vocicana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (22.3.2016 16:04:48)
|
Emice ta spar kasa koju placate za osiguranje je haos, znam sestra mi zivi gore gde i ti, nisu normalni, zato tio kazem i ti si potvrdila, samo grabi i sve sto daju na recept, uzimaj, ne misli. Jbt koliko se para odvaja za sve to. Anck, mi se za to nosanje mislimo, ali ja stavrno kao ni mm nismo bas najsposobniji, naravno ono, necu ga pustiti da vristi od bolova , grceva, temperature i ostalo,, ali gledacu da ga ne nosim previse. Spavacu, koliko budem mogla, mada sam ja isto kao i ivana, i sigurno kao i ostale, aktivna, mozak na sto strana, hajde ovo, jos ono, da probam ovo da uradim ono i onda ladno nema sastavljanja u budnom stanju do 22 h.Kada bi ostala budna tako kasno, pitala bi se veovatnoda li sam normalna.[sm=smiley36.gif] Divne ste devojke[sm=smiley31.gif] Pipika sobica vam je divna. MM nije tu do cetvrtka, sama sam opet, ali nema veze, danas nista zavrsila nisam sto sam imala u planu, zato ce sutra biti zur od ranog jutra. mozda uzmemi auto od svekijevaca, pa da proletim za cas sa tim obavezama. Marijana duso, drago mi je da si bolje [sm=smiley1.gif], izaci ce sna komisiju, znam da ti nije bas do set_nje, ali kada sam procitala sta si napisala, nisam mogla da poverujem. debili
|
|
|
|