BubaBubica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (14.3.2016 19:42:45)
|
Pozdrav i od mene. Danas sam malo bolje, trudim se da samu sebe iskuliram, ali nema mira kod mene, zovem danas da zakažem pregled ponovo u domu zdravlja da im dam još jednu šansu, i zvala ja celo pre podne, i posle podne dva sata kad konačno se javlja sestrica, i pitam što se niko ne javlja, od jutra zovem, kaže radimo i pre podne i poslepodne ali radimo, ne možemo da sedimo i da se javljamo. Iskuliram i pitam da zakažem za sredu kod onog drugog ginekologa kod kog sam vodila prvu trudnoću, i kaže ne može, pitam a što ne može? Kaže ima puno pacijentkinja i mora da se zakaže deset dana ranije, pa kažem zvala sam prošle nedelje i rekli ste da zovem ili u petak ili u ponedeljak jer još nemate zvanični raspored kako će raditi doktori, i napravi se luda kako nema pojma ko mi je tako rekao i tu pošizim i pitam da li misli da me i dalje zahebava ili misli da mi zakaže taj pregled? Pa kaže ajde uglaviću vas u sredu u pola jedan ali da više tako ne može, e pa rekoh neka se usaglase kad treba da se zakazuje pregled pa neka jasno ispišu negde jer se ovde više ne zna ko koga. I tako ja opet završila kod ovog istog, i bolje mu je da se ovaj put pobrine da uradi UZ kako treba inače će biti haosa. A tačno sam nervozna i ovakva jer nisam na miru, nisam nikako na miru jer ne znam da li je sve u redu, i ne znam šta ću sa ovim miomom koji ovaj dr neće da prati, a treba da se prati. Dođe mi da bacim bombu na tu ustanovu koliko me nerviraju. Onda mi nije dobro, nemam apetita i muka mi je po cele dane, nemam snage a možda je to nedostatk gvožđa koje eto, nisam proveravala od početka jer ovaj neće da mi radi krvnu sliku. Ako si bez novca ladno će ti reći crkni. Molim Boga da mi čuva bebicu i mene, da je sve u redu jer sa ovakvim doktorima stvarno samo Bože sačuvaj! Eto izjadah se ja. Idem da operem suđe pa se vraćam još malko na forum. Ljubim [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|