RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (30.3.2016 21:21:44)

Ma, to su gluposti. Kako da spavam sada kad ne mogu. Uostalom, ti spavaj kad god beba bude spavala i to je to.

Sanjica26 RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (30.3.2016 22:22:25)

Voci ne brini se zbog ne spavanja. Mozda bude bas suprotno. Sto ne volim te price "spavaj sad dok mozes". [sm=hudicek1.gif]
Zelim da ti deckic bude zlatan sa spavanjem kao ove moje dve devojcice sto su bile.

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 7:12:13)

Sanjice dobro jutro i [sm=smiley31.gif], hvala ti, ja sam jako pocela da mrzim neke sablonske izjave, bas preteruju vise sa svim glupostima. Ali spavala sam i nocas lepo. Evo opet su me bolovi probudili, sada da se prvo javim ovde.
Anck,, moja drugarica po solji kafe, cekam te. Nadam se da te nista nije bolelo nocas.
Ostale, kako ste? Eh, da li ce biti nesto mozda danas... Tesko mislim ja...39 pa plus 1....

sonyasha -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 7:23:24)

Voc, draga, zeznuto je kada brojiš sitno! Izdrži još malo pa nagrada stiže! Inače, od te priče naspavaj se dok ne dođe beba mi je zlo, kao i od one spavaj kad beba spava. Niti može san da se akomulira, niti imam prihode da platim kuvaricu, spremačicu i nekoga da mi čuva starije dete pa da spavam kada bebac spava [sm=smiley36.gif]
Dobro jutro trudničice, puno vas pozdravljam i držim fige[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 7:30:07)

Sony, mnogo nedostajes ovde, ali vidim da se javljas, a ja u medjuvremenu uzivam u gledanju slicica na fb.
Kako su momci?
Naspavacu se ja, sve cemo polako da uhodamo, zivot i navike, pa oko sebe imam toliko primera kako su zene cuvale decu, kako su se stvari odvijale, znam da cu biti dobra mama, nego eto. Hormoni i hemijskka fabrika naseg tela mi je haos napravila od pocetka, nadam se da ce biti manje burno kada se malisan rodi.

emicaa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 7:53:08)

Dobro jutro stomačići.
Voci još si tu [sm=smiley1.gif] Što se tiče spavanja bilo bi fino da ti beba spava kao zaovina mala,Ona odvali 13-14 sati u komadu.Baš voli spavanje,zato sam ja stvarno morala spavati kad T spava inače nebih spavala nikad.

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 8:20:17)

Jutroooo
Evo me na prvoj kafici. Starija cura pored mene od sinoc ima temperaturu [sm=smiley13.gif]

Voci nije me bolelo ali iskreno u poslednjih para dana bas bas cesto imam bezbolne kontrakcije, ustvari svaka deseta je bolna. Ne sad cesto na par min. ali cesce mnogo cesce ... pogotovo kad bilo gde mrdnem iz kreveta.

S nestrpljenjem odbrojavam dane, jutros sam se iznervirala sto Mart ima 31 dan [sm=jezicek.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 8:21:12)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dobro jutro stomačići.
Voci još si tu [sm=smiley1.gif] Što se tiče spavanja bilo bi fino da ti beba spava kao zaovina mala,Ona odvali 13-14 sati u komadu.Baš voli spavanje,zato sam ja stvarno morala spavati kad T spava inače nebih spavala nikad.

Tu sam Emice [sm=smiley19.gif], bolelo je malo jutros ali je stalo. ah kako se nasmejem svaki put kada pises o Dori, kako je hiperaktivna i ne spava. [sm=smiley36.gif],inace ne bi nikada spavala[sm=jezicek.gif]
Anck, kome pricas, nerviram se zadnjih nedelju dana sto mart ima 31 dan, upucacu se vise. Teska sam samoj sebi a i okolini ako verujes. Jedva cekam.
Lecite tempoeraturu i sve sto vas je snaslo, zao mi je akda procitam jer si se namucila i ti sa prehladama svaki cas, bas bzv.
lJUbimo vas!

marijana22 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 9:09:07)

Dobro jutro

Ne stigoh juce da se javim, ali sam vas citala. Mm otisao na put, a ja sa decom kod mojih. Pa smo se juce pakovali i spremali
Voci [sm=bravo.gif] jos malo
Ja i dalje kasljem, posizecu vise

Sandricak ja prelezah pre 20 dana upalu pluca,dve nedelje nisam mogla iz kreveta da ustanem. Nemoj da se igras uzmi slobodno bar nekoliko dana da malo prezdravis

Ljubac za ostale [sm=nosecka.gif]

popkica bebic -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 9:13:12)

Voci, draga nasa, sta ja ovo citam!? Pocelo je odbrojavanje...:D Ne boj se, nije svejedno, ali ako se budes prirodno porodila, sve ce brze da prodje: i rana od epiziotomije i bolovi u ledjima, a noge ce istog casa da ti "splasnu" i kao da se nikada nisi ugojila i natekla. I kod mene je bilo kao kod tebe, otisla na pregled pod bolovima, otvorena 1 prst, mene boli a na CTGu nema registrovanih kontrakcija i rece doktor da su pripremne i da se javim za par dana, a ja se u roku od 12 sati od pregleda porodih!

Sandricak -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 9:31:58)

Jutroo i od mene... kod mene radno od jutros, koleginica fali danas pa i njen deo radim..
Marijana, nema bolovanja, bolje mi je pocela sam da iskasljavam, a i kako i ne bih kad pijem onaj panklav kao konjske tablete su po velicini [sm=smiley1.gif]
Voci, drzi se, eto nama bebca [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 9:48:59)

Sandricak, bas mi je zao sto moras da radis...
Kod mene stanje isto... Voci, javljaj se, nemoj da te smaram sms-ovima (imam ih 3 000 raspolozivo) [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 10:01:57)

Mislim da imam upalu sinusa [sm=smiley13.gif]
Ovo je vec stvarno uzasno. samo neznam sta sad..kako to da lecim bez antibiotika. Sutra ili danas popodne cu do Dr da vidim kako sebi da pomognem .. glava mi puca.

Voci, sta se dogadja kod tebe? Ima li bolova...sta su rekli Dr? Da ides kuci i cekas??

emicaa -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 11:44:48)

Ovim tempom ću se spakovati do ponedeljka,par stvarčica ubacila i legla,kičma puca.
Sandricak,Anck brzo ozdravite [sm=smiley31.gif]

sokimoki -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 12:31:53)

Anck ja redovno imam probleme sa sinusima.Ono sto mozes da probas je marisol sa pantenolom sprej,a omah za njim propolis sprej.Zna da pomogne,da makar ublazi
Voci jos malo,hrabrice i beba stize[sm=bravo.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 12:51:30)

Anck, što ne ides kod lekara?

MakiJ -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 18:11:39)

Dobar dan trudnice [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 19:41:23)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Anck, što ne ides kod lekara?

Ma sta da idem, mada bila sam, rekla mi da se inhaliram i hladnim i toplim inhalacijama i to je to...kad sam trudna ne bi da mi daje lekove.
A mene glava rastura citav dan.

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 21:02:38)

Cao drrugarice.
Ma nista ni bol, ni nista nista ne osecam.
Sutra opet pregled, bas da vidimo a jezim se od njega, toliko me boli neprijatno strasno.
Ne znam sta da kazem., osim da me nije stah, ne bojim se bola, neka krene samo, ali kako mi se cini, nece bas brzo. Sta je ono juce ujutru bilo stvarno mi nije jasno, pripremno jeste, ali ja pomislila s obzirom da ne stajem, da cu mozda i isprovocirati nesto, ma kakvi!
Videcemo, oko 10 idem pa da vidim gde smo. Mada ako se gleda polozaj stomaka i nije se nestp spustio, ali ne mora ni da se spusti, neka krene da boli, pa cemo lako[sm=smiley1.gif]
Svim[sm=nosecka.gif] zelim brzo ozdravljenje, ja sam bila ok, stvarno, bilo je grlo lose jedno 2-3 puta,ali caj, limun, septoleta koja i sve je ok, ali Anck, Marijana, nadrljaste covece, zato ja ocekujem pad imuniteta posle porodjaja, ali dobro, sta je tu je.

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 21:07:56)

Voci, ne mora da znači da ce ti pasti imunitet. I da, to što ti je visok stomak nema veze, moze on da se spusti neposredno pred porođaj.
Anck, mozda te glava boli i od vremena.

pipi_coco -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 21:14:57)

Dobro vece [sm=nosecka.gif]

Uletila sam na brzaka samo da vidim kako ste mi i sta radite

Anck, Marijana, Sandricak želim vam da brzo ozdravite [sm=smiley31.gif]

Voci sitno brojiš [sm=bravo.gif] Ne brini sve ce biti uredu, stiže i tvoj deckonja, znam da se zadnji dani baš otegnuuuu, ali tu je to negdje brzo ces da se grliš sa bebarom

Ivana kako si ti?

Emice kako pritisak?

Mi vas puno pozdravljamo i grlimo [sm=smiley31.gif]

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 21:18:38)

Lepotice, velikiii pozdrav za tebe i malisu! Kako ste mu ime dali? Jao bas lepo da si se javilaaaa!!!!
[sm=smiley31.gif] vas puuuunoooo.
Jedva cekam da ga uzmem u ruke!

pipi_coco -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 21:26:05)

Naš mali dasa se zove Denial [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

IvanaSK RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 21:30:57)

Draga, guram, guram. Debelaaaaa sam :)
Nedostajes mi :*

vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (31.3.2016 21:35:13)

Neka vam je ziv i zdrav! Bravo za tebe, ponosni smo na vas dvoje.
Nema vise gorusiceni problema, uhodavajte se i volite bezgranicno, bas je to lepo.
Ivanice [sm=smiley31.gif]
Popki i z atebe najveci hug, secam se koliko si se plasila, isto i ja, ali ne od porodjaja i bola nego neke odluke koja bi mogla da izmeni tok porodjaja.To me brine.
Malo sm ja opicena na svoj nacin, mnogo toga znam, na moju VELIKU zalost, pa sada samo motam po gl;avi sta je i kako ikako ce biti.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 40 [41] 42   Sledeća stranica >   >>