerastao. Mislim, mozes koristiti peskir, ali je dete vece i ne mozes ga lepo umotati i obrisati. A one koji su velicine 100x100 i dalje koristi bez najave da ce uskoro postati mali. Bolje odmah das malo vise para, nego posle da ponovo kupujes.

u pravu si Azra. zato sam i pitala za velicinu;) vec imam neki moj bebeci, mama sacuvala..a u bg paketu se dobijaju lepi, ali ti manji, pa sam zato mislila da uzmem vece.

presladak ti je bodic! bas, bas!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 727
23.12.2011 23:46:47   
ivas
Hvala zene! Meni nikad nije hladno pa ako gledam kako sam ja obucena da obucem i nju, bebu bi mi oduzela socijalna sluzba! user posted image Zato pitam otprilike kako je obuci a da bude ok. A za kapicu, mislim da cu tako - pamucna pa skafander. A zimsku trazim vise zbog slikanja i fazona jer ce stvarno biti napolju uvek u skafanderu u kolicima. 

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 728
24.12.2011 12:51:57   
Azra_
Ivas, u Aksi imas razne kapice. Ja sam pre par dana kupovala. Cene raznolike, pa pogledaj.

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 729
24.12.2011 22:31:37   
Tinkerbell82
Makice,

On hoce da dodje i da ne kupis nista od njega...super je cika.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 730
26.12.2011 13:27:20   
Biserce
Da li je neko uzimao pelene i svedske od tog cike? Kod nas u celom gradu pelene samo na jednom mestu imaju 130din kom. I kakvi su ti cebici? Klasicni ili oni sa drikerima?

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu Tinkerbell82)
Direktna veza do poruke: 731
26.12.2011 14:16:28   
makicabg
Cao,
Jel mozete i meni da prosledite njegov broj telefona? user posted image
Hvala
Pozdrav
Maki

Direktna veza do poruke: 732
26.12.2011 14:58:34   
bea83
Naša prva prolećna jaknicauser posted image
user posted image

(odgovor članu makicabg)
Direktna veza do poruke: 733
26.12.2011 15:38:16   
maslackic
hihihihi, meedenooo je user posted image user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 734
27.12.2011 21:48:39   
Tinkerbell82
Jaoj Beice sto je medeno...

E a sta mislite dobro ne znam da li bas za iznosenje ali videh kao od ovcice materijal pa tako ima u plavoj i roze boji u Osh Koshu u Uscu...dvoumim se da li da kupim ipak je oko 3000 valjda, a preslatko je. I zeka je.

Makicebg poslala ti pp...

Moracu ciku da zovnem i da trazim debeo popust, ja ga ovde reklamiram za dzabe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 735
27.12.2011 22:28:12   
bea83
Tinker, verujem da je preslatko ali mislim da je to baš i nije praktično tako da ćeš baciti pariceuser posted image  Kupila si ono ćebence sa drikerima i u to ćeš ga umotati kad baš negde idete ta prva dva meseca(a i to neće biti često pošto je zima), a posle će biti pretoplo za zekicu koji je kao ovčicauser posted image

Direktna veza do poruke: 736
30.12.2011 13:48:07   
JellK
Evo i nasih stvarcica user posted image
user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 737
30.12.2011 14:16:16   
maslackic
medeno je user posted image jel to od onog cike? inace cika se reklamira i u gradskoj, flajeri stoje na salteru...

mi smo kupili gomilicu stvari, ali moram ih opeglati prvo...pre slikanja..

a ovo smo kupili u beba kids u ...user posted image
za izlazak...

(odgovor članu JellK)
Direktna veza do poruke: 738
30.12.2011 14:38:23   
Azra_
Maslackic, bas je slatko! Za pravu devojcicu. Tako se odusevim kad vidim sve te lepe boje i modele za devojcice, mi koje cekamo decake imamo manji izbor po pitanju stvarcica. Koliko si platila kompletic?
Jellk, super su stvarcice. Momak je kompletiran za prvo vreme reklo bi se.

Direktna veza do poruke: 739
30.12.2011 14:42:03   
babybeemaja4
Jellk, Bea, Maslackic, divne su vam stvarcice za bebice!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja i dalje samo gledam. Ali doci ce dan kad cu ih i ja kupovati. :) Jedva cekam!!!

Direktna veza do poruke: 740
30.12.2011 15:04:20   
JellK
Jeste od cike je,ok su mu stvarcice,nisam mogla da odolim user posted image mamin sinuser posted image
a tvoje je bas za prave male devojcice,skroz je slatko,ima i rukavice,jao Maslackic pa to ce biti prava cica user posted image
Hvala devojke user posted image

Direktna veza do poruke: 741
30.12.2011 15:08:53   
mama kukunka
preslatke stvarcice
Ja vise nista ne kupujem..mozda posle porodjaja..cuvam pare za bolnicu..da je leglo bolovanje mozda bih se opustila

(odgovor članu JellK)
Direktna veza do poruke: 742
30.12.2011 15:13:39   
maslackic
babybee kupuj ti po malo vec sad...ja se zeznula, sve kao ima vremena, pa sam jedva opreszivela skitnju..user posted image

Azra kompletic je 1700 ali ide druga kapica( kao beretkica ) ali ova nam se vise dja...sa tasmanijskim djavolom bebom...

kupili smo i u Peacocks zekice za 900 din pakovanje dva komada KLIK

(odgovor članu JellK)
Direktna veza do poruke: 743
30.12.2011 15:18:53   
maslackic
i ne kapiram koja je fora , da svuda gde sam gledala bodice prodaju samo sa kratkim rukavima user posted image verovatno leti prodaju a dugim...user posted image slucajno naleteli na Imago trzni centar i tamo nasli te sa dugim rukavima...

mm s eoduzevio nekim bodicem na kome pise 'ako mislis da sam kul pogledaj tatu" mm se odusevio

e da,gledala sam i u zari onaj kompletic,ali tamo je haos, nista nije nekom logikom rasporedjeno...a jos i ljudi kao prasici ,bacaju na sve strane , pa paa na pod, izgazeno...samo smo izasli...user posted image

Direktna veza do poruke: 744
30.12.2011 15:33:10   
mama kukunka
Da, peackoks je prilicno pristojan sa cenama, ali nisam nista tamo kupila sem kompleta od 5 carapica
Zaru posecivati u prepodnevnim satima, i to onu u Knezu.. Beba kids mi se nesto smucila dok je J bila mala, sad i nemam obicaj da kupujem tamo..a ranije sam nesto poslovno sardjicvala sa njima, pa sam imala ludacke popuste..Posle  su poceli da siju u Kini, samo da lepe etikete ovde. Gledala sam zimsku jaknu u outletu za 5000 - a u terranovi decijoj sam platila 6x lepsu i bolju 3000.. mada je maslackicev komplet bas  lep, i nije puno para .. a ja nisam  ni pogledala bebi garderobu..
mada , ja sve nesto mislim da ce posle NG da bude  sve mnoogo jevtinije..januar cemo presedeti ( mozda) ali u februaru cemo vec da skitamo

Direktna veza do poruke: 745
30.12.2011 17:13:34   
bea83
HOĆU,HOĆU,HOĆU DEVOJČICUuser posted image user posted image user posted image Divneeeeee su stvari za male ciceuser posted image
Šta mislilite da Vikiju kupim nešto ovako slatko i rozle???Ko će da mu zagleda u pelenu dal je dečko ili devojčica?user posted image Joj mm bi me obesio da me čujeuser posted image

JellK i vaše su divne stvarčiceuser posted image ali plaveeeeuser posted image

Maslačkić u kom Peackoksu si kupila zekice? divne su, jel ima i za dečake?

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 746
30.12.2011 19:27:54   
maslackic
Bea na terazjama 30...ogromna prodavnica...bilo je i za decake...samo me nervira to sto je sve plavo ili roze u toj prodavnici, i bodice imaju samo sa kratkim rukavima...

Meni sestra nije stigla da posalje stvari koje je trebala, pa smo ovde kupovali, mogu vam reci da ce moja curica neko vreme biti zbunjena user posted image kupovali smo svih boja...pa i plavo i zeleno, zuto ,ljubicasto...user posted image

i dzakce neko za iznosenje je plavo..user posted image

ujutru cu opeglati stvarcice pa cu i slikati...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 747
30.12.2011 19:33:02   
bea83
Ja imam bodiće i sa kratkim i sa dugim, čak imam i bez rukava. Meni se čini da će trebati i ti sa kratkim jer ako ti je u stanu toplo (kao što nama ume da bude 25 stepeni) onda je previše da obučeš i bodi sa dugim rukavima i plišanog zeku sa dugim rukavima, na primer...Baš sam praktična, o čemu ja sve razmišljamuser posted image

Jel to sniženje u Peackoksu ili je to redovna cena? Mislim da ćemo i mi svratiti ovih dana, baš me zanima šta ima i u onom outletu u BN bossu na Batajničkom drumu, uvek nešto iskopam za sebe al ne znam dal i tamo imaju bebeće stvarčice

Direktna veza do poruke: 748
30.12.2011 19:53:19   
maslackic
snicenje je ali neko malo... na terazijama ima dva peackok a , jedan blizi knezu(pored benetona) a drugi je posle Moskve kada ides ka slaviji...u ovom prvom nema decije garderobice...a u outletu ne znam da li ima...

kod nas je u stanu paklono vruce, ne znam koliko stepeni, ali ja se bosa setam i u kratkim rukavima...pa sam mislila bodi i pantalonice i to je to...frka ce da bude za spavanjac...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 749
30.12.2011 19:56:26   
bea83
Za spavanjac ove zekice a ispod samo bodi na bretele, to je dovoljno. Koliko vidim sve ove moje drugarice oblače bebama nešto malo veće i šljampavije za spavanje, i ispod te bodiće na bretele...

Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here