LillyT
|
Grupa od 97 turista iz Srbije, putnika agencije "Konte" iz Beograda, ostala je noćas na aerodromu Taba u Egiptu, javlja B92. Za Tabu su poleteli sinoć u 19.30 sa beogradskog aerodroma, ali do uplaćenih hotela nisu stigli jer navodno pomenuta agencija nije za njih platila hotele i smeštaj. U međuvremenu su putnici na intervenciju Ambasade i Konzulata Srbije kod egipatskog partnera agencije "Konte" smešteni u hotele koje su platili. Cela vest Ja sam samo jednom putavala preko ove agencije i rekla sam NIKAD VISE. Isle smo drugarica i ja u Tursku, pronasle neki obican hotel, platile avion i cekamo potvrdu. Kada je za dva dana stigao vaucer, tamo stoji autobus. Oni tvrde da je placen autobus, ali avio karta je skuplja od busa 3 puta. Ne, ne, ne, hotel je poskupeo. Ma da. Sredi se to nekako, kad oni nama umesto aerodroma u Izmiru, odgode let i stave nas za Bodrum. Niko nas ne doceka od njihovih tamo, nego dodje zenska iz lokalne agencije i vidim ja pored nje neka klinka (imala je tada 17 godina) nosi majicu Konte. Ja pocela da je zapitkujem, oko ekskurzija, koliko cemo putovati sada od Bodruma, a ona kao ovca vice, paaa, neeee znam. Onda je rekla kako je tek srednjoskolka, ali da je zanima turizam, pa posto je njihov kucni prijatelj vlasnik (ili neki direktor u agenciji) on je nju poslao da se uci. Ok, lepo je to, ali sto nam ne dade jos i nekog vodica pride, nego na ceo avion, jedna devojka. Onda su nas smestili u drugi hotel, u ovom nije bilo mesta, ali posto je isti po klasifikaciji, nismo imale osnova za tuzbu. Sve u svemu, ispali su bas neodgovorni, a cujem sada da su ih izbacili prosle godine iz Yute. Takodje, par agencija koje su subagenti, ne saradjuju vise sa njima, jer imaju puuno propusta.